• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Hepinizden rabbim razı olsun. Çok güzel geçti doğumum. Sümmes sebile yessarahu ayeti hürmetine kolay sayılabilecek bir doğum oldu. Bebeğimin kilosu biraz az. 2650. Ama cok şükür her şey yolunda. Hepinize çok dua ettim. Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Hayırlı olsun canım gözün aydın

ben de aynı durumdayım. bir neşeli oluyorum çoçuklarla güzel vakit geçiriyorum, bir bakıyorum anne demelerini kaldıramayacak haldeyim yalnız sessiz kalmak istiyorum. sürekli doğumu düşünüyorum. bazen eşimin tavırlarını görünce amel defterini kapatmak istiyorum . geceleri daha çok hüzün çöküyor bana. gündüzleri bir şekilde geçiriyorum. erkenden lohusa mı oldum bilmiyorum .
Dimi ya ben de evde bazen fazla kızıyorum gibi sonra aman diyorum hamileyim boş ver tadını çıkar bahanem var :) gerginlik var yaa haklı olarak pişmanlık hissetme canım normal bence bu duygular.
Canım ben bundan almıştım indirimde 80 lira gibi bir fiyata dursun kenarda diye

Süt kaşığı

Ay ben dün gece birden panik oldum midem bulandı eşim de iş seyahatinden dönüyordu annemlerde gitmişti 1 saat falan yalnızdım. yalnızlık mı korkuttu anlamadım ama ben yalnızlığı çok severim oysaki. İlk defa yapçak bir işimin olmaması mı tetikledi( gerçek anlamda iş koliğim) anlamadım. Çok kötü oldum. eşim gelene kadar tv'den sakinleştirici müzik açtım, biraz öğürdüm biraz ağladım sonra eşim gelince geçti tabi hepsi ama bence ilk defa doğumla yüzleştim😅 çünkü her pazar, pzt için is listelerim olurdu bebek süreci ve iş için dün birden baktım bir şey kalmamış😅.

Lafta bugün tüm gün tv izleyecektim, kendime havlu dolabını düzenlemek gibi işler buldum sanırım beynim boş kalmayı kabul etmiyor😅
Yaa sen de duygudan duyguya girmişsin. Acaba yalnız olunca endişelerin mi artıı? Boş kalınca haklısın kafa iyice kuruyor

kızlar ya doktorum 10 gün daha dayan dedi..23 ocak kontrol sonra 24 yada 25 ocak gibi alırız,ocakta dogurcaksin merak etme dedi.o kadar zor geçti ki bu haftalara gelmemiz bile mucize,son 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum 😔kilomuz 2300 olmuş. 2500 geçmeyi bekliyor heralde doktorum.. teselli eden olur mu beni 😘
36 haftayı görmüşsün bile bu haftaları görebilsek keşke hepimiz on gün nedir sağ sağlim geçer gider inşallah bizde o haftalara sorunsuz gelsek diye dua ediyoruz şanslısın teselli değil tebrik etmek lazım seni 😌👏🏻👏🏻

Kızlar dün geceden beri yazdıklarınızın hepsini yaptım. Ama henüz iyileşme gösteremedim. Tabi bıçak gibi kesmesini beklemiyorum ama azıcık iyi gelmesini istiyorum ya. Gece ateşim yükseldi duş soğuk kompres falan düşürüyoruz ama bir süre sonra yine aynı oluyor. Hemşire arkadaş aracılığıyla kadın doğum doktoruna sorduk acilde sadece parol yapılır demiş. O yüzden acile de gitmedik ben evde parol kullandım. O da tık demedi valla
Parolu damardan yapacaksa bence acile de gidelirsin içine kesin bi kaç tahmin vs de koyabilir eger çok kötü hissediyorsan git acile aksatma en azından bu geceyi uyuyarak geçirirsin halini görünce mutlaka parolun içine seni hafifletecek bişeyler ekleyecek tır

Hepinizden rabbim razı olsun. Çok güzel geçti doğumum. Sümmes sebile yessarahu ayeti hürmetine kolay sayılabilecek bir doğum oldu. Bebeğimin kilosu biraz az. 2650. Ama cok şükür her şey yolunda. Hepinize çok dua ettim. Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
2500 üstünde az değildir o hiç merak etme sağlıklı hayırlı bereketli ömrü olsun inşallah 🧿

Kızlar dün geceden beri yazdıklarınızın hepsini yaptım. Ama henüz iyileşme gösteremedim. Tabi bıçak gibi kesmesini beklemiyorum ama azıcık iyi gelmesini istiyorum ya. Gece ateşim yükseldi duş soğuk kompres falan düşürüyoruz ama bir süre sonra yine aynı oluyor. Hemşire arkadaş aracılığıyla kadın doğum doktoruna sorduk acilde sadece parol yapılır demiş. O yüzden acile de gitmedik ben evde parol kullandım. O da tık demedi valla
Bana antibiyotik başladılar. Hala omuzlarim, vücudum sızlıyor. Sesim de gitti. Her gün daha iyi olacağım diye uyuyorum ama tam iyilesemedim cumadan beri . Hayatımda böyle ağır grip geçirdiğimi hatırlamıyorum.😔

36 haftayı görmüşsün bile bu haftaları görebilsek keşke hepimiz on gün nedir sağ sağlim geçer gider inşallah bizde o haftalara sorunsuz gelsek diye dua ediyoruz şanslısın teselli değil tebrik etmek lazım seni 😌👏🏻👏🏻
nasıl güzel bir tebrikli teselli oldu bana.😘🙏🏻 İnşallah buradaki tüm gebe arkadaşım sağlıkla kolaylıkla bebişlerine kavuşsun 🤲🏻

Maşallah Allah bağışlasın. Bu ayeti doğuma girerken mi okudunuz. Ben sadece sübhanallahi bı Hamdihi okudum. Onu da bitiremedim. 70 bin yapmadım daha az kaldı

Geçmiş olsun iyisinizdir inşallah. Bebis sağlıkla mutlulukla büyüsün ömrü uzun olsun. Kilosunu kafaya takmayın cok düşük degil çabuk toparlar 🌸

Benim de tam 14 gün sezaryene. Akıntı da olsa enfeksiyon da olsa ne zıkkımsa farketmez sezaryen olunca bi sıkıntı olmuyor. Ama aşırı bıktım. Dayanamıyorum
Benim de günüm bugün belli oldu 5 Şubat inşallah belki daha erkenden olabilir dedi böbrek büyümesi sınırı çok geçmiş günü dolmadan gelecek üzülsem mi yoksa kavuşacağım için sevinsemmi bilemedim ama bu hamilelik çok yordu benı

Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne

Eklentiler

• 88C73155-184B-43A3-A456-19260893A386.jpeg
    88C73155-184B-43A3-A456-19260893A386.jpeg
    137,5 KB · Görüntüleme: 77
Ben perişanım ya bir gün tansiyonum çıkıyor bir gün migrenim tutuyor tüm gün evin içinde sürünüyorum ağlıyorum ne yapacağımı da şaşırdım gerçekten hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Rabbim şifalar versin inşallah amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Back