Çok sağol canım. Geçmiş olsun sanada... Miğdemde bulanmaya başladı hafiftenAy canım geçmiş olsun aynen ben de öyleyim salgin heralde dinlenmek lazım inşallah hemen iyilesiriz
Ben ilk doğumumu balgat akrapol hastanesinde yaptım. Doktorum Bülent Alp Aydın dı. İnternete yaz çıkar. Tanınmış bir doktor. Çok memnun kalmıştım. Kısmetse yine Bülent Bey e gidicemDoğum tarihlerimiz de aynıymış :) İnan bilmiyorum ama gatanın iyi olduğunu bilseydim ilkini orada yapardım eşimde askeri personel zekai tahirde yaptım ama pişmanım kötüleri denk geldi herhalde ama şükür ki sağlığımız yerinde
ben özele gitmicem Allah korusun çok büyük bi problem olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz doğumda ama özel hastanede yapabilriim çünkü gatada bazı şeylerde eşe müsade etmiyorlar bu yüzden özel hastanede yapmayı düşnüüyorum ama nasip rabbim hayırlısıyla o günleri bi göstersinBen ilk doğumumu balgat akrapol hastanesinde yaptım. Doktorum Bülent Alp Aydın dı. İnternete yaz çıkar. Tanınmış bir doktor. Çok memnun kalmıştım. Kısmetse yine Bülent Bey e gidicem
Ben ilk doğumumu balgat akrapol hastanesinde yaptım. Doktorum Bülent Alp Aydın dı. İnternete yaz çıkar. Tanınmış bir doktor. Çok memnun kalmıştım. Kısmetse yine Bülent Bey e gidicem
ben onu biliyorum araştırmıştım bayağı ama bize uzak diye yanaşmadım.Normal doğummu yaptınız peki.
Amin canım. Hakkımızda hayırlısı olsun.ben özele gitmicem Allah korusun çok büyük bi problem olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz doğumda ama özel hastanede yapabilriim çünkü gatada bazı şeylerde eşe müsade etmiyorlar bu yüzden özel hastanede yapmayı düşnüüyorum ama nasip rabbim hayırlısıyla o günleri bi göstersin
mecburi sezeryan olmuştu canım.ben onu biliyorum araştırmıştım bayağı ama bize uzak diye yanaşmadım.Normal doğummu yaptınız peki.
BENIMDE 27 TEMMUZ AYNI GUN DOĞUM YAPACAGIZ NASİP OLURSAbenim son adetimin ilk günü 27 temmuzdu yaklaşık 4 haftalık hamileyim bugün öğrendim :)
Ay canım ben de bazen belirtir olmayınca korkuyorum oluncada isyan ediyorum hihihi :)dün doktoradayken benim hiç belirtim olmuyor demiştim. gecen seferkınde de olmamıştı. dr da olabilir dedi. %50 dolaylarında belirti yaşamayan olur dedi. benim hastalarımda da %20 dolaylarındadır demişti. demez olaydım. saban cok kotu mıdem bulantı bulandı. dişimi bile fırçalayamadım. dün aksam dısardaydım usudum bıraz da. ondan degıldır ınsallah dıyorum bu sefer de. sizin bulantılar ne zaman başlamıştı? ben 5+3teyım bugün.
Ay canım ben de bazen belirtir olmayınca korkuyorum oluncada isyan ediyorum hihihi :)
Kızlar birsey soracagim, ters giden bir durum olsa mutlaka kanama olur dimi? O zaman neden endişe ediyoruz, kanama yoksa bebek var, ama neden endişe ediyoruz ediyorum ki ben hep? Hayda gene sapittm
Kız susYa aslında internette bakınca kanama olmadan da düşük olabileceği söylenuyor benim de en çok canımı sıkan bu kanama olmadan missed abartus dedikleri kalp atışı durması var o kanama yapmıyormuş, bende de belirti o kadar az ki kanama olmasa da çok korkuyorum aklıma geldikçe. ...
Ben de Ankarada Medicanaya basladim doktorum Suleyman bey suan gayet iyiyiz..
Merhaba canim bebegin hayirli olsun allah kucagina almani nasip etsin sag salim sekildeAy canım ben de bazen belirtir olmayınca korkuyorum oluncada isyan ediyorum hihihi :)
Kızlar birsey soracagim, ters giden bir durum olsa mutlaka kanama olur dimi? O zaman neden endişe ediyoruz, kanama yoksa bebek var, ama neden endişe ediyoruz ediyorum ki ben hep? Hayda gene sapittm
Geçmiş olsun.... peki kanamanın sebebi neymiş ve neden olurmuş???Kızlar Merhaba. BU gun randevum vardı ve doktordan geldim... Bebeğim büyümüş 2 cm olMuş :) kalp atislarini da duydum... ama içeride kanamam başlamışbu üzdü beni ...
Bende kahverengi akinti oldu geçen hafta. Progestan kullanarak ce 1 haftalik istirahat ile geçti o. Ama şimdi kesede başlamış kanamam. Sordum doktora ilk gebelıgım de de erken doğum riski vardı. Doktor ilk gebeligi riskli geçenlerde ikinci gebelikte de riskli geçiyorMuş. Bu yüzden sürekli kontrol altinda tutacağım dedi.Geçmiş olsun.... peki kanamanın sebebi neymiş ve neden olurmuş???
Merhaba arkadaşlar allah nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım. Bu üçüncü hamileliğim önceki iki hamileliğim kayıpla sonlanmıştı. Bu nedenle biraz endişeli ve tedirginim ve bu süreci beni anlayabilecek birileri ile paylaşmak istedim. Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür ama ilk üç ay bitene kadar rahatlayabileceğimi sanmıyorum. Umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?