Canım senin bebeiş 1 ay öncesine kdr spguk algınlıgı grip yada burun tıkanıklığı varmıBizimde periferik yayma yapıldı 10 gün sonra tekrar yapılacak bende adını anmak istemiyorum ama kanser söz konusu olunca lökositlerde yükselme olurmuş. sizin periferik yaymanıza kim baktı. nerede hangi doktora gidiyorsunuz? çok geçmiş olsun düzelmesine çok sevindim
Teşekkür ederim :)7.7 x 150 1155 cc alması gerekiyor günde ek gıda alırsa bu değer düşebilir normal olarak
Amin cümlemizinkiniAhh canım Allah korusun, çok sevindim. Bütün çocuklardan kuzulardan kötülükler uzak olsun.ipkkm canım seninki de inş bir an önce sonuçlanır da derin nefes alırsın. Bak sana kardeşim gibi yorum yapacağım, o yüzden yanlış anlama. 1000 cc verme derim. Belliki seni,n miniğe mama yaramıyor. Benim demek istediğim, mamayı iyice azaltıp, ek gıda vermen. Şehriye mercimek tarhana sebze yoğurt meyve muhallebi, hipp tahıllı mamaları bunları ver. Hem mamadan daha faydalı hem de belki bünyesi mamayı sindiremiyor, yaramıyor ya da.
öyle çok belirgin bir gribi yoktu babası grip oldu ama onda bi burun akıntısı grip olmadı kan aldırmaktan helak olduk vallaCanım senin bebeiş 1 ay öncesine kdr spguk algınlıgı grip yada burun tıkanıklığı varmı
Canım çok hafif burun tıkanıklığı hatta aşı yapıldıysa o bile etki ediyormuş o yüzden düzelmesi bir kaç ayı bulabilirmiş içini ferah tut bak göreceksin sizinkide düzelecek Allah'ın izniyleöyle çok belirgin bir gribi yoktu babası grip oldu ama onda bi burun akıntısı grip olmadı kan aldırmaktan helak olduk valla
banada dişlerden olabilir gibi geldi sonuçta diş çıkarmaya çalışıyor vücut. bakalım inşallah düzelir allah evlatlarımızla sınamasın bebişler hep iyi olsun.Canım çok hafif burun tıkanıklığı hatta aşı yapıldıysa o bile etki ediyormuş o yüzden düzelmesi bir kaç ayı bulabilirmiş içini ferah tut bak göreceksin sizinkide düzelecek Allah'ın izniyle
Aminnnbanada dişlerden olabilir gibi geldi sonuçta diş çıkarmaya çalışıyor vücut. bakalım inşallah düzelir allah evlatlarımızla sınamasın bebişler hep iyi olsun.
Canım ben daha başlamadım ama başlarsam tavuğu haşlarım, sonra terbiyeli yaparsam içine ın yoğurt ve yumurta ezip şehriye ve tavuk parçaları atarım. Ya da direk tavuk suyuna brz irmik, şehriye ve tavuk parçaları da atarak yapabilirsin. Ama eğer bildiğimiz market tavuğundan yapacaksan, bence onun yerine kasaplarda çorbalık kuzu kemikleri satılır genelde. 10 tl falan kilosu ondan yapabilirsin. Ya da imkan varsa organik tavuk ya da kuzu gerdandan.anneler şehriye çorbasını nasıl yapıyorsunuz? yeni çorbalar denemek istiyorum tavuklu yapmayı planlıyorum
Paylaşır misin canimFazla alınan demirin riskleri çok fazla.Maalesef sistem kişiye özel değil genel çalışmakta.Her bebeğe Demir damlası neden niçin verilir anlamak mümkün değil.Yiyeceklerle takviye etmenin öncelik olduğu sonucuna vardım bende araştırmalarım sonucu.Tabii önce tahlil yaptıracağım.Neyse ki şanslıyım benim doktorum sadece parmaktan kan alıyor.Bilginiz olması açısından tamamen bitkisel bazlı vücutta toksik birikme yapmayan,hiçbir koruyucu içermeyen Alman markası bir demir şurubu var.Bir yaşından itibaren verilebiliyor.İsterseniz adını ve nerden temin edebileceğinizi paylaşırım.
Yani evet olabilir.Canım benim oğlum diş çıkarmadı henüz. Ama bir gün sabah bir kalktı, hiç bir şey yemek içmek istemiyor. 2 gün doğru dürüst bşy yemedi. Meğer el ayak hastalığındanmış. Düzeldi sonra. Sende merak etme, b,r yeri ağrıyordur. Düzelir.
Merhaba canım, sesi hakkında bşy diyemem ama benim oğlumda 4 aylıkken olmuştu pamukçuk. Damla pek etkili olmadı zaten doktoru karbonatlı su ile sil ilaca gerek yok dedi. Öyle yaptım. Hemen etki etti.Arkadaslar bebegim 25 mayista 6 ay doluyo ilk defa pamukcuk olmus dudaginin ic kisminda 3 4 tane kadar dr damla verdi kullaniyorum bi yandan disi kabarmis ama daha cikaramadik ama 2 gundur sesinde bi degisiklik var yani diyorum ses tonu falan mi degisiyo yoksa kisildimi oksuruk soguk alginligi filan yok ama acaba basina gelen var mi
Mrb cnm benimde oglum 6 buçuk aylik pamukçuk oldu ilk defa m...tin diye bi ilaç verdi doktor onu kullanıyoruz ayrıca dut şurubu verdim galiba bunlardan biri bogazini tahriş etti çünkü seninki gibi sesi değişti sanki büyükler farenjit olur ya ole bende korktum usuttumu diye ama galiba o ilaçtan 3 -4 gündür var bizde azaldi pamukçuk inşallah çabucak geçer yavrularimizin rahatsizligi geçince seside geçer herhalde daha iyi zaten eskiye gore geçmiş olsun cbenimde43648186 .!.:Arkadaslar bebegim 25 mayista 6 ay doluyo ilk defa pamukcuk olmus dudaginin ic kisminda 3 4 tane kadar dr damla verdi kullaniyorum bi yandan disi kabarmis ama daha cikaramadik ama 2 gundur sesinde bi degisiklik var yani diyorum ses tonu falan mi degisiyo yoksa kisildimi oksuruk soguk alginligi filan yok ama acaba basina gelen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?