Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kullanamazsın canım sonuçta ne gereği var kiyaa ama olsunnn bunu ogrendıkten sonra kullanamam yanı ıcım rahat etmez..
yarın bellı olur baklaım doktor ne dıcekkBende kullanamazsın canım sonuçta ne gereği var ki
Merhaba... biz iyiyiz siz nasilsiniz :)Merhaba tatlı annisler. . Nasılsıniz bakalım
Merhaba... biz iyiyiz siz nasilsiniz :)
Merhaba arkadaşlar,
Yeni katıldım aranıza. 25 ağustosta öğrendim hamile olduğumu, çok silik bir çizgi ile. Aynı gün kan tahlilinde hcg 68 çıktı. 29 ağustosta doktora gittim. Doktor keseyi görmek için erken olduğunu söyledi. Rahim hazırlanmış, dış gebelik ihtimalini eliyorum ama keseyi görmeden kesin konuşamam yine de dedi. Ben haftaya cumartesi doktora gideceğim tekrar ama yine de içim hiç rahat değil niyeyse. Bu hafta içinde kan tahlilini tekrarlamam iyi olur öyle değil mi?
Açıkçası çok duygusalım bu akşam. Öğretmenim, eşimden 9 saatlik uzaklıkta bir memleketteyim. Yanımda da kimse yok maalesef. Annemler yakın Allah'tan. Hafta sonları oraya gidebilirim. Eşime çok düşkünüm, bu süreci onunla geçirmeyi çok isterdim. Güçlü durmaya çalışsam da bazen zorlanıyorum işte. Allah korusun bi aksilik olsa burada sesimi duyurabileceğim kimse yok. Neyse çok uzattım. İnşallah bebeğim karnımda sağlıklıdır. İnşallah Rabbim hepimize kolaylıklar verir.
ay canim yaa bende aynı senin durumundayım çikolata benim vazgecilmezimken Suan hiiic canim çekmiyor ve dolabdaki dondurmaları neyapcam bilmiyomSelam kızlar
Yarin benim dr doktor kontrolüm var. Kesemizi göreceğiz. Heyecanlıyım cok.
Çikolata tatli canavari olan ben simdi mercimek koftesi kisir ve et çekiyor cok ilginç. .. dolapta dondurmalar duruyor normalde hayatta affetmezdim :))))
Biz de okuduk :) inatçı oluyolarmış birazMayısın güzel anneleri bebislerimizin burcunu okudunuz mu ?? Ben dün kocisle dayanamadım acaba nasıl bisi olucak dedik ve burcuna baktık. Bebegimin burcu boğa olcak. boğa burcundaki çocuklar inanılmaz bisi cokk heyecanlıyım miniyim için ❤❤
Evet zor ve farklı biri bizi bekliyoBiz de okuduk :) inatçı oluyolarmış biraz
Aynen, sağlıklı doğsun da nazına katlanırız hiç önemli değillEvet zor ve farklı biri bizi bekliyo
İnşallahhh :) Hayırlı olsuunn hoşgeldin aramıza :)kızlar ilk test yaptığımda adetime 2 gün vardı silik çıkmıştı şimdi adetim 5 gün geçti test yaptım tekrar sonuc hamileyimm gerçekten ,bende mayıs annesi olucam İNŞALLAHHHH:)
Hoşgeldin aramıza canım. Bana da doktor aynı şeyleri söyledi bende 29 ağustosta doktora gitmiştim. Bana da dr gecen cuma günü gel demişti bana keseyi net görelim diye. Elim boş dönmiyim diye biraz daha bekleyip öyle gidicem. Stres yapmamak elde değil günler geçmek bilmiyor bana. İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Fazla panik yapmamak lazım olumlu düşünelim güzel olsun herşey:)