• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
dikat et ozaman canim benim:)
simdiden hemen sende bir beslenme listesi yap ve abur cuburdan uzak duruyoruz:)
onlar bebeyine hic bir yarari yok, sadece bize fazla zarari oluyor sonradan:) ama arada caninin cektiginide ye diyor uzmanlar bu yuzden arada kucuk kacamaklar olabilir.

arkadaslar demis simdi aklima geldi, benim listemde cevizde vardi, ben tum bir ceviz yerim gunde yeter diyordum cunku cevizde cok kilo veriyor diye:KK53: ama annem 2 tane yemelisin dedi:KK47:

dikat et ozaman canim benim:)
simdiden hemen sende bir beslenme listesi yap ve abur cuburdan uzak duruyoruz:)
onlar bebeyine hic bir yarari yok, sadece bize fazla zarari oluyor sonradan:) ama arada caninin cektiginide ye diyor uzmanlar bu yuzden arada kucuk kacamaklar olabilir.

arkadaslar demis simdi aklima geldi, benim listemde cevizde vardi, ben tum bir ceviz yerim gunde yeter diyordum cunku cevizde cok kilo veriyor diye:KK53: ama annem 2 tane yemelisin dedi:KK47:

canim ben diyet yaparken doktorum bana sabahlari 3 ceviz ya da 5 6 zeytin veriyordu. bir gun zeytin bir gun ceviz yiyordum. simdi genelde ceviz yiyorum yaninda istersem 1 zeytin aliyorum. tekrar diyetisyene gidip program cikarticam ama bence 3 ceviz ye.

Merhaba arkadaşlar,
Yeni katıldım aranıza. 25 ağustosta öğrendim hamile olduğumu, çok silik bir çizgi ile. Aynı gün kan tahlilinde hcg 68 çıktı. 29 ağustosta doktora gittim. Doktor keseyi görmek için erken olduğunu söyledi. Rahim hazırlanmış, dış gebelik ihtimalini eliyorum ama keseyi görmeden kesin konuşamam yine de dedi. Ben haftaya cumartesi doktora gideceğim tekrar ama yine de içim hiç rahat değil niyeyse. Bu hafta içinde kan tahlilini tekrarlamam iyi olur öyle değil mi?

Açıkçası çok duygusalım bu akşam. Öğretmenim, eşimden 9 saatlik uzaklıkta bir memleketteyim. Yanımda da kimse yok maalesef. Annemler yakın Allah'tan. Hafta sonları oraya gidebilirim. Eşime çok düşkünüm, bu süreci onunla geçirmeyi çok isterdim. Güçlü durmaya çalışsam da bazen zorlanıyorum işte. Allah korusun bi aksilik olsa burada sesimi duyurabileceğim kimse yok. Neyse çok uzattım. İnşallah bebeğim karnımda sağlıklıdır. İnşallah Rabbim hepimize kolaylıklar verir.
canım bebeeğinlesin bundan sonra inşallah o sana yoldaş olucak. eşsiz hamilelik gecirmek çok zordur heralde ama annenler varmış yanında. sende benim gibi çok erken öğrenmişsin bende öğrendiğimde 50di 2 gün sonra tekrarladık 200 cıktı Allahın izniyle keseyi göreceğim günü bekliyorum.

Merhaba hanımlar ben de bir süredir takip ediyorum forumu. Benim de sat 3 ağustos. 5 tane idrar testi yaptım hepsi pozitif. Kanda dün baktırdım sonuç 87. Acaba çok mu düşük? Kimyasal gebelik geçmişim de var o yüzden çok tedirginim. Salı tekrar hcg ölçümü yapılacak inşallah katlanır değerim.
canım geç döllenmiştir düşüklük yada yükseklik olarak kafaya takma önemli olan 2 ye katlaması.
vay be uykusuzlk ceken sadece ben değilmişim demekki valla sanırım hamile kaldıgımdan beri uykusuzluk cekiyorum biz izindeyiz simdi ve burası evime göre daha sıcak ben ondan sanıyordum meger bebişmiş beni uykusuz bırakan . gece sık sık uyanaıyorum . sabah belli bi saatten sonrada yatakta donup duruyorum ama uyuyamıyorum . kasık agrılarımda basladı iki gundur bakalım . benim diger iki haileleiğim sorunsuzdu insallah bu da öle olur .
keseyi kalp atısını görenlere cok ama cok özendim bizim için daha cok erken 2haftaya ancak göruruz biz herhalde . :)
canım küçük çocuk olduğundan heralde benimde kasık ağrılarım var çünkü devamlı kucağımda Allahımın izniyle inşallah bişi olmaz

