• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bugün doktor kontrolü vardı. beyaz olan şeyleri temizliyebilirsin dedi. bu arada vajinasında hafif yapışma olmuş. büyük ihtimalle ıslak mendil ya da pişik kreminden oldu. dikkat edin siz de. ben su ve pamukla siliyorum artık
Canım ben hic ıslak mendil kullanmadim hep pamuk kullanıyorum yeni yeni misafirliğe gidince kullaniyorum ondan değildir, geçen ay bizim kizin da yapışmış dedi dr cerrah açıyor biz bisey yapamayız dedi yarin dr a gidince soracağım açılır mi yoksa cerraha gitmemiz gerekiyor mu diye... bizim bi tanıdığın kizininkini 1,5 yaşında azcik açtılar bir gun boyunca çiş yaparken aci çekti çocuk, simdi bizimkiler küçük daha cabuk iyileşir hem

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?
IMG_20150530_222955.jpg IMG_20150530_223003 - Kopya.jpg IMG_20150530_223044.jpg

Ay ben sürekli memedeyim sizler ne gzl hiç saat koyamadik biz sürekli memede günümüz geçiyor ve kilo alimimiz sınırda Dr mama verdi artık anlamıyorum bu kdr memede vakit geçiren bebe nasıl zayıf kalıyor seninki açılınca nasıl sinyal veriuor
Belki bebeyinin Bunyesi ogle canim
Sütün geliyorsa, bebeyinde emiyorsa sen o doktoru azat et daha iyi:)
Yoksa nasil oluyorda bir doktor mama tafsiye eder anlatmıyorum ve kilomu alamıyor, yoksa kilosu normalin üstümü?

Benim bebeyim memeyi tutamiyor o yüzden sagiyor ögle veriyorum sütümü
Ayda bir kac kez sıkışıp mama verdim ama kendimi hep kötü hissederek verdim ve mümkün olduğu kadar vermemeye caliştim! Ilk sıralar sagdigim icin dışarida dikmiyordum. Bebek acikdiginda sinyali ilk verdigi numara; ağlamak, sonra ellerini agzina sokar, yada dilini sürekli uzatıp çeker. Birde benim bebeyim ayni zamanda dilini damagina dürtüyor, dili şamlatiyor işte

Peesembe gunu olcaz canim off icim daraliyo asilar aklima gelince 3tane yazik yawrularimiza ya ates yaptimi size kuzum siz dunuz mu asi
Olduk canim gecen persembe biz dort tane olduk birde agizdan rotavirusu asisi doktor daha once bence mitlaka yaptirmalisiniz demisti rotavirusunu saglik ocagindaki ebede biz sormadan gelmisken rotavirusunide yapalim cok gerekli dedi diger asilar ikibacaktan ve bir koldan benim.kuzum cok agladi ama hic aglamayan bebekte vardi:-) eve geldik butun gun uyudu gozunu acamadi sik sik atesini olctum gece iki gibi atesi 38.7 oldu calpolu ozaman verdim ates devam edince annemle sirkeli su yaptik eski usul :-) atesi yukseldikce sirkeli suyla dusurmeye calistik bir iki saate dustu cok sukur ertesi gunu hicbirsey olmamis gibiydi canim

Günaydın kızlar. Doktora geldik aylık kontrolümüz var bakalım benim meme savaşı veren oğluşum kilo alabilmişmi:(

Gunaydinnn

Haftaya ise basliyorum kizlar. Nasil birakicam kuzumu :KK43:
Kime bırakıcaksın Allah yardımcın olsun ilk gün zor gelir sonra alışıyor insan üzülme plan program yap kendine herşey çok iyi olacak de moralini yüksek tut iş yerinde sağıp dolaba koyabilirsin sütünü azalmaz

Kizlar ben bu kaka renkleri yuzunden kafayi yiyecem bugun ilk yaptigi kaka sapsariyken ikincisi yemyesildi ne anlama geliyor bu

Kizlar ben bu kaka renkleri yuzunden kafayi yiyecem bugun ilk yaptigi kaka sapsariyken ikincisi yemyesildi ne anlama geliyor bu
Bazen bizimde rengi değişiyor canim. Nette üşütmekten yada çok emmekten olabileceği yaziyor. Aylik kontrolunde bir doktoruna daniş istersen. Bence kakali bezlerinin fotograflarini çek gittiginde gösterirsin

shine-15 shine-15 Canim bizim 3.ay değerlerimiz; 6630 kg, 64 cm.
İdrar tahlili yaptiramadim:( evden doyurup gitmistim bezini şişirmişti. İdrar torbasi takildi ama hastanede hiçbir şekilde emziremediğim için (sadece uyurken emiyor) çişini yapmadi babamizda işe geç kaliyor diye geri dönmek zorunda kaldik. Birdahaki sefere tekrar deniycez artik:(

shine-15 shine-15 Canim bizim 3.ay değerlerimiz; 6630 kg, 64 cm.
İdrar tahlili yaptiramadim:KK43: evden doyurup gitmistim bezini şişirmişti. İdrar torbasi takildi ama hastanede hiçbir şekilde emziremediğim için (sadece uyurken emiyor) çişini yapmadi babamizda işe geç kaliyor diye geri dönmek zorunda kaldik. Birdahaki sefere tekrar deniycez artik:KK43:
Canım kilosu maşallah iyi. 630 gr da iyi bence. Dun bizim de tartildi ayiñ 7.snde dolcak 3 ay. 770 gr almis. Evt belki cok degil ama gecen ayki 500 gr dan sonra cok sevindim. Cok iyimserim buaralar :) yarin da saglik ocaginda izlem var yine tarttircam. Bizim hastane cok yakin evde yaptirp koşa koşa gidiyorum. Dun baya ugrastim sonunda posete yaptirdim. Hep iskaliyoduk :) hastane uzak mi size

Canım ben hic ıslak mendil kullanmadim hep pamuk kullanıyorum yeni yeni misafirliğe gidince kullaniyorum ondan değildir, geçen ay bizim kizin da yapışmış dedi dr cerrah açıyor biz bisey yapamayız dedi yarin dr a gidince soracağım açılır mi yoksa cerraha gitmemiz gerekiyor mu diye... bizim bi tanıdığın kizininkini 1,5 yaşında azcik açtılar bir gun boyunca çiş yaparken aci çekti çocuk, simdi bizimkiler küçük daha cabuk iyileşir hem
Canım bizim de yeni oldu ben temizlerken farkedip doktora soyledim. Cerrah baksın dedi. Dun gosterdik cok az yapisma bar dedi. Baticonlu ılık suda oturt dedi ama ben yapmiycam baticon canini yakar. Bir arkadasimin bebeğinde de olmustu 4.ayda hatta baya bi yapismis sadece cis yapcak kadar yer kalmis. Doktor hormon kremi vermis 2 kez sürmüş açılmış. Kremin adini sordum daha cevap vermedi. Sen de haber verirsen sevinirim doktorun ne dedigini

Back