• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kizlar benim de ara ara mide bulantim oluyor. Birkac saat evde ya da iste dolaninca da hemen ayaklarim agrimaya basliyor sık dinleniyorum.. folic asit ben bir aydir aliyordum zaten simdi devam ediyorum. Bir de defter aldim. Bebegim icin yaziyorum. Ikeride kendisine vereceğim insallah. hem cok kimseyle paylasmadigim icin hislerimi oraya yazmış oluyorum ve bana cok iyi geldi

Slm kizlar benim de ara ara mide bulantim oluyor. Birkac saat evde ya da iste dolaninca da hemen ayaklarim agrimaya basliyor sık dinleniyorum.. folic asit ben bir aydir aliyordum zaten simdi devam ediyorum. Bir de defter aldim. Bebegim icin yaziyorum. Ikeride kendisine vereceğim insallah. hem cok kimseyle paylasmadigim icin hislerimi oraya yazmış oluyorum ve bana cok iyi geldi

çok güzel bir fikir deftere yazmak, gerçi blog yazarlığı da moda biliyorsunuz ama maalesef onun için zaman gerekli diye düşünüyorum.
bende 5+2 deyim, bu hafta inanılmaz uykuluydum utanmasam işten eve gelip direk yatacaktım... ki hala öyleyim...
mide bulanmam çok şükür henüz yok.
bol bol yoğurt süt sabahları 1 yumurta, peynir vss... tüketmeye başladım.
belki bunlardan dolayı olabilir

ben yaklaşık 7-8 aydır içiyorum.
3 ay önce başlanılmasını tavsiye etmişti kontrol için gittiğim doktor, o şekilde başladım ama haa deyince de bebiş olmuyor biliyorsunuz, ha bu ha öbür ay derken... 5.ayda kavuştuk çok şükür. :)

bende folicplus içiyorum günde 3 tane. çokta memnunum.
Çok sevindim kavuşmanıza, şimdi kaçıncı haftasındasınız ?

Bende 3 içen duydum prosprktüsünde de 3 yazıyor ama salı doktora gidicem ondan sonra içerim.
Ben iştahsızlık var da belki iştahımı açar ümidiyle arttırmak istiyorum aslımda :)

Çok sevindim kavuşmanıza, şimdi kaçıncı haftasındasınız ?

Bende 3 içen duydum prosprktüsünde de 3 yazıyor ama salı doktora gidicem ondan sonra içerim.
Ben iştahsızlık var da belki iştahımı açar ümidiyle arttırmak istiyorum aslımda :)
:KK25:Rabbim hepimizin yavrularını korusun, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
canım, şuan 5+2deyim.
bat.31 temmuzdu. folikplustan mı yoksa değilmi bilemiyorum ama, reglden 2 gün önce hcg:2126 çıkmıştı, ultrasonda geçen gün kesemiz ise; 1,47cm yazıyor :)
araştırıyorum herkes bu haftalarda milimetreden bahsediyor :) belki folikplus erken yumurtlattı beni:KK22:

doğum tarihim 7 mayıs görünüyor... 5 mayıs benim evlilik yıldönümüm:KK68::KK68::KK68: ümit ediyorum Allahın izniyle o günleri yaşarız. bize evlilik yıldönümü hediyemiz olarak gelir.

:KK25:Rabbim hepimizin yavrularını korusun, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
canım, şuan 5+2deyim.
bat.31 temmuzdu. folikplustan mı yoksa değilmi bilemiyorum ama, reglden 2 gün önce hcg:2126 çıkmıştı, ultrasonda geçen gün kesemiz ise; 1,47cm yazıyor :)
araştırıyorum herkes bu haftalarda milimetreden bahsediyor :) belki folikplus erken yumurtlattı beni:KK22:

doğum tarihim 7 mayıs görünüyor... 5 mayıs benim evlilik yıldönümüm:KK68::KK68::KK68: ümit ediyorum Allahın izniyle o günleri yaşarız. bize evlilik yıldönümü hediyemiz olarak gelir.
Çok güzel denk gelmiş inşallah sağlıklı olarak alırsınız kucağınıza. Benim de eşim boğa burcu, çok istiyordum çocuğumun boğa olmasını inşallah nasip olur :)

Benim mide bulantım henüz yok :) Geçenlerde balıktan tiksinmiştim tuhaf bi tat gelmişti ağzıma zehir gibi , dün farklı bir balık yedim gayet güzel geldi tadı. Folicasiti hazırandan beri kullanıyorum 3 ay daha kullanacağım bırakacağım sanırım. Günde 1 tane verdi doktor bana. Defter bende kullanıyorum. İlk hamileliğimdede kullanmıstım yarım kalmıstı :( İNş bu sefer tamamlarım.

