• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Benim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.

Su mesaja o kadar sinirlendim ki başıma ağrı insanlar ne kadar densiz hamile kadınla nasıl konuşuyor ki kendide anne
Ay hadsiz insanlara katlanamıyorum ben de..merak etme içimde kalmayacak, elbet alacaklar doğuma yani bir şekilde 😒
Benim burnum çok tıkalı doğum zor olur mu? Etkiler mi doğumu. Doğru düzgün konuşamıyorum bile.
Benim hastalıktan değil ama alerji + hamilelikten burnum inanılmaz tıkalı ve içi şiş. Bu durum derin nefes alıp ıkınmayı zorlaştırır mı normal doğumda biraz korkuyorum ben de🥲

Ay hadsiz insanlara katlanamıyorum ben de..merak etme içimde kalmayacak, elbet alacaklar doğuma yani bir şekilde 😒

Benim hastalıktan değil ama alerji + hamilelikten burnum inanılmaz tıkalı ve içi şiş. Bu durum derin nefes alıp ıkınmayı zorlaştırır mı normal doğumda biraz korkuyorum ben de🥲
Solunum egzersiz cihazı diye bir şey var ya ondan mı alsam belki faydası dokunur

Eklentiler

• 1000031674.jpg
    1000031674.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 9
Benim de günüm bugün belli oldu 5 Şubat inşallah belki daha erkenden olabilir dedi böbrek büyümesi sınırı çok geçmiş günü dolmadan gelecek üzülsem mi yoksa kavuşacağım için sevinsemmi bilemedim ama bu hamilelik çok yordu benı
Sevin bence canım hem inş 5inde gelirse aynı gün olacak senin bebişle benim doğum günüm 😂

Bu kişi kim bir yakınınız mi arkadaşınız mı ne niyetle söylediğini siz daha iyi bilirsiniz eğer kötü niyetle söylediyse ben mesafe koyardım kesin.

Sen kızlar. Kızçem yanım uyumak istedi. Deli uyuyor. Uyuttum deli uykusu var maşallah. Yatağın ucuna döndü düşecek diye aniden dönüp tuttum onu. Ama nasıl bir acı ağrı yaşadım anlatamam. Korku panik ani hareket etkiledi. Bebek düştü sandım ya. Baktım hareket yok iyice korktum. Kalkıp kahve içtim hemen bıcırlandı hareketlendi şükür. Buda günümün korkusu

Sabah etten püften eşi çocuğu yollarken tartıştım. Çocuk var diye sustum ama sonra msjla saydırdım. Sonra bir güzel ağlayıp telefonu kapadım. Uyudum. Arayıp durmuş. Kalkıp duş aldım evden gidecektim merak etsin diye tövbe o takatim yoktu kaldım 😀😀 sonra anladım ben saçmalamışım ama burnum yere düşse kaldırmam misali tribime devam ediyorum. 🤭🫣

Bende bilmiyorum canım ama sen olumlu güzel düşün niye etkilesin doğuma daha var düzelirsin Allah’ın izniyle o zamana

gerçekten ya
Bu kişi kim bir yakınınız mi arkadaşınız mı ne niyetle söylediğini siz daha iyi bilirsiniz eğer kötü niyetle söylediyse ben mesafe koyardım kesin.
bunu İlk yapmıyor eski bir arkadaşım ama artık konuşmayı düşünmüyorum mesafe koyacağım bana iyi gelmiyor

Bakliyat da yemiyoz turşu acı baharat da yasak. Ne yicez peki 😣
yaz sebzeli hosaflar unlu çorbalar kabak bol bol yerim ben mücver yaparım et yumurta yeşillikler bunlar yenir incir kurusu erik kayısı kurusu zaten ilk başta dikkat edicez bebisin sindirim sistemi alışana kadar 3 ay filan

Benim de tam 14 gün sezaryene. Akıntı da olsa enfeksiyon da olsa ne zıkkımsa farketmez sezaryen olunca bi sıkıntı olmuyor. Ama aşırı bıktım. Dayanamıyorum
Ya demek istemiyorum da bugünümü şükürler olsun . 17 aydır hamileyim arada iki ay boşum vardı bir ayı süt sagma ile gecti beynim yoruldu şekerden çok sıkıldım

hem doğurmak istiyorum hem istemiyorum

Hepinizden rabbim razı olsun. Çok güzel geçti doğumum. Sümmes sebile yessarahu ayeti hürmetine kolay sayılabilecek bir doğum oldu. Bebeğimin kilosu biraz az. 2650. Ama cok şükür her şey yolunda. Hepinize çok dua ettim. Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
cok sevindim senin adına kilosu iyi takılma hemen toparlar ama birazcık verecek şimdi endişelenme bol sütün olsun maşallah sağlıkla büyüt 🥰🥰

Ya demek istemiyorum da bugünümü şükürler olsun . 17 aydır hamileyim arada iki ay boşum vardı bir ayı süt sagma ile gecti beynim yoruldu şekerden çok sıkıldım

hem doğurmak istiyorum hem istemiyorum
17 ay derken üstüne hemen hamile kalmışsın. Sözde süt korur derler. İkiz gibi büyütecen.

Merhaba ilk çocuğunuz mu merak ettim hayırlı olsun bu arada 🙏🏻 Bizede böyle kolay nasip olsun
Amiin. Allah razı olsun.. Bu ikinci ama ilkinde de yine kontrole gitmiştim. 5 cm olmuş açıklık onda da doğuma almışlardı 😇 ikisi de 36. Haftada doğdu.

cok sevindim senin adına kilosu iyi takılma hemen toparlar ama birazcık verecek şimdi endişelenme bol sütün olsun maşallah sağlıkla büyüt 🥰🥰
Amiiin .Rabbim razı olsun. Mama takviyesine hemen başladım. Sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum rabbimden.

Back