• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
anladim kuzum ama uzulme lutfen
sende dogumdan sonra verirsin elbet degilmi:) pes pesemi hamile kaldin? simdi kac yasindalar?

bende almaya korkuyorum ama becburen alacagiz ve dogumdan sonrada guzelce verecegiz arkadasim:)

badem, findik pek tuketmiyordum, iyiki dedin ama cerezlerede dikat edelim cunku baya kilo veriyorlar

bak ben mesela dun kahvaltida: domates, salata, bal, recel, peynir, ceviz, 6 zeytin falan yedim,
oglen: yogurt yedim, ara: meyve
aksam: patates, karnabahar. bu aksamda tam tersi 400 gr kadar ispanak:) havuclu salata

esim hafta sonuda calisiyor ve o yuzden kendime defisik degisik yemekler yapmak gelmiyor icimden
pes pese oldular cnm 2.5 yas var aralarında şimdi küçügüm 5.5 büyüğüm 8 yasında :)
evet herseyin fazlası zarar cnm ara ogun olarak gun de 5-10 taneyi gecmeyecek kadar yemeli bol su tüketmeli. carsamba tekrar doktora gidicem bakalım haftası belli olur mu kuzumun.

pes pese oldular cnm 2.5 yas var aralarında şimdi küçügüm 5.5 büyüğüm 8 yasında :)
evet herseyin fazlası zarar cnm ara ogun olarak gun de 5-10 taneyi gecmeyecek kadar yemeli bol su tüketmeli. carsamba tekrar doktora gidicem bakalım haftası belli olur mu kuzumun.
aslinda aradaki yaslari guzel: ) tabiki cocuguna sut veriyorsun, bu sure icersinde diyet yapmakda sikintili
tam sutu buraktin, bebeyini buyutun derken tabiki 3cusu geldi:) hadi hayirlisi insallah canim! haber edersin buraya

DEGERİM 121 DEN 242 YE ÇIKTI.YARIN YINA KAN VERECEGIM.SONUCU YAZARIM SİZE.ÇOK UMUTLU DEĞİLİM AÇIKÇASI.HERŞEY ALLAH TAN DİİP SAKİNLEŞİYORUM
cnm üzülme bnm küçük oglum 6 haftalıkken 484 tü beta hcg dpktor fazla ümitlenme ama yat dinlen iyi beslen dedi şimdi 5.5 yasında sıkma canınım hayırlısı olur inşaallah

Son düzenleme:
aslinda aradaki yaslari guzel: ) tabiki cocuguna sut veriyorsun, bu sure icersinde diyet yapmakda sikintili
tam sutu buraktin, bebeyini buyutun derken tabiki 3cusu geldi:) hadi hayirlisi insallah canim! haber edersin buraya
aslında pek öle değil cnm 2yıl öncesine kadar 60 idim gayet iyidim ama bi ilac kullandım ondan sonra şimdi 68 kiloyum ideal kilo 58 birdaha göremem sanırı o kiloyu çünkü biraz rahat i yapım var bnm :)

benim kocamda oglak:D bebeyimde boga olcak insallah senin gibi:KK66:
benim o karnimda dalgalanma oluyor, o dedigim acaba seyirme gibimi?

keske kendini yormasaydin canim:KK43: bende haftaya misafir almayi dusunuyordum ama bir yerlerimde agriyacak diye korkmuyor degilim.
suan evim b.k goturuyor inan kimildamiyorum, birtek salon, mutfagi temizliyorum:KK45:

bu arada dislerine cok iyi bakmalisin, googledan ister aratir; gebelikte cok dis iltabi oluyo canim
her gun aralarini dis ipi ile temizlemeyi unutma
bende aralarini artik hergun temizlemem gerekiyor:oops:
İnşallah canım oğlak-boğa beraberiz benim dişler zati problamliydi diş eti çekilmesi tedavi gördüm inşallah bişe olmaz.. Bu arada sende yorma kendini Allah razı olsun kocam çok yardımcı oldu temizlik konusunda ama pasta börek bana kaldı tabiii

DEGERİM 121 DEN 242 YE ÇIKTI.YARIN YINA KAN VERECEGIM.SONUCU YAZARIM SİZE.ÇOK UMUTLU DEĞİLİM AÇIKÇASI.HERŞEY ALLAH TAN DİİP SAKİNLEŞİYORUM
Canim umutsuzluga kapilma bebis de kotu etkilenebilir. Hayirlisiyla yukselir insallah degerlerin, sen iyi ol ki o da iyi olsun.. kendini üzme;)

evet canım bende oyle sanmıstım hatta emındım cunku suratım sıvılce dolmustu tek fark basım cok agrıordu.. evde test vardı bı tane 2 eylul de sabah ıdrarımla testı yaptım zaten umudum yoktu teste bakmadan baska ısler gordum geldım falan bı baktım ıkı cızgı sook oldum dırekt saglık ocagına kan testıne gıttım zaten 574 cıktı bhcg :))
aynen bendede sivilceler cikti... bebislerimiz cok guzel bi supriz oldu :KK68:

10üye 8 isafir izliyor görünüyor ama sohbet cok yavas ben daha önce oğlumdada kk nın bu topiklerinde yazıstım o kadar yogundu ki topik günde 40 sayfayı bulduvumuz olurdu hadi cekinmeyin yazısalım kaynasalım tempo bayanlar hadi :)

Hosbulduk cnm,
Yazisalim haydi.

Kac yasinda ilk cocugun bu ikinci mi? :)

iki oğlum var cnm 5.5 ve 8 yaslarımda senin ilk mi

Benim ilk bebegim olacak, tecrubesizlik ve bircok soru isareti ile geldim.
Ne guzel uc cocuk, ne kadar cok cocuk o kadar sevgi oluyor bir ailede. Sagligiyla gelir umarim kucugu de.

Back