2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bide cok afedersinizz gyno ferro sanol kullanmaya basladıgımdan berıdır dışkım simsiah gelmeye basladı cok korktum ama normalmıss ogrengıdıme gore :))

Selam kızlar
Yarin benim dr doktor kontrolüm var. Kesemizi göreceğiz. Heyecanlıyım cok.

Çikolata tatli canavari olan ben simdi mercimek koftesi kisir ve et çekiyor cok ilginç. .. dolapta dondurmalar duruyor normalde hayatta affetmezdim :))))

Arkadaslar aranizda istanbul atasehir civarinda olan var mi? Hangi doktorlara gidiyorsunuz?

Mesajıma cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim :) Benim de iki günde değerim 87 den 147 ye çıktı. Sizce bu artış nasıl ?

Hoşgeldin aramıza canım. Bana da doktor aynı şeyleri söyledi bende 29 ağustosta doktora gitmiştim. Bana da dr gecen cuma günü gel demişti bana keseyi net görelim diye. Elim boş dönmiyim diye biraz daha bekleyip öyle gidicem. Stres yapmamak elde değil günler geçmek bilmiyor bana. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Fazla panik yapmamak lazım olumlu düşünelim güzel olsun herşey:)

ay canim yaa bende aynı senin durumundayım çikolata benim vazgecilmezimken Suan hiiic canim çekmiyor ve dolabdaki dondurmaları neyapcam bilmiyom

Mayısın güzel anneleri bebislerimizin burcunu okudunuz mu ?? Ben dün kocisle dayanamadım acaba nasıl bisi olucak dedik ve burcuna baktık. Bebegimin burcu boğa olcak. boğa burcundaki çocuklar inanılmaz bisi cokk heyecanlıyım miniyim için ❤❤

Biz de okuduk :) inatçı oluyolarmış biraz

kızlar ilk test yaptığımda adetime 2 gün vardı silik çıkmıştı şimdi adetim 5 gün geçti test yaptım tekrar sonuc hamileyimm gerçekten ,bende mayıs annesi olucam İNŞALLAHHHH:)
İnşallahhh :) Hayırlı olsuunn hoşgeldin aramıza :)

benim esimde boga burcu. annesi kucukken cok yaramazdi senin gibi cocugun olsun derdim diyo :) nasip olursa bizde boga olacaz. Hepsi hayirli evlat olur insallah. Bu aradayeni ogrenenlerede hayirli olsun. Mevlam hayirla bizlere bagislasin bebislerimizi..

Selam kizlar. Bu hafta kese ve kalp atisi gorecekleri simdiden heyecan sarmis herkes musmutlu sonuzlar alir, hepimiz sirayla kucagimiza aliriz miniklerimizi insallah. Benim de esimin dogum tarihi 06 mayis bebis de 5 Mayıs gozukuyor. Babasina yetisecek yani kismetse

Çok teşekkürler canım. Ben 13 Eylül'de doktora gitmeyi planlıyordum ama erken olacağını düşünerek 20 Eylül'de gitmeye karar verdim. Aynen senin gibi elim boş dönmemek için. Sen ne zaman gitmeyi planlıyorsun. Gidersen gelişmeleri yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…