Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarlık olduğu son adet tarihinin başlangıcıyla hesaplanıyor zaten değer bazen değişebiliyor yani, normal şartlarda da 4-5 hafta aralığında :)tekrar merhaba herkese... benim deger 162 den 2 gunde 375 e cikti. onumuzdeki cumartesi keseyi gormek icin cagirdi doktorum. bu degetle ne kadarlik oluyo doktora sormayi unuttum. o ara degere takilmistim yuksrlcekmi die :)
hmm benim geriden geliyo yumurtlama gec oldugu icin ondan kFam karisti. Neysem kese bi gorunsun o zaman belli olcak artikin :) tesekkur ettim canim :)Ne kadarlık olduğu son adet tarihinin başlangıcıyla hesaplanıyor zaten değer bazen değişebiliyor yani, normal şartlarda da 4-5 hafta aralığında :)
Elevitte domuz jelatini varmış canım ben solgarınkini kullanıyorum 1 yıldır aslında hepsi aynı sayılır dini açıdan düşünürsen kullanmayabilirsin canım karar seninkızlaarr benımde beta hcg 470 cıktıı salı gunu saglık ocagında :) ve daha dogum doktoruna gıtmedım saglık ocagındakı doktorda hemen ferra sanol ve elevıt yazdı ... sız neler kullanıyorsunuz ?? ve bugun elevıtte domuz katkısı oldugunu ogrendım. hapı yutmayı bıraktım doktora gıdınce ona sorcam ama pzt gıdebılırım ancak. elevıtten 4 tane yuttum sımdı bıraksamm bısey olmaz heralde vıtamın sonucta onlar dımı.. ya kafam da karıstı aslında bı arkadsıma doktor bu ılacları hıc bırısını kullanmana gerek yok demıs pzt gıdecegım doktor. ben sana zamanı gelınce dogru ılacı yazıcam demıs. saglık ocagındakı doktorlar her hamıle cıkana aynı seyı yazıolar sanırım dımı _??? bılgısı olan varmı _???
yaa ama olsunnn bunu ogrendıkten sonra kullanamam yanı ıcım rahat etmez..Elevitte domuz jelatini varmış canım ben solgarınkini kullanıyorum 1 yıldır aslında hepsi aynı sayılır dini açıdan düşünürsen kullanmayabilirsin canım karar senin
yaa ben hapı kullandım sımdı bırksamm off keske baslamadan doktora gosterseydım bı basla bı bırk olacak yaa ama elevoto yutmuyorum zaten dunden berı yarında doktora gıdıcem sonucta doktor zamanı gelınce bebegın gelısımıne gore verecek bana hapları baslamasaymısım keske yaa... bıraksam acaba sonucta vıtamın hapı yanı bısey olur mu acaba ? ? :scanim gecen hamileligimde saglik ocagi banada decavit ve bi de demir hapi yazmisti kirmizi renkli. 19 . haftada basla bu demir ilacina dedi decavitede simdi basla dedi. doktoruma goturdjm saglik ocagi bunlari verdi dedim kullanmak istemedim ben dedim. ben sana zamani gelunce bunlarin hepsinu yazcam kullanacagn ilaclari dedi. zaten 5. ayimdada sonlanmisti gebeligim. suan da hamileyim daha 4 haftalik gunde bir adet folbiolden baska birsey kullanmiyorum. kan pihtilasmam var keseden sinra tedaviye baslayacagiz dedi. kismet bakalim
ya ıste banada dedı kı doktor ılaclara ben baslayım mı yoksa doktora mı gıderrsınız dedı esmde sz baslayın deyınce bunları yazdı ama burdakı doktor da arkadsaıma bunların hıc bırını kullanmana gerek yokk ben saa zamnı gelınce yazacam hepsnı demıs bnmde kafama takıldı yarın gıdıcem bakalım doktora .. ne dıcek...Ben de ilk öğrendiğimde sağlık ocağına gittim doktor gynoferon yazdı sadece şuan onu kullanıyorum
yaa ben hapı kullandım sımdı bırksamm off keske baslamadan doktora gosterseydım bı basla bı bırk olacak yaa ama elevoto yutmuyorum zaten dunden berı yarında doktora gıdıcem sonucta doktor zamanı gelınce bebegın gelısımıne gore verecek bana hapları baslamasaymısım keske yaa... bıraksam acaba sonucta vıtamın hapı yanı bısey olur mu acaba ? ? :s
gunaydin canim. :) bugun kahvaltidan sonra biraz oldu gibi ama suan yok .Mutlu pazarlar kızlar:) benim gibi mide yanması olan var mı ?
evet bencede ya haklısın..bisey olcagini sanmiyorum bir gunden vitamin sonucta ama yinede devam et doktora gidebe kadar canim