• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
P
Merhaba kızlar bebeğim bugün öğlen hareketini hissettim başka hissetmedim şimdide tatli yiyorum durtuyorum yatıyorum kalkıyorum.bir türlü hareket etmiyor korkmaya başladım ne yapsam hareketlenir içim rahat değil.
21. Haftada bizimde öyleydi merak etme. İlerleyen haftalarda daha çok hissettim bende.

Merhaba kızlar bebeğim bugün öğlen hareketini hissettim başka hissetmedim şimdide tatli yiyorum durtuyorum yatıyorum kalkıyorum.bir türlü hareket etmiyor korkmaya başladım ne yapsam hareketlenir içim rahat değil.
Geçen gün benim de başıma geldi normalde sabah uyanır uyanmaz hemen hareketlenirdi sabah kalktım hareket yok akşama kadar bekledim hiç hareket etmedi ertesi günü koştur koştur doktora hemen. Ultrasonda İçerde gayet hareketliydi ama ben hissetmiyodum. Bebeğin pozisyonu ile alakalıymış tamamen bu haftalarda sürekli hissedilecek diye bir şey yokmuş. Telaslanma bebisin iyidir 🤗

Back