• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kızlar bebeğimin emmesiğini söylemiştim ve nerdeyse 15 günü gecti hala sorunumuz devam ediyor sadece emmeyi değil mamayıda reddediyor 4 saat ac kalmasına ragmen en fazla 90 cc mama içiyor emzirmek istediğimde çığlık atarak ağlamaya başlıyor sütümde iyice azaldı biraz önce e-bebekte indirim oldugunu gördüm lansinoh ikili elektrkli pompa 202 tl sizce alayım mı

Selam kızlar bebeğimin emmesiğini söylemiştim ve nerdeyse 15 günü gecti hala sorunumuz devam ediyor sadece emmeyi değil mamayıda reddediyor 4 saat ac kalmasına ragmen en fazla 90 cc mama içiyor emzirmek istediğimde çığlık atarak ağlamaya başlıyor sütümde iyice azaldı biraz önce e-bebekte indirim oldugunu gördüm lansinoh ikili elektrkli pompa 202 tl sizce alayım mı
Canım bence al 3. Ayda senin gibi olmuştm ben teklisini aldım sağmasam kesilecekti fiyatı da uygun ben tekliyi 200 e almıştm bence al

Canım aynı sorun bizde de var ve çok daha uzun süredir var, önceleri sadece beni emmeyi reddediyordu sonra biberonu da bıraktı.. Dediğin gibi dört saat aç kalsa bizimki 90 cc bile yemiyor, yediğini de zorla kavga dövüş yediriyorum.. Bizim beni emmesi bir kaç gündür düzeldi ama biberona aynen tepkili.. Ben beni emmezse ayakta dolanarak emziriyorum o da işe yaramazsa uykuluyken dene beni en iyi uykuda emiyor.. Bi de bizde fön makinası sesi çok işe yaradı netten açıyordum onu duyunca emiyordu, aylarca öyle emzirdim.. Çok zorlandım ama anne sütünü az da olsa alsın diye aylardır emzirmeye ığraşıyorum.. İnşallah düzelir bebeğin..

Merhaba anneler bebeklerimiz doğdu büyüyorlar artık Rabbim hepsini esirgesin benim sorum ben matematik öğretmenliği mezunuyum atanamadım bu sene de kpss ye çalışmaya çalışıyorum benim gibi olan var mı siz nasıl çalışıyorsunuz ya da çalışabiliyor musunuz bir de bu sene mayısa alındı sınav belki haberiniz vardır daha bir düzene oturtamadım nasıl çalışmam lazım şaşırdım

ben avent kullandım çok iyiydi tavsiye ederim

Yazık bebeğinize izletmeyin korkunç duruyor bu video hipnoz yapıyor resmen beynine günah..
aksine zeka gelişimine katkıda bulunuyor, zek kartları ve videoları var biliyormusunuz , ilk video aynen bu şekilde bebeğin ekrandaki yeri değişen noktayı takip edeblmesi gerekiyor, matematik zekasını geliştiriyormuş, ama tabi 2 saat izletmeyeceksin, 5 dakikalık videolar halinde satılıyor, zeka gelişim setleri çok revaşta şu anda, araştırmanızı tavsiye ederim

Merhaba anneler bebeklerimiz doğdu büyüyorlar artık Rabbim hepsini esirgesin benim sorum ben matematik öğretmenliği mezunuyum atanamadım bu sene de kpss ye çalışmaya çalışıyorum benim gibi olan var mı siz nasıl çalışıyorsunuz ya da çalışabiliyor musunuz bir de bu sene mayısa alındı sınav belki haberiniz vardır daha bir düzene oturtamadım nasıl çalışmam lazım şaşırdım
Selam ben de edebiyat öğretmenligi mezunuyum.ben de hazirlanmak istiyorum ama bebekle 24 saat yetmiyo ne ara caluacam bilmiyorum.daha hic baslayamadim.bu seneden umutsuzum

Selam ben de edebiyat öğretmenligi mezunuyum.ben de hazirlanmak istiyorum ama bebekle 24 saat yetmiyo ne ara caluacam bilmiyorum.daha hic baslayamadim.bu seneden umutsuzum
Ben başladım canım sağolsun eşim çok yardımcı oluyor ama bu çalışmayla çok zor atanmak dershaneyi düşündüm kızımı bırakıp gidemem dedim internetten ders dinleyeyim dedim matematik alan yok maalesef kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum ama istediğim tempoyu yakalayamadım bir türlü

Ben başladım canım sağolsun eşim çok yardımcı oluyor ama bu çalışmayla çok zor atanmak dershaneyi düşündüm kızımı bırakıp gidemem dedim internetten ders dinleyeyim dedim matematik alan yok maalesef kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum ama istediğim tempoyu yakalayamadım bir türlü
Allah kolaylik versin sana.benim esim öğretmen gun boyu yok.hafta sonlari evde sadece.o da bana yetmez.bu sene doğu gorevimiz bitiyo bitince batida dersaneye gidip sıkı hazirlanmak istiyorum.bu sene az calisabilcem.8 yil dersanede calustim.alanim iyi ama yillardir genel kültür tamamen unuttum.cok zor benim bu sene.dersanesiz olmaz benim.burda o imkan yok.ama dusundukce icim daraliyo.cok ara verdim coook.:mad:

Allah kolaylik versin sana.benim esim öğretmen getyu yok.hafta sonlari evde sadece.o da bana yetmez.bu sene doğu gorevimiz bitiyo bitince batida dersaneye gidip sıkı hazirlanmak istiyorum.bu sene az calisabilcem.8 yil dersanede calustim.alanim iyi ama yillardir genel kültür tamamen unuttum.cok zor benim bu sene.dersanesiz olmaz benim.burda o imkan yok.ama dusundukce icim daraliyo.cok ara verdim coook.:mad:
Amin cümlemize inşallah ben yeni mezunum 2014. Benim eşimde öğretmen türkçe öğretmeni abisi tarih öğretmeni eltim de coğrafya öğretmeni sağolsun onlar yardım ediyor bana beni de alan korkutuyor ona da akşam eşim evdeyken çalışıyorum ama tam düzenim yok maalesef Rabbim yardımcımız olsun inşallah devlete sırtımızı dayasaydık kafamız rahat ederdi inşallah bebeğimiz uğurumuz olur da atanırız hayırlısıyla

uzaktan eğitim videoları çok verimli oluyor arkadaşlar bu sene bende gireceğim sınava nasipse ama ocakta başlayacağım çalışmaya, insan unutuyo çünkü

Y

bu video yu deneyin harika 2 saat sürüyo sesini çıkarmadan izliyor birçok bebek ama çok uzun izletmemek lazım tabi

Yok.birkac dk da olsa ben hicbirsey izletmeme taraftariyim..ogrenme guclugunden otizme.kadar bircok soruna neden oluyor cok az izlesede dikkatli olun derim..zaten doktorumuzda kesinlikle yasakladi bubtarz seyleri

Bugün deniycem Canım inşallah işe yarar.. Sen nasılsın, yavrun Nasıl?
Ne yaptınız ??? İyiyim ben işe başladım, yavruya babanne bakıyor herşey yolunda şükür :):)

Ben hazırlanıyorum müfettişlik için, akşamları ve iş yerinde 1 er saat çalışıyorum benimki yalnız kpps b size kolaylık diliyorum :):)

Ik
Sabah 8 gibi uyaniyor. Bir cay kasigi tereyagi ve bir cqy kasigi pekmezi karistiriyorum,ceyrekten fazla yumurta sarisini 3 yemek kasigi ihlamurla eritiyorum, 8li pakette labne peyniri almistim pinarin migrostan, onun da hemen hemen bir pakete yakinini veriyorum, 5-6 yemek kasifi ihlamur veriyorum birde. Kahvalti menumuz bu. Ortalama 3 saat sonra 150-135 cc duruma gore mama veriyorum. Tekrar 3 saat kadar sonra bir kase dolusu sebze puresi. Yine 3 saat sonra mama. Ve 3 saat sonra da 2 tam meyve puresi(1 butun elma ve 1 butun erik- yada bor butun armut ve yarima yakin muz) bazen bir meyveyi yogurtla karistirip bir kase olacak sekilde veriyorum. Mama verdigimde emziriyorum ayni zamanda. Ama sutum cok com cok az. Ne alsa kar diorum yine de. Ek gidalar bu kadar hayatim
iki Meyve bir ogunde cok degilmi? Bende meyve tattirdim ogun olarak vercem. Yarim elnayla doyar saniyodum. Simdi yogurda baslicam once sebze corbasina gecsem dahami mantikli olur diyede dusunuyorum.. bugun mesela havucla bir sebze ekleyip verssm?

Allah kolaylik versin sana.benim esim öğretmen gun boyu yok.hafta sonlari evde sadece.o da bana yetmez.bu sene doğu gorevimiz bitiyo bitince batida dersaneye gidip sıkı hazirlanmak istiyorum.bu sene az calisabilcem.8 yil dersanede calustim.alanim iyi ama yillardir genel kültür tamamen unuttum.cok zor benim bu sene.dersanesiz olmaz benim.burda o imkan yok.ama dusundukce icim daraliyo.cok ara verdim coook.:mad:
Hic iciniz daralmasin ben de ogretmenim rabbim insallah size de nasip edecek sadece inanin ve asla pes etmeyin yapamam diye.siz bir annesiniz sizin onunuzde dag olsa duramaz kpss neymis :))

Back