- 11 Ağustos 2017
- 511
- 715
- 103
- 34
Benim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Ay hadsiz insanlara katlanamıyorum ben de..merak etme içimde kalmayacak, elbet alacaklar doğuma yani bir şekildeSu mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Benim hastalıktan değil ama alerji + hamilelikten burnum inanılmaz tıkalı ve içi şiş. Bu durum derin nefes alıp ıkınmayı zorlaştırır mı normal doğumda biraz korkuyorum ben deBenim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.
Solunum egzersiz cihazı diye bir şey var ya ondan mı alsam belki faydası dokunurAy hadsiz insanlara katlanamıyorum ben de..merak etme içimde kalmayacak, elbet alacaklar doğuma yani bir şekilde
Benim hastalıktan değil ama alerji + hamilelikten burnum inanılmaz tıkalı ve içi şiş. Bu durum derin nefes alıp ıkınmayı zorlaştırır mı normal doğumda biraz korkuyorum ben de
Bilmiyorum canım bugün doktorumu aradım sekreter açmadı bile telefonu. Ruhum daralıyor iyice tüm gün yattım hayatımdan hiç memnun değilimladin19 sen mantar mı oldun canısı
Sevin bence canım hem inş 5inde gelirse aynı gün olacak senin bebişle benim doğum günümBenim de günüm bugün belli oldu 5 Şubat inşallah belki daha erkenden olabilir dedi böbrek büyümesi sınırı çok geçmiş günü dolmadan gelecek üzülsem mi yoksa kavuşacağım için sevinsemmi bilemedim ama bu hamilelik çok yordu benı
OhaSu mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Bu kişi kim bir yakınınız mi arkadaşınız mı ne niyetle söylediğini siz daha iyi bilirsiniz eğer kötü niyetle söylediyse ben mesafe koyardım kesin.Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Yarın bizim de rop muayenemiz var. Bakalım bişeycik çıkmaz inşallahİnşallah canım valla şu çocuklar sağ salim bi evet geleydi onlar gelene kadar huni ile gezmeye başlayacağım muhtemelen ben
Hamilelikte kullandığım multivitamin kullanıp bitirsek olmuyor mu ? 1 paket vardi kullanayim dediydim kendi kendimeAynen öyle emzirme zamanına özel multivitamin almak lazım Femibion 3 alcam ben stillzeit diye geçiyor. Bi de kendime demir içeceği aldım.
Bende bilmiyorum canım ama sen olumlu güzel düşün niye etkilesin doğuma daha var düzelirsin Allah’ın izniyle o zamanaBenim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.
gerçekten yaAy hadsiz insanlara katlanamıyorum ben de..merak etme içimde kalmayacak, elbet alacaklar doğuma yani bir şekilde
Benim hastalıktan değil ama alerji + hamilelikten burnum inanılmaz tıkalı ve içi şiş. Bu durum derin nefes alıp ıkınmayı zorlaştırır mı normal doğumda biraz korkuyorum ben de
bunu İlk yapmıyor eski bir arkadaşım ama artık konuşmayı düşünmüyorum mesafe koyacağım bana iyi gelmiyorBu kişi kim bir yakınınız mi arkadaşınız mı ne niyetle söylediğini siz daha iyi bilirsiniz eğer kötü niyetle söylediyse ben mesafe koyardım kesin.
Bakliyat da yemiyoz turşu acı baharat da yasak. Ne yicez pekibasta zaten süt ürünleri lahana brokoli gibi kış sebzeleri onermiyorlar
yaz sebzeli hosaflar unlu çorbalar kabak bol bol yerim ben mücver yaparım et yumurta yeşillikler bunlar yenir incir kurusu erik kayısı kurusu zaten ilk başta dikkat edicez bebisin sindirim sistemi alışana kadar 3 ay filanBakliyat da yemiyoz turşu acı baharat da yasak. Ne yicez peki
Merhaba ilk çocuğunuz mu merak ettim hayırlı olsun bu arada Bizede böyle kolay nasip olsunHem öncesinde hem doğum esnasında okudum. Kontrole gittim 9cm olmuş açıklık benim haberim yok.
Ya demek istemiyorum da bugünümü şükürler olsun . 17 aydır hamileyim arada iki ay boşum vardı bir ayı süt sagma ile gecti beynim yoruldu şekerden çok sıkıldımBenim de tam 14 gün sezaryene. Akıntı da olsa enfeksiyon da olsa ne zıkkımsa farketmez sezaryen olunca bi sıkıntı olmuyor. Ama aşırı bıktım. Dayanamıyorum
cok sevindim senin adına kilosu iyi takılma hemen toparlar ama birazcık verecek şimdi endişelenme bol sütün olsun maşallah sağlıkla büyütHepinizden rabbim razı olsun. Çok güzel geçti doğumum. Sümmes sebile yessarahu ayeti hürmetine kolay sayılabilecek bir doğum oldu. Bebeğimin kilosu biraz az. 2650. Ama cok şükür her şey yolunda. Hepinize çok dua ettim. Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
17 ay derken üstüne hemen hamile kalmışsın. Sözde süt korur derler. İkiz gibi büyütecen.Ya demek istemiyorum da bugünümü şükürler olsun . 17 aydır hamileyim arada iki ay boşum vardı bir ayı süt sagma ile gecti beynim yoruldu şekerden çok sıkıldım
hem doğurmak istiyorum hem istemiyorum
Amiin. Allah razı olsun.. Bu ikinci ama ilkinde de yine kontrole gitmiştim. 5 cm olmuş açıklık onda da doğuma almışlardı ikisi de 36. Haftada doğdu.Merhaba ilk çocuğunuz mu merak ettim hayırlı olsun bu arada Bizede böyle kolay nasip olsun
Amiiin .Rabbim razı olsun. Mama takviyesine hemen başladım. Sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum rabbimden.cok sevindim senin adına kilosu iyi takılma hemen toparlar ama birazcık verecek şimdi endişelenme bol sütün olsun maşallah sağlıkla büyüt