• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar lütfen yardım.. Son adet tarihim 24 ağustos, 22 eylülde kan testinde b-hcg 510 çıktı. ama ben çok stres oldum bu değer normal mi? şimdi ne yapmam gerekiyor? aklıma kötü şeyler geliyor bebeğime bişey olur mu diye çok korkuyorum. bana bir yol gösterir misniz? kese ne zaman görünüyor, şimdi görünür mü?

hoş geldin canım.. hayırlı olsun.. bu benim de 3. gebeliğim ve 2 kaybım var.. sen kaç haftalıkken kaybettin bebeklerini?.. şimdi tedavi amaçlı bir ilaç kullanıyo musun?.. pıhtılaşma falan çıktı mı?..

ilkinde hiç kalp atışı duyamadık ve 8. haftada kürtajla alındı, ikincisinde kalp atışını duyduk ancak 7+2 de durdu ve o da 8. haftada kürtajla alındı. Evet pıhtılaşma çıktı ama ikincisinde de claxane 0.4 kullanmama rağmen kaybettim. Şimdi claxane 0.6 kullanıyorum, bir de progestan sen de varmı pıhtılaşma herhangi bir şey kullanıyor musun?

kızlar lütfen yardım.. Son adet tarihim 24 ağustos, 22 eylülde kan testinde b-hcg 510 çıktı. ama ben çok stres oldum bu değer normal mi? şimdi ne yapmam gerekiyor? aklıma kötü şeyler geliyor bebeğime bişey olur mu diye çok korkuyorum. bana bir yol gösterir misniz? kese ne zaman görünüyor, şimdi görünür mü?

Hayırlı olsun bebeğin:) merak etme b-hcg değerin gayet iyi ama içini rahatlatmak istersen bugünde test yaptırarak artıp artmadığını görebilirsin eğer normalse iki günde ikiye katlaması gerekiyor. Henüz kese görünmez b-hcg değerin 1500 lerden sonra vajinal ultrasonda görebilirsin 2000-3000 lerde de karından görebilirsin. Umarım herşey yolunda ve sağlıklı gider:)

ilkinde hiç kalp atışı duyamadık ve 8. haftada kürtajla alındı, ikincisinde kalp atışını duyduk ancak 7+2 de durdu ve o da 8. haftada kürtajla alındı. Evet pıhtılaşma çıktı ama ikincisinde de claxane 0.4 kullanmama rağmen kaybettim. Şimdi claxane 0.6 kullanıyorum, bir de progestan sen de varmı pıhtılaşma herhangi bir şey kullanıyor musun?
geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın.. evet bende de pıhtılaşma var.. clexane 0.4 kullanıyorum.. benim bu hamileliğimde de lekelenme ve kanamam oldu, progestan, vajinal jel ve haftalık iğne de oluyorum.. tabi bi de bebe aspirini..

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın.. evet bende de pıhtılaşma var.. clexane 0.4 kullanıyorum.. benim bu hamileliğimde de lekelenme ve kanamam oldu, progestan, vajinal jel ve haftalık iğne de oluyorum.. tabi bi de bebe aspirini..

Sana da geçmiş olsun ben de ufak bi lekelenme ve kanama atlattım ama kanamanın keseyle bir ilgisi olmadığını söyledi doktor. Umarım bu sefer allah nasip eder de bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza işallah:) Sana da bana da yaşatmasın aynı şeyleri bi daha işallah...

Sana da geçmiş olsun ben de ufak bi lekelenme ve kanama atlattım ama kanamanın keseyle bir ilgisi olmadığını söyledi doktor. Umarım bu sefer allah nasip eder de bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza işallah:) Sana da bana da yaşatmasın aynı şeyleri bi daha işallah...
aminn.. inşallah canım.. aramızda bir gün var inşallah peş peşe doğururuz bebişlerimizi.. sen kalp atışını falan gördün mü?..

yazılanları okuyunca bende endişelenmeye başladım şimdi, inşallah sağlıklıdır yavrum, doktor kalp atışlarını gördüğünü daha yeni başladığını söyledi dün, herhangi bir kanamam da olmadı şimdiye kadar :KK17:

Kizlar selam. Bugun yine test yaptirdim. 24.765 cikti.pazar gunu 12.935 cikmisti.artis nasil sizce. Birde rakamlar cok yuksek geliyor bana hakkimizda hayirlisi tabide herseyden korkar oldum artik. Bugun 5+4 um.cumada test yaptiricam.ctesi ilk muayenem var.

Kizlar selam. Bugun yine test yaptirdim. 24.765 cikti.pazar gunu 12.935 cikmisti.artis nasil sizce. Birde rakamlar cok yuksek geliyor bana hakkimizda hayirlisi tabide herseyden korkar oldum artik. Bugun 5+4 um.cumada test yaptiricam.ctesi ilk muayenem var.
canım senin artık test yaptırmana gerek yok ki.. boşuna kan verme.. doktora gittiğin zaman kese hatta belki bebek bile görünür.. bence hemen doktora git.. değer 3000i geçtikten sonra beta ölçmez bi sıkıntı yoksa doktorlar..

