2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben dikimevinde oturuyorum gataya gitmeyi düşünüyorum cuma günü gidicem inşallah siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz
yakınız benim ailem de abidinpaşada oturuyor ben doğum için Ankarayı düşünüyorum şuan Iğdırda ikamet ediyorum ilki sezeryandı normal doğumu destekleyen doktor bakıyorum gata nasıl acaba önceden gittiniz mi?

canm ben 6 haftada duydum sende duyarsın heralde

canım benim çok yakın arkadaşım gitti çokta memnun kaldı cuma günü gideyim bi kendim anca o zaman net bişey söylerim ama daha kötü bişey duymadım sen nereyi düşnüyorsun

canım benim çok yakın arkadaşım gitti çokta memnun kaldı cuma günü gideyim bi kendim anca o zaman net bişey söylerim ama daha kötü bişey duymadım sen nereyi düşnüyorsun
Doğum tarihlerimiz de aynıymış :) İnan bilmiyorum ama gatanın iyi olduğunu bilseydim ilkini orada yapardım eşimde askeri personel zekai tahirde yaptım ama pişmanım kötüleri denk geldi herhalde ama şükür ki sağlığımız yerinde

ben zekai tahire gitmem canım bence kesin gatyaya gitmelisin madem askeri personelsiniz arkadaşım çok çok memnun ayrıldı inşallah benimde öyle olur açılışı cuma günü yapıcaz bakalım sen tam ne zaman geleceksin buraya

Hafif kanamayla basladim gune off ilac icip yatiyorum ins tutunur bise olmaz cuma periantolog gitcem

Bende kesinlikle gitmemm zakai tahire önünden geçerken bile bir tuhaf oluyorum.Bayramda gelcem inşallah ziyarete

Ay canım geçmiş olsun aynen ben de öyleyim salgin heralde dinlenmek lazım inşallah hemen iyilesiriz

benimde ilk başlarda oluyordu canım adet sancısı gibiydi doktor normal olduğunu söylemişti rahim genişliyor demişti sen yinede dikkat et canım birşey olmaz inşallah

dün doktoradayken benim hiç belirtim olmuyor demiştim. gecen seferkınde de olmamıştı. dr da olabilir dedi. %50 dolaylarında belirti yaşamayan olur dedi. benim hastalarımda da %20 dolaylarındadır demişti. demez olaydım. saban cok kotu mıdem bulantı bulandı. dişimi bile fırçalayamadım. dün aksam dısardaydım usudum bıraz da. ondan degıldır ınsallah dıyorum bu sefer de. sizin bulantılar ne zaman başlamıştı? ben 5+3teyım bugün.

Ben su an 9. Haftamdayim ve bulantilarim baslayali 3 gun oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…