2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tekrar merhaba herkese... benim deger 162 den 2 gunde 375 e cikti. onumuzdeki cumartesi keseyi gormek icin cagirdi doktorum. bu degetle ne kadarlik oluyo doktora sormayi unuttum. o ara degere takilmistim yuksrlcekmi die :)

tekrar merhaba herkese... benim deger 162 den 2 gunde 375 e cikti. onumuzdeki cumartesi keseyi gormek icin cagirdi doktorum. bu degetle ne kadarlik oluyo doktora sormayi unuttum. o ara degere takilmistim yuksrlcekmi die :)
Ne kadarlık olduğu son adet tarihinin başlangıcıyla hesaplanıyor zaten değer bazen değişebiliyor yani, normal şartlarda da 4-5 hafta aralığında :)

Ne kadarlık olduğu son adet tarihinin başlangıcıyla hesaplanıyor zaten değer bazen değişebiliyor yani, normal şartlarda da 4-5 hafta aralığında :)
hmm benim geriden geliyo yumurtlama gec oldugu icin ondan kFam karisti. Neysem kese bi gorunsun o zaman belli olcak artikin :) tesekkur ettim canim :)

herkese merhaba .. ben 2014 mayıs annesıyım bebegım su an besıncı ayına gırdı. oglum tup bebek. bız de nasıl olsa bızımkı normal yolla olmaz dıye korunmadık ve mucize oldu şu an altı haftalık hamıleyım. ılk hamılelıgım sıkıntılı gectı sureklı kanamalar yasadım yedı ay boyunca kanamalar oldu hep yattım korkutmamak ıcın dıger yasadıklarımı yazmıyorum. ınsallah bu melegım sıkıntısız gelır. sımdı ıcım rahat cunku yasayacagım 40 haftalık surecı cok ıyı bılıyorum. herkese rahat mutlu bır hamılelık gecırmesını dılerım

Gozlerim dolarak okuyordum ki Miraclemiracle'yi de gordum..
Rabbim hepinizin yardimcisi olsun,dilerim saglikla kavusursunuz meleklerinize..
Bende 2014 Mayis annesiyim,sat 8 Agustostu 10 Mayista aldik kizimizi kucagimiza..

Size tavsiyemm,birbirinizi kirmayin fikirlerinize acik olun cok guzel dostluklar kurduk,gorustuk..

Cok guzel bir surec cok guzel bir mucize sizi bekliyor insallah

Elevitte domuz jelatini varmış canım ben solgarınkini kullanıyorum 1 yıldır aslında hepsi aynı sayılır dini açıdan düşünürsen kullanmayabilirsin canım karar senin

Elevitte domuz jelatini varmış canım ben solgarınkini kullanıyorum 1 yıldır aslında hepsi aynı sayılır dini açıdan düşünürsen kullanmayabilirsin canım karar senin
yaa ama olsunnn bunu ogrendıkten sonra kullanamam yanı ıcım rahat etmez..

Herkese günaydınn, yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz hayırlı olsun

yaa ben hapı kullandım sımdı bırksamm off keske baslamadan doktora gosterseydım bı basla bı bırk olacak yaa ama elevoto yutmuyorum zaten dunden berı yarında doktora gıdıcem sonucta doktor zamanı gelınce bebegın gelısımıne gore verecek bana hapları baslamasaymısım keske yaa... bıraksam acaba sonucta vıtamın hapı yanı bısey olur mu acaba ? ? :s

Ben de ilk öğrendiğimde sağlık ocağına gittim doktor gynoferon yazdı sadece şuan onu kullanıyorum
ya ıste banada dedı kı doktor ılaclara ben baslayım mı yoksa doktora mı gıderrsınız dedı esmde sz baslayın deyınce bunları yazdı ama burdakı doktor da arkadsaıma bunların hıc bırını kullanmana gerek yokk ben saa zamnı gelınce yazacam hepsnı demıs bnmde kafama takıldı yarın gıdıcem bakalım doktora .. ne dıcek...

bisey olcagini sanmiyorum bir gunden vitamin sonucta ama yinede devam et doktora gidebe kadar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…