Mer

Merhaba canim bebegin hayirli olsun allah kucagina almani nasip etsin sag salim sekilde :KK15: herkesinkini de oyle ...canim ben oglumda oyleydim her yaptiim seyden yediim seyden sonra kafama takiyordum ve doktora gidiyordum sonra bu takinti ilerledi ve disari cikmamaya basladim hastalik bulasak diye ..:KK43: asla evden baska bir yerde yemek yiyemedim :KK43: paraya dokunamadim cataldan kasiktan hastalik kapacagimi dusunuyordum ve cok aci cektim buna inaniyordum ve internette de saatlerce o hastaliklarin belirtilerini inceledim..cok uzun oldu ama canim anlayacagin hayatim kabusa donmustu bulasmayacagini birsey olmayacagini bildiim halde beynimi buna inandiramiyordum ..sonra bunu dkktorumka paylastim ve beni psikaytr a gonderdi cok ciddi bir durum bu dedi :KK43: tedavi sart dedi ve tedavi oldum ...sebebi bebegi asiri isteyip koruma icgudummus...suanda yine hamileyim ve cok sukur bir kaygim yok...suanda sunu diyirum ben oglumun hamileligini kendime zehir etmisim :KK43: gercekten allah onlari koruyor sadece dua edelim...
Ya ben o kadar değilim ama, yinede korkuyorum endişe ediyorum canım ya, sürekli dr da dursam dururum yani

Kızlar Merhaba. BU gun randevum vardı ve doktordan geldim... Bebeğim büyümüş 2 cm olMuş :) kalp atislarini da duydum... ama içeride kanamam başlamış :KK43: bu üzdü beni ...
Oy maşallah maşallah canım benim üzülme allah korusun inşallah doktor mutlaka önlem almıştır sanırım üzülme canim

kızlar epeydir yazmıyorum çünkü kimsenin morelinide bozmek istemiyorum :KK61: cuma günü 7 haftalık olucaz dün bakıldı bebiş hala gözükmedi boş gebelik olabilir dedi doktor cumartesi tekrar bakılcak herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah.

aminn.. inşallah canım.. aramızda bir gün var inşallah peş peşe doğururuz bebişlerimizi.. sen kalp atışını falan gördün mü?..

Bi aksilik olmaz da peş peşe doğururuz işallah:) benim geçen çarşamba lekelenme ve kanamam olmuştu düşük yapıyorum endişesi ile doktora gittim ve ilk defa orda gördüm kalp atışlarını:) pazartesi de rutin kontrolüm vardı ve kalp atışlarını çok net duydum:) mide bulantılarım da başladı fena ama şikayet etmemeye çalışıyorum, sağlıkla doğsun da her şeye razıyım çünkü. Sen gördün mü kalp atışlarını?

peki alt karrnında ağrı felan oluyo muydu? sürekli değilde yorulunca felan çok ağrıyo. inşallah geçer benim de lekelenme.
Valla alt karin gobegim agriyodu hep bu iki gundur bi agrim yok cok sukur de ilac kullanmama ragmen mutfaga giremiyorum cok bunaldim. Hic yemek yapamiyorum. Ev yemegi yapan anneniz varsa sanslisiniz. Ben bi is yerinde iyi yiyorum aksam yemedigim de oluyo sutu gormek istemiyorum

Oy maşallah maşallah canım benim üzülme allah korusun inşallah doktor mutlaka önlem almıştır sanırım üzülme canim
Inşallah canım ya. Çalışırken hamilelik Zör gerçekten. Iş yeri problem çıkarıyor. Inşallah çıkarırlar işten de kurtulurum :) bu arada bir hafta da 4 kati olmuş yavrum :) sanki sen merak etme annecim iyice tutundum ben buraya diyor :)

merhabaa kızlar bende mayıs annesi olucam Allahın izniyle :nazar: Rabbim hepimizin bebeini sağ salim kucağına almayı nasip eder :nazar::nazar::KK46::KK46:

Bi aksilik olmaz da peş peşe doğururuz işallah:) benim geçen çarşamba lekelenme ve kanamam olmuştu düşük yapıyorum endişesi ile doktora gittim ve ilk defa orda gördüm kalp atışlarını:) pazartesi de rutin kontrolüm vardı ve kalp atışlarını çok net duydum:) mide bulantılarım da başladı fena ama şikayet etmemeye çalışıyorum, sağlıkla doğsun da her şeye razıyım çünkü. Sen gördün mü kalp atışlarını?
maşallah canım.. ben de cuma günü gidicem doktora.. pazartesi kanamam oldu ama korkudan gidemedim.. sonra durdu ama hala çok korkuyorum.. inşallah duyarım kalp atışlarını..

maşallah canım.. ben de cuma günü gidicem doktora.. pazartesi kanamam oldu ama korkudan gