Merhaba kızlar bende sessiz takipçilerdenim.bu forumun bana çok faydası oluyor aklım birşeye takıldığında hemen açıp okuyorum o yüzden bende deneyimlerimi yazmam gerektiğini düşündüm. Benim gibi sessiz takipçilere de sesleniyorum arkadaşlar doğru yanlış gözetmeden fikirlerimizi yaptıklarımızı paylaşalım. Burada ki amaç söyleneni yapmak değil fikir edinmek karşılaşacağımız şeylere tedbirli olmak kimi Zaman süreçle ilgili merakımızı gidermek hepimizin Doktoru var ciddi birşeyde doktora danışacağımızın bilincindeyiz sessiz kalmayalım derim. Gelelim benim bebeğime 14 mayıs doğumlu bir kızım var. 6 ayı doldurduk bugüne kadar anne sütü ile beslendi kilomuz son kontrolde 8200 gr dı. Doktorumuz bu ay için ilk 2 tatlı kaşığı yoğurt ile başlayıp 2haftanın sonunda arttırarak 1 çay bardağına ulaşmamı söyledi günde iki defa sonrasında aynı şekilde meyve püresi ilave etmemi söyledi günde bir kez cam rendede bu ay bu kadar. Bizim iki alt dişimizde çıktı bir hafta arayla. 3. Aydan itibaren ağız suyumuz aktı hep elimiz ağzımızdan hiç çıkmadı eline ne geçerse ağzına götürdü son zaman ağız suyumuz arttı günde 3 kez kakasını yaptı normal zamandan biraz keyifsizdi bu son iki belirti iki gün devam etti. Kızım 4. Ay içinde tek taraflı dönmeye başladı 5.ayda her iki tarafa dönmeyi öğrendi şimdi ise yuvarlanıp duruyor.
laya gelince fisher Price marka hoppala kullanıyorum bir hafta oldu kızım çok sevdi zıp zıp hiç durmuyor çok hareketli bir Bebek henüz yürüteç almadım ama pregonun yürütecini sevmişti e Bebek'te denedik 5.5 aylıktı. Yürütmüştü birazda. onu almayı düşünüyorum. Bir çırpıda aklıma gelenleri anlattım