2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kıyma ve balığa geçmedk henüz bulamaç yapmıyorm ben yumurta sarısı lor ve havuç yada elma suyu veriyorum

Çok sevindim Canım bu ay bebeğinin güzel kilo almasına.. Boşver götürme artık doktora bebeğini.. Oğlum doğduğu Zaman kasık fıtığı ve sarılığı vardı sürekli tahlil yaptılar, tahlil yaptıkça bazı değerleri sıkıntılı çıktı sonra o değeri araştırmak için tekrar tahlil yaptılar sonra yine derken biz hastaneden hiç çıkamadık.. Bebeğim doğum kilosunun bile altına düştü, sonra dedim daha götürmüycem oğlumu diye ve bıraktım doktora götürmeyi ve çok şükür iyileşti.. Eğer ciddi bir problem yoksa götürme, özellikle araştırma hastaneleri kobay gibi kullanıyorlar çocuğu..
Biz daha başlamadık balık ve kıymaya.. Başlayanlar kıymayı 3 defa çektirip çorbalara falan karıştırıyorlar..
Kahvaltıyı ben bulamaç yapmıyorum her şeyin tadına alışsın diye ayrı ayrı veriyorum ama bulamaç yapanlar da var.. Seçim senin ve bebeğinin..

Bizde Cuma aşıları olduk, Cumartesi de doktor kontrolü vardı. ete başlayabileceğimi söyledi doktor. Ama balık için erken dedi. 10. ayı beklememi söyledi. Kemik suyu verme, yağlı olduğu için iştahını keser dedi (ama bu konuda onu dinlemeyeceğim). Kuzu eti olsun beyaz et organikte olsa pek faydası yok dedi. Çorbasına çok az ısırgan attığımı söyledim. Bir daha sakın verme dedi. Baklagillere ağırlık ver dedi. Fasulye de dahil.

Kahvaltıda ben sıcak su ya da varsa anne sütü koyuyorum. Ya da en kötü formül mama. Ama mamayı artık baya azalttık. Dün ilikli kuzu kemiği kaynattım, içine çok az sarımsak, bal kabağı, kurutulmuş kabak, havuç, çok az k mercimek, pirinç ekledim. Çok lezzetli bir çorba oldu. Eti de dahil rondodan geçirerek vereceğim. Kahvaltı içi kendim lor yaptım. İçine yumurta sarısı(3/4 şuan) tereyağ ilave ediyorum. Şimdi bakıya söyleyeceğim, artık azıcık zeytin de eklesin.

Bu arada evet canım, çok sevindim. Zayıf olsun. Toparlar zamanla. Gözün aydın.

Kızlar oto koltuğu için ne düşünüyorsunuz? Alan var mı? Ne zaman kullanabileceğiz?

Tesekkurler canim
Senin oglus kac mayis dogumlu
Ben anestezi istemedigim icin lokal yapılacak. Ignede aglar sonra bisey hissetmez dediler. Oglus icerde ben dışarda aglayacagim galiba
Biz 1 hafta sonra 6 aylik olacagiz
Bu aylarda sunnet olan arkadaslarin bebekleri normal bez takiyorlarmis. Sunnet küloduna gerek var mi.

merhaba,

pişik için coresatin barrier p cream hiç bir eczenede bulamıyorum. nerede bulabilirim anneler ?

merhaba,

pişik için coresatin barrier p cream hiç bir eczenede bulamıyorum. nerede bulabilirim anneler ?

Merhaba. Doktor bilgilendirmesi için teşekkürler. Doktoru muz corasatin in ithalatı nda sıkıntı olduğunu söyledi. Ben setbasinda bundan 2 ay önce filan corasatin bulmuştum.

hayırlı olsun darısı başımıza
Istanbulda iseniz doktor ve hastahane tavsiyesi istiyorum

Istanbulda iseniz doktor ve hastahane tavsiyesi istiyorum

hayırlı olsun darısı başımıza

Yaptiran arkadaslarim cok memnun. Insallah bizde bi aksilik yasamayiz.
Offf kalbim küt küt atiyo. Cok heyecanliyim. Bebegimin cani cok acımaz insallah.
Mardindeyim canim ben
Yarin guzel seyler yazarim insallah

layi nerde kaç paraya aldıniz acaba.

6 mayıs doğumlu teramisin göz kremi sürüyoruz normal bezliyoruz ilk 2 gun kıpkırmızı oluyor ama su an gayet iyi durumda çişi pişirirmiş geçmiş olsun tekrardan

Öğretmen arkadaşlar öğretmenler günümüz kutlu olsun .
Ayrıca Aranızda bebeği tel sarar yada gel gel alkış vs yapabilen var mı ?
Bizimki alkış yapıyor ama bilinçli mi yapıyor bilmiyorum çünkü gece uyandığında da alkışlıyor Sanırım yine uyandırdım diye kendini alkışlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…