• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Biz bugün tüm gün doktordaydik kızım çok kusuyor ve hiriltisi vardı kuzumun elinden kan aldilar idrar tahlili ultrason vs yapıldı çok şükür her şey temiz çıktı ama kakası yeşil ve Sümük gibi doktor onun için tahlil istedi ama kakasını yapmadı kızım biz de çıktık geldik 3 tür kaka tahlili için gidiyorum yapmıyor kızım bir türlü. Umarim önemli bişey değildir.
Şimdi de çok huzursuz ağlama krizin e girdi zorla susturamadim
Şimdi uyudu kuzum.
Kızlar havalar cok sicak ne yapıyorsunuz biz klimayi açınca bebiş gaz dolup hasta oluyor acamiyoruz. Ama 37 derece sıcaklık var burada. .
Geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun canım inşallah yavrucak iyileşir en kisa zamanda. . Bizimde burda 40 derece hava sıcaklığı var dışarı çıkmiyorum klima da acmiyorum evin en serin odasında Vantilatör açıyorum başını yukarı kaldırıyorum direkt hava carpmiyor bir süre böyle idare edeceğiz
Teşekkür ederim canım ben de öyle yapıyorum
Uyuyakalmiism şimdi uyandım vantilatöre rağmen su gibi olmuşum

Yokcnm okadarina gerek yok bnce...yalniz bnm doktorum meme baslarini sIk SIk yika dedi beyazsabun kullanabilirmisiz catlam olursa bakteriler iceri girip sut kanallarini tikiyormusbnmki bitek emiyo zaten bi de bisey sorucam bnm kiz emzik tutmuyo tukuruyo bn 8 aylikkenfalan ise basliycamhep memeistio uyumak icinbu saatten donra alisir mi emzige chicco nun silikonu aldim kaucugu aldim tutmuyo var mi baska avent te alayim mi tutar mi
Benim oğlum 67 günlük daha yeni alıştı emziğe nuk falan aldım pahalı emzikler aldım hiç birini emmedi geçenlerde week baby emzik hediye geldi onu emiyor bunlar bi değişik o yüzden geç kalmış sayilmazsin

Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi 23 mayısta doğum yaptım bi oğlum var tecrübelerinizden çok faydalandım sağolun :) ancak aranıza katılabildim. Sıcaklarda miniklerinizin ateşi yükseliyor mu yattığında ve bazen durduk yerde ateşi yükseliyor oğlumun en son 39 buçuğu gördük cumartesi günü acile gittik prstisyen hekim kontrol etti normal görünüo pazartesi çocuk doktoru görsün dedi günde 2 defa ılık suda yıkıyorum üşüttü galiba şimdide gazı var ve yeşil sümüksü kakası var napıcam bilemedim lütfen yardım...

Kızlar bugün kontrolumuz vardı 67 günlüğüz 6700 gr 62 cm çıktı 2. Ayımızı ekleyebilirsiniz. Bu arada rota virüs aşısı ne kadar pahaliymis kimse bahsetmemisti çokta gerekli olduğuna inanmıyorum ama aldık artık yaptiracak olanlar 2 doz 300 tl bilgilerinize

Kizlar kızımın kukusunu hafif actirinca beyaz birseyler biriktigini farkettim. Pisik kremi mi anlamadim. Yoksa vücut sivisi mi? Bilen var mi silmeye calistim ama pek temizlenmedi
Canım bizim kızda da varmış geçen ay dr a gidince o her yerini kontrol etmişti buraları temiz bi peçeteyle temizle demişti, ben de ıslak pamukla temizliyorum ya da banyoda suyla yıkıyorum, ilk baslarda mikrop kapar diye heryerine dokunamiyordum şimdi cesaretim arttı hafifce siliyorum

Kızlar bugün kontrolumuz vardı 67 günlüğüz 6700 gr 62 cm çıktı 2. Ayımızı ekleyebilirsiniz. Bu arada rota virüs aşısı ne kadar pahaliymis kimse bahsetmemisti çokta gerekli olduğuna inanmıyorum ama aldık artık yaptiracak olanlar 2 doz 300 tl bilgilerinize

Rota tamamen ticari bi aşı yaptırmasanız daha iyi en azından bebeğe yan etkisi olmaz. Zaten anne sütü alan bebeklerde rota görülmüyor ya da hafif atlatılıyor.