kızlar ilk üç ay bizden pek birşey almıyor hani mide bulantısı olupta yiyemeyen arkadaşlar için söylüyorum kendilerini çok kötü hisetmesinler tabi ki dengeli beslenmek kendimiz içinde güzelde yiyemiyorsanız kasmayın çok. önce ki gebeliğimde tam 3 ay boyunca su bile içtim mi hop çıkıyordu tam toplamda 6 kilo verdim ama şükür 3 aylık kontrolümüzde herşeyi çok iyiydi. üç aydan sonra önemli ama beslenmemiz bebek açısından.:)

canim ben diyet yaparken doktorum bana sabahlari 3 ceviz ya da 5 6 zeytin veriyordu. bir gun zeytin bir gun ceviz yiyordum. simdi genelde ceviz yiyorum yaninda istersem 1 zeytin aliyorum. tekrar diyetisyene gidip program cikarticam ama bence 3 ceviz ye.
haklisin canim onerin icin sagol.
bir arkadasda dayeni 3,4 ceviz yedigini soyledi ;)

benim dun sancim vardi bugun yok canim. biz daha kimseye demedik bi ailleler bilio bir kacta is yeribden calisma arkadasimiz. akrabaalara vs demedik daga. isim bizim belli aslinda rabbim nasip ederse.

dusunuyorumda hamileligimiz kisa denk gelecek hic pismicez sicaklardan. bebiste bahar mevsim gecisine denk gelecek. hem yazlik seyler alcaz kisliga gerek yok. :KK66: ne terleyecek ne usuyecek
Zaten daha çok erken söylemek için ama bizimki duramadı evet bence de şanslıyız hamilelik kısa denk geldi ve meleklerimizde ilkbahara.
Tatlım ben keseyi beklenen adet gününden 5 gün sonra gördüm 4 Eylül'de yani... Ve bildiğin minik bir fasulyeydi kuzummmmm
15 gün sonra kalp atışı için gel dedi Dr. Ve yapılması gereken testleri verdi.

Yemek olayına gelince şuana kadar tiksindiğim olmadı çok şükür, aşırı acıkıyorum sizde de öyle mi ?
Ceviz fındık yoğurt süt peynir pekmez yumurta şimdilik bunları yiyorum hemen hemen hergün
aynen bende çabuk acikiyom ama çabuk doyuyom.

Bu hafta iş haftam olduğu için daha düzenli alışveriş yapmadım. Pazartesi ins güzel bi alışveriş yapicam ve düzenli beslenmeye caliscam.. Benim istahim tatli çikolata gibi şeyler hiç çekmiyor ins ilerleyen zamanlarda geçmez

Ben geldim kızlar çok yorgunum sabah doktor randevum vardı kesemizi gördük çok şükür 2 hafta sonra gel dedi ama ben tatile gidicem dedim yani 3 hafta sonra gelebilirim tatile gidebilirmiyim dedim 2 saatte bir mola ver dedi bakalım belkide gitmem. Gidersen oradaydı sabredemezsen doktora görünebilirsin dedi. Çok yorgunum gözlerim kapanıyor biraz dinlenim. Bu arada geçmişi okudum hepinizin gözü aydın

kızlaarr benımde beta hcg 470 cıktıı salı gunu saglık ocagında :) ve daha dogum doktoruna gıtmedım saglık ocagındakı doktorda hemen ferra sanol ve elevıt yazdı ... sız neler kullanıyorsunuz ?? ve bugun elevıtte domuz katkısı oldugunu ogrendım. hapı yutmayı bıraktım doktora gıdınce ona sorcam ama pzt gıdebılırım ancak. elevıtten 4 tane yuttum sımdı bıraksamm bısey olmaz heralde vıtamın sonucta onlar dımı.. ya kafam da karıstı aslında bı arkadsıma doktor bu ılacları hıc bırısını kullanmana gerek yok demıs pzt gıdecegım doktor. ben sana zamanı gelınce dogru ılacı yazıcam demıs. saglık ocagındakı doktorlar her hamıle cıkana aynı seyı yazıolar sanırım dımı _??? bılgısı olan varmı _???

selam kızlar ne güzel çoğunuz keseyi görmüşsünüz darısı pıt pıtlara inşallah....
ben kalp atımını gördüm ama dinlemedim.
doktorum çok da iyi bişi değil doppler o yüzden ilerde dinlersin şu 12 haftayı atlatalım dedi...
kalp atımı var ya sonuçta ben dinlemesem de olur demi....

Kızlar birşey sorucam doktor keseye alttan vajinadan baktı sizde nasıl oldu zararlımı acaba? Ben sordum hiç bir zararı yok dedi

kizlar ilk sayfaya ne zaman bilgiler gelecek yeni anne adaylarinin, son adet tarihi, dogum, cinsiyet falan yaziyor ya hani :)

Kızlar birşey sorucam doktor keseye alttan vajinadan baktı nasıl oldu zararlımı acaba? Ben sordum hiç bir zararı yok dedi
Yokccanim karindan ultrasonla bakti bende. Ancak karindan bakinca goremezse ya vajinadan bakiyor ya da bikac gun sonra tekrar cagiriyoor

selam kızlar ne güzel çoğunuz keseyi görmüşsünüz darısı pıt pıtlara inşallah....
ben kalp atımını gördüm ama dinlemedim.
doktorum çok da iyi bişi değil doppler o yüzden ilerde dinlersin şu 12 haftayı atlatalım dedi...
kalp atımı var ya sonuçta ben dinlemesem de olur demi....
bende daha once bunu duydum, her doktor farkli dusunuyor ve ben olsaydim belki bende duymak istemeye bilirdim:)

alabamam317

sakincali degil canim, hata ilk aylarda saten altan bakarlar daha cok kucuk oldugu icin

Canim gozun aydin oncellikle bir an once sende keseyi ve bebisi gorursun umarım. Bak artik yalniz degilsin bebis var.. :KK66: sen moralini bozma ki hersey daha iyi olsun. Rabbim hepimizi saglikla bebislerimize kavustursun

Canım çok teşekkürler. Bugün annemle babam geldi günübirlik. Çok daha iyiyim şükür.

Merhaba hanımlar ben de bir süredir takip ediyorum forumu. Benim de sat 3 ağustos. 5 tane idrar testi yaptım hepsi pozitif. Kanda dün baktırdım sonuç 87. Acaba çok mu düşük? Kimyasal gebelik geçmişim de var o yüzden çok tedirginim. Salı tekrar hcg ölçümü yapılacak inşallah katlanır değerim.

Benim de 25 ağustosta değerim 63 çıktı canım. Ama o arada çalıştığım şehire gelme telaşı sarmıştı. Tekrar test yaptıramadım ama bu hafta yaptıracağım inşallah.

kizlar dun ben isteyken esim sag sola soylemis dunden beri telefonum susmuyo:)) duyan kalmadi yani:KK48:

kizlar sizdede oluyormu sanci? bende arasira hala adet sancisi gibi oluyo. dun doktordan randevu aldim ama doktorum iki hafta sonra verdi bebek biraz daha buyusun dedi, daha bebegimin kalp atislarini dinleyemedim :KK43:
inanilmaz cok heyecaniyim sabirsizim :rolleyes:

bu arada yeni gelenleride tebrik ederim ins saglikli bebisler dogururuz mayisda...

haa bu arada isim dusunen var mi?? biliyorum cokkkk erken ama biz esimle simdiden bakiyoz:KK48:

Benim de ara ara sancılarım oluyor :KK43: ama sanırım bir çok kişide olduğu için normal.

canım bebeeğinlesin bundan sonra inşallah o sana yoldaş olucak. eşsiz hamilelik gecirmek çok zordur heralde ama annenler varmış yanında. sende benim gibi çok erken öğrenmişsin bende öğrendiğimde 50di 2 gün sonra tekrarladık 200 cıktı Allahın izniyle keseyi göreceğim günü bekliyorum.

Canım çok teşekkürler. Allah'a çok şükür daha iyiyim. Bu hafta kan testini tekrarlayacağım. İnşallah güzel bir sonuç çıkar da iyice rahatlarım.

kızlaarr benımde beta hcg 470 cıktıı salı gunu saglık ocagında :) ve daha dogum doktoruna gıtmedım saglık ocagındakı doktorda hemen ferra sanol ve elevıt yazdı ... sız neler kullanıyorsunuz ?? ve bugun elevıtte domuz katkısı oldugunu ogrendım. hapı yutmayı bıraktım doktora gıdınce ona sorcam ama pzt gıdebılırım ancak. elevıtten 4 tane yuttum sımdı bıraksamm bısey olmaz heralde vıtamın sonucta onlar dımı.. ya kafam da karıstı aslında bı arkadsıma doktor bu ılacları hıc bırısını kullanmana gerek yok demıs pzt gıdecegım doktor. ben sana zamanı gelınce dogru ılacı yazıcam demıs. saglık ocagındakı doktorlar her hamıle cıkana aynı seyı yazıolar sanırım dımı _??? bılgısı olan varmı _???

canim gecen hamileligimde saglik ocagi banada decavit ve bi de demir hapi yazmisti kirmizi renkli. 19 . haftada basla bu demir ilacina dedi decavitede simdi basla dedi. doktoruma goturdjm saglik ocagi bunlari verdi dedim kullanmak istemedim ben dedim. ben sana zamani gelunce bunlarin hepsinu yazcam kullanacagn ilaclari dedi. zaten 5. ayimdada sonlanmisti gebeligim. suan da hamileyim daha 4 haftalik gunde bir adet folbiolden baska birsey kullanmiyorum. kan pihtilasmam var keseden sinra tedaviye baslayacagiz dedi. kismet bakalim

Ben de ilk öğrendiğimde sağlık ocağına gittim doktor gynoferon yazdı sadece şuan onu kullanıyorum

Back