Bloga başlayacağım ileridede.

Ah şu cumartesi bir gelsede gitsem kontrole. Keseyi görcez inş.

çok güzel bir fikir deftere yazmak, gerçi blog yazarlığı da moda biliyorsunuz ama maalesef onun için zaman gerekli diye düşünüyorum.
bende 5+2 deyim, bu hafta inanılmaz uykuluydum utanmasam işten eve gelip direk yatacaktım... ki hala öyleyim...
mide bulanmam çok şükür henüz yok.
bol bol yoğurt süt sabahları 1 yumurta, peynir vss... tüketmeye başladım.
belki bunlardan dolayı olabilir

Bende bol bol süt yoğurt yumurta ceviz kuru kayısı muz ve olabildiğince farklı meyvelerden tüketmeye calısıyorum tatlım.

Sen keseyi kacıncı haftada gördün gördünmü keseyi?

Ben bugün 4+3 üm. 4+1 de betahcg 352,1 çıktı . Bana 13 ünde keseyi görebileceğini söyledi. Hesaplayıp. Heyecandan ölcem resmen :(((

vay be uykusuzlk ceken sadece ben değilmişim demekki valla sanırım hamile kaldıgımdan beri uykusuzluk cekiyorum biz izindeyiz simdi ve burası evime göre daha sıcak ben ondan sanıyordum meger bebişmiş beni uykusuz bırakan . gece sık sık uyanaıyorum . sabah belli bi saatten sonrada yatakta donup duruyorum ama uyuyamıyorum . kasık agrılarımda basladı iki gundur bakalım . benim diger iki haileleiğim sorunsuzdu insallah bu da öle olur .
keseyi kalp atısını görenlere cok ama cok özendim bizim için daha cok erken 2haftaya ancak göruruz biz herhalde . :)

Merhaba hanımlar ben de bir süredir takip ediyorum forumu. Benim de sat 3 ağustos. 5 tane idrar testi yaptım hepsi pozitif. Kanda dün baktırdım sonuç 87. Acaba çok mu düşük? Kimyasal gebelik geçmişim de var o yüzden çok tedirginim. Salı tekrar hcg ölçümü yapılacak inşallah katlanır değerim.
Kiz sen bizim 2014 agustos eylul ekim topigimzde degilmiydin yanlismi hatirliyorum acaba:)

canım benim hepimiz öyleyiz.. ama ben 2 kayıp yaşadığım için şimdi çok temkinliyim.. heveslenemiyorum çok.. Allah hiç birimizin hevesini boşa çıkarmasın.. mayısta sırayla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.. senin de ilk bebeğin sanırım?..
cok uzuldum iki kayipin icin ins mayisda bebegini hayirlisiyla ve saglikla alirsin kucagina.. kendine bu sefer cok dikat et hic bisi umrunda olmasin:) evet benim bu ilk :)
merhaba gözün aydın ilk bebişinmi?

benimde iş arkadaşlarım mecburen duydu onların yanında aldım haberi haberide eltim verdi hemşire kendisi :-) kayınvalidem annem babam kardeşim bilio çok saklamakta iyi değilmiş ama 3 ay sölemesek daha iyi :oops: ama bazı insanlar fena ağzı aramak için göbeklenmişin ne ooo bebekmi var yoksa deyip ağız arıyolar ya sinir oluyorum
cok tsk ederim canim, evet ilk bebisim :)

kizlar dun ben isteyken esim sag sola soylemis dunden beri telefonum susmuyo:)) duyan kalmadi yani:KK48:

kizlar sizdede oluyormu sanci? bende arasira hala adet sancisi gibi oluyo. dun doktordan randevu aldim ama doktorum iki hafta sonra verdi bebek biraz daha buyusun dedi, daha bebegimin kalp atislarini dinleyemedim :KK43:
inanilmaz cok heyecaniyim sabirsizim :rolleyes:

bu arada yeni gelenleride tebrik ederim ins saglikli bebisler dogururuz mayisda...

haa bu arada isim dusunen var mi?? biliyorum cokkkk erken ama biz esimle simdiden bakiyoz:KK48:

kizlar dun ben isteyken esim sag sola soylemis dunden beri telefonum susmuyo:)) duyan kalmadi yani:KK48:

kizlar sizdede oluyormu sanci? bende arasira hala adet sancisi gibi oluyo. dun doktordan randevu aldim ama doktorum iki hafta sonra verdi bebek biraz daha buyusun dedi, daha bebegimin kalp atislarini dinleyemedim :KK43:
inanilmaz cok heyecaniyim sabirsizim :rolleyes:

bu arada yeni gelenleride tebrik ederim ins saglikli bebisler dogururuz mayisda...

haa bu arada isim dusunen var mi?? biliyorum cokkkk erken ama biz esimle simdiden bakiyoz:KK48:

benim dun sancim vardi bugun yok canim. biz daha kimseye demedik bi ailleler bilio bir kacta is yeribden calisma arkadasimiz. akrabaalara vs demedik daga. isim bizim belli aslinda rabbim nasip ederse.

dusunuyorumda hamileligimiz kisa denk gelecek hic pismicez sicaklardan. bebiste bahar mevsim gecisine denk gelecek. hem yazlik seyler alcaz kisliga gerek yok. ;) ne terleyecek ne usuyecek

peki simdi nasil besleniyorsunuz?
sabahdan beri guzel bir beslenme listesi gibi bir sey ariyorum, ama bulamadim giti

Bende bol bol süt yoğurt yumurta ceviz kuru kayısı muz ve olabildiğince farklı meyvelerden tüketmeye calısıyorum tatlım.

Sen keseyi kacıncı haftada gördün gördünmü keseyi?

Ben bugün 4+3 üm. 4+1 de betahcg 352,1 çıktı . Bana 13 ünde keseyi görebileceğini söyledi. Hesaplayıp. Heyecandan ölcem resmen :KK43:((

Tatlım ben keseyi beklenen adet gününden 5 gün sonra gördüm 4 Eylül'de yani... Ve bildiğin minik bir fasulyeydi kuzummmmm
15 gün sonra kalp atışı için gel dedi Dr. Ve yapılması gereken testleri verdi.

Yemek olayına gelince şuana kadar tiksindiğim olmadı çok şükür, aşırı acıkıyorum sizde de öyle mi ?
Ceviz fındık yoğurt süt peynir pekmez yumurta şimdilik bunları yiyorum hemen hemen hergün

peki simdi nasil besleniyorsunuz?
sabahdan beri guzel bir beslenme listesi gibi bir sey ariyorum, ama bulamadim giti

internetten hamileler icin beslenme programi diye arat bi suru liste cikiyor tatlim.
Tatlım ben keseyi beklenen adet gününden 5 gün sonra gördüm 4 Eylül'de yani... Ve bildiğin minik bir fasulyeydi kuzummmmm
15 gün sonra kalp atışı için gel dedi Dr. Ve yapılması gereken testleri verdi.

Yemek olayına gelince şuana kadar tiksindiğim olmadı çok şükür, aşırı acıkıyorum sizde de öyle mi ?
Ceviz fındık yoğurt süt peynir pekmez yumurta şimdilik bunları yiyorum hemen hemen hergün

bana ultrasonda bakmadi. cumartesi gitcem. 10 gun sonraya cagirdi kese icin.

hepinizin oncelikle gebeligini tebrikediyorum, insallah saglikli bir gebelik ve saglikla kucagin(m)iza aliriz.

bende daha hic doktora gorunmedim bile, cunku adet gunum bugun, yarin gibi bir seydi:KK45:
hormonsuz asilama yaptirdim ve gebelik testide yaptim, hamile 2-3 yazdi:) bugunki testimdede cizgi cikti yine.
ne olur ne olmaz diye beslenmeme dikat edeyim degilmi:)

benim yediklerimde 3,4 dilim ekmek ,peynir, pekmez, bal, recel, yumurta, domates, salata
oglen 13 tane cilek, bir kase yogurt birde bir bardak sut ictim :KK49:
aslinda benimde aksine hic bir sey istemiyor ve zorla yiyorumo_O

sagol canim:) bak nerdeyse ara öğünleri atlayacaktim, sayende bunuda ogrendik:KK49:
rica ederim ne demek. ben de n guzel diyet yapip ideal kiloma gelmistim ama surekli canim tatli istiyor. recel cikolata tereyag vs... tekrar kilo alcam. o yuzde yarindan itibaren bende duzenli gitcem bitle devam edersem 30 kilo alcam

Back