Kizlar kızımın kukusunu hafif actirinca beyaz birseyler biriktigini farkettim. Pisik kremi mi anlamadim. Yoksa vücut sivisi mi? Bilen var mi silmeye calistim ama pek temizlenmedi
Kremdir cnm ama temizlemen lazım yoksa idrar yolu enfeksiyonu olurmuş ve CIS yapması zorlaştırmış bana iki ayrı Dr dedi ve temizliğinde AC elimle orayı yukardan aşağı bezin o kısmıyla bir kere geçilecek geri gitme yapilmicak her defasında yukardan aşağı ben sürekli yapıyorum birikmesin diye

Kızlar bişi soracam. Kızımın verem aşısı olan yeri biraz kızmış gibi neden acaba ??

Kizlar oglum gece saat basi uyandi gece 5 ten beri 4 defa kaka yapti son kakasinda cok kucuk kan vardi acikcasi korktum :( birde gecende kaka tahlili yapyirmistik cok az lokosit cikmisti tekrar goturmem gerekli mi kizlar

Günaydın herkese iyi sağlıklı ve hafif serin bir gün diliyorum Sıcaklar bebekleri mahvediyor sıkıntısı olanlara da geçmiş olsun. Benimki de ağladı ters çevirince sustu Sırtı ağrıdı demekki

Cnm o beyaz salgi vucudun urettigi bi salgi ordaki yapisikligi onluyo ben o yuzden dikkatli sil pamukla

Rota tamamen ticari bi aşı yaptırmasanız daha iyi en azından bebeğe yan etkisi olmaz. Zaten anne sütü alan bebeklerde rota görülmüyor ya da hafif atlatılıyor.
Bilseydim yaptırmazdim yavrum bugün 4 tane aşı vuruldu gözlerinden nasıl yaşlar aktı 2.dozu yaptırmayı düşünmüyorum zaten anne sütüyle besleniyor ve gelişimi gayet iyi hiç gerek yokmustu neyse artık yapcak bişey yok

Bana 4 saate birde dediler
Ama bence onlari dinleme
Kendi Anne hislerin ne diyorsan onu yap
Bebek kendi sinyal veriyor saten, saatimi olacak. Vallah ben ilk zamanlarda denedim ama ben biberonla veriyordum cocuk dayanamiyordu, catlayacakti:)
Simdi bebeyim sinyal verir Vermez veriyorum
Ay ben sürekli memedeyim sizler ne gzl hiç saat koyamadik biz sürekli memede günümüz geçiyor ve kilo alimimiz sınırda Dr mama verdi artık anlamıyorum bu kdr memede vakit geçiren bebe nasıl zayıf kalıyor seninki açılınca nasıl sinyal veriuor

Ay ben sürekli memedeyim sizler ne gzl hiç saat koyamadik biz sürekli memede günümüz geçiyor ve kilo alimimiz sınırda Dr mama verdi artık anlamıyorum bu kdr memede vakit geçiren bebe nasıl zayıf kalıyor seninki açılınca nasıl sinyal veriuor
Canım aciktiginda farklı, gazı olduğunda farklı, uykusu gelince ayrı aglıyorlar. Bizimki acıkınca vaa...vaa... vaa diye ağlıyor ve dikkatini dağıtmaya çalışsak da susmuyor,oyalanmiyor hic bi sekilde :) bi de kucağıma alıp yan yatirdigimda hızlı hızlı nefes aliyor heyecanlanıyor

Merhaba, ben de bir öneride bulunmak isterim sürekli memede belki yoruluyordur 15 dk geçtiği halde hala bırakmadıysa sen bıraktırıp öbür memeyi versen ondan sonra da uyutsan iyi olur çünkü bebekler uykuda büyüyorlar dinlenemediği için de kilo alamıyor olabilir iyi günler

C
Canim biz doktora gittigimiz ilk gun kutusunu acip gosterdi beyaz bi salgi olurbu vucutsalgisidir o kisma cok dokunmayin dedi normal ya i canim vucut uretiyo

Selam kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi 23 mayısta doğum yaptım bi oğlum var tecrübelerinizden çok faydalandım sağolun :) ancak aranıza katılabildim. Sıcaklarda miniklerinizin ateşi yükseliyor mu yattığında ve bazen durduk yerde ateşi yükseliyor oğlumun en son 39 buçuğu gördük cumartesi günü acile gittik prstisyen hekim kontrol etti normal görünüo pazartesi çocuk doktoru görsün dedi günde 2 defa ılık suda yıkıyorum üşüttü galiba şimdide gazı var ve yeşil sümüksü kakası var napıcam bilemedim lütfen yardım...
Canim atesini surekli kontrol et sicakta 37falan cikar ams 39 ates cikmaz usutmusolabilir.39 yuksek baya doktotla gorus mutlaka birkac gun dikkat ettinmi duzelir

Back