- 18 Şubat 2011
- 1.102
- 885
- 358
Yok canim gülmez:) kakalı bezini götürüp gösterenler var, onlarında işi o:)Doktor gulmesin bize:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim gülmez:) kakalı bezini götürüp gösterenler var, onlarında işi o:)Doktor gulmesin bize:)))
Sakin duş başligiyla güvenipte yikama, ben hep kovaya su doldurup oyle yikiyorum Allah korusun çok kötü birsey atlatmişsiniz. Çok geçmiş olsun çok üzüldümAhh canım hiç sorma başımız kazadan kurtulmuyor bir türlü. .
Tam her şey düzeldi dedim. Bugün banyo yaptırırken eylülü soğuk su kesildi kaynar su akti üstüne yandı kuzum çığlık cigliga kaldı hemen doktora götürdük çok şükür birinci derece yanık çıktı ilaç tedavisi verdi bir de serum. Tabi biz serumu takma dik doktor sıvı kaybı olur falan dedi ben de sadece emzirmek istiyorum serum istemiyorum dayanamam Kıyamam dedim biraz ısrar etti sonra vazgeçti şimdi çok şükür kızarıklık geçti ama sıvı kaybı demesi canımı sıktı emziriyorum saat başı ama ne bileyim çok korktum kendime gelmedim daha Hatirladikca ağlıyorum
Bizimdenoyle huzursuzlugu vardi bende gaza yoruyodum bi gece birden huzursuzluk artti ve aglamaya basladi hicbisekilde sustyramadik acile gitik. Kumda dokuyo dedi dr. Ilk aglamayi gorunce kulak yada idrar yolu enf bu kadar cok aglar demsti drYok canim oyle aniden aglama olmadi. Her aksam huzursuzdu ben hep gaza yordum. Hala da emin degilim nedeninden. Bizim memeyi reddediyodu ve kilo alimi yariya düştü.
Çok. Çok. Geçmiş olsun okurken bile nasıl canım sıkıldı anlatamam gerçekten çok üzüldüm. İnşallah en kisa zamanda iyileşirAhh canım hiç sorma başımız kazadan kurtulmuyor bir türlü. .
Tam her şey düzeldi dedim. Bugün banyo yaptırırken eylülü soğuk su kesildi kaynar su akti üstüne yandı kuzum çığlık cigliga kaldı hemen doktora götürdük çok şükür birinci derece yanık çıktı ilaç tedavisi verdi bir de serum. Tabi biz serumu takma dik doktor sıvı kaybı olur falan dedi ben de sadece emzirmek istiyorum serum istemiyorum dayanamam Kıyamam dedim biraz ısrar etti sonra vazgeçti şimdi çok şükür kızarıklık geçti ama sıvı kaybı demesi canımı sıktı emziriyorum saat başı ama ne bileyim çok korktum kendime gelmedim daha Hatirladikca ağlıyorum
Evet Çiş yaptığı yerin alt tarafı canım, birlesen yer belli ince bir zar gibi.. Bi kaç gündür bizimki de akşam yatmadan önce kalayla beraber iyi gaz çıkarıyor ve gece uyuyor inşallah devam eder de 4. Ayda gazdan kurtuluruz :)Sevindim canım iyilestigine. Ben de actirayim dedim ama acicak gibi geliyo yapisan yer hafif kırmızı. Sizin de alt taraf mi yapisti? Ben gaz damlasini 3 haftadir vermiyorum.kaka yaparken gazını cikariyo. İnşallah sizin de cikar kolayca.
Evet biyerde okumustum erken dogum olunca düşerek hesaplaniyomus.
Çok geçmiş olsun canım sıkma canını nazar böyle çıkmış olsun rabbim daha büyük aksiliklerden korusun inşallah...Ahh canım hiç sorma başımız kazadan kurtulmuyor bir türlü. .
Kum dokme olayini bilmiyorum canim ama okzalit illettini duyar duymaz geriliyorum. Allah kimseye yasatmasin. Karacigerin urettigi kristaller vucutta organlari yok ediyor. Erken tani konsaydi kucuk bir karaciger nakliyle hersey yoluna girecekti. Ama su an canimiz solunum cihazina bagli ve hic umut yok.Kalsiyum oksalat kristalleri kum doktugunu gosterir. Farkli seylerden bahsediyoruz galiba. Intte bazi drlar bu kalsiyum oksalat cikmasinin sut urumleri tuketen bebeklerde olabilecegini soyluyor susuz kalmaktanda olabilirmis. Hangisindogru bilemiyorum. Idrarinda kum doktugune dair hirsey hic olmadi. Kum doken bebeklerde bezinde anlasiliyomus kum doktugu. Belirtiside o oluyomus hatta.
Ayy canim buyuk aksllik. Yavrum ya. Keske kovaya doldursan suyu canim direk cesmeden akitmasan. Gecmisler olsun. Cok sukur ucuz atlatmissiniz.Ahh canım hiç sorma başımız kazadan kurtulmuyor bir türlü. .
Rabbim korumus yavrunu bol bol dua edin kendinize canim cok uzuldum yaaAhh canım hiç sorma başımız kazadan kurtulmuyor bir türlü. .
Oyle yapicam artik:)Yok canim gülmez:) kakalı bezini götürüp gösterenler var, onlarında işi o:)
Cok zor gelecek. 3.ayina girdigi gun basliyorum. Anneme birakicam. InsaAllah iyi olur dedigin gibi sagol canimKime bırakıcaksın Allah yardımcın olsun ilk gün zor gelir sonra alışıyor insan üzülme plan program yap kendine herşey çok iyi olacak de moralini yüksek tut iş yerinde sağıp dolaba koyabilirsin sütünü azalmaz
Sağol canim. Azda olsa almiş artik bukadarinada şükrediyorum. Allah yardimcin olsun inş herşey yolunda gider işe başliyormuşsun.
Uyusa keşke ole igrasiyorumki uyusun DİE emdikten snr ama gündüz uyumuyorMerhaba, ben de bir öneride bulunmak isterim sürekli memede belki yoruluyordur 15 dk geçtiği halde hala bırakmadıysa sen bıraktırıp öbür memeyi versen ondan sonra da uyutsan iyi olur çünkü bebekler uykuda büyüyorlar dinlenemediği için de kilo alamıyor olabilir iyi günler
Cnm Dr asla mama onermiyordu ama gorukki kilo alımı dusuk üstelik hep memede olmamıza rağmen kilosu kötü Dr ondan mama dediBelki bebeyinin Bunyesi ogle canim
Sütün geliyorsa, bebeyinde emiyorsa sen o doktoru azat et daha iyi:)
Yoksa nasil oluyorda bir doktor mama tafsiye eder anlatmıyorum ve kilomu alamıyor, yoksa kilosu normalin üstümü?
Benim bebeyim memeyi tutamiyor o yüzden sagiyor ögle veriyorum sütümü
Ayda bir kac kez sıkışıp mama verdim ama kendimi hep kötü hissederek verdim ve mümkün olduğu kadar vermemeye caliştim! Ilk sıralar sagdigim icin dışarida dikmiyordum. Bebek acikdiginda sinyali ilk verdigi numara; ağlamak, sonra ellerini agzina sokar, yada dilini sürekli uzatıp çeker. Birde benim bebeyim ayni zamanda dilini damagina dürtüyor, dili şamlatiyor işte
Çook geçmiş olsun canım :-(Ahh canım hiç sorma başımız kazadan kurtulmuyor bir türlü. .
Canım bu hastalığın belirtileri nedir bi yazarmısın rica etsem oğlumun ateşi 6 gündür düşmüo belirli bölgelerde 38.5 39 en düşük 37 buçuK doktor tahlil bile yapmadı bişeyi yok calpol ver dedi bende ilk çocuğum tecrübesizlikte var kuşkulanıyorum gece uyuyamıyorum bileKum dokme olayini bilmiyorum canim ama okzalit illettini duyar duymaz geriliyorum. Allah kimseye yasatmasin. Karacigerin urettigi kristaller vucutta organlari yok ediyor. Erken tani konsaydi kucuk bir karaciger nakliyle hersey yoluna girecekti. Ama su an canimiz solunum cihazina bagli ve hic umut yok.
Benim bebeğimde uyumuyordu mama takviyesi yapmaya başladım sonra belki ondandır uyumaya başladı sonra mama isterim biberon ver die göğsümü almamaya başladı ağladı sızladı bende burdan süt artırmak için dut kurusu tarifi yazmıştıbi arkadaş sağolsun onu uyguladım ayrıca sabah akşam rezene içtim ve günde 3 defada incir kurusu yedim sonra sütüm arttı çok şükür şimdi emzirme kampı yapıyorum biberon vermiyorum unutur biberonu inşallah anne sütünden faydalısı var mı uykumuzda düzene girdi 1 haftadır öğlen 12 bir gibi uyuyo bazen 2 bazen 4 saat tabi saat başı emiyo uyusada hiç kaldırmadan yanına uzanıp emziriyorum tekrar uyuyo biraz kilo yapıo ama tavsiye ederim biberondan iyidir ayrıca 1 saat de olsa sende gündüzUyusa keşke ole igrasiyorumki uyusun DİE emdikten snr ama gündüz uyumuyor
Peesembe gunu olcaz canim off icim daraliyo asilar aklima gelince 3tane yazik yawrularimiza ya ates yaptimi size kuzum siz dunuz mu asi[/QUOTE
canim ilk gun baygin oluyorlar bnm bebegim cok hareketlidir ilk gun resmen baygin yatti ertesi gun biraz huysuzlandi 37.5 oldu atesi bir cay kasigi calpol verdik sora bidaha cikmadi atesi hic 2 gunde bilemedin 3 gunde normale donuyor 2saatte bir atesini kontrol edersin gecer gider cnm
Artık hayatta yıkamam canım gel de bana sor nasıl acı çekti minigim ya unutamiyorum tüm gece uyuyamadimSakin duş başligiyla güvenipte yikama, ben hep kovaya su doldurup oyle yikiyorum Allah korusun çok kötü birsey atlatmişsiniz. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Geçti çok şükür canım hiç kızarıklık iz vs kalmadıÇok. Çok. Geçmiş olsun okurken bile nasıl canım sıkıldı anlatamam gerçekten çok üzüldüm. İnşallah en kisa zamanda iyileşir
Amin canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım sıkma canını nazar böyle çıkmış olsun rabbim daha büyük aksiliklerden korusun inşallah...
Bundan sonra öyle yapacam canım çok teşekkür ederimAyy canim buyuk aksllik. Yavrum ya. Keske kovaya doldursan suyu canim direk cesmeden akitmasan. Gecmisler olsun. Cok sukur ucuz atlatmissiniz.
Çok teşekkür ederim canımRabbim korumus yavrunu bol bol dua edin kendinize canim cok uzuldum yaa
Teşekkür ederim canım benimÇook geçmiş olsun canım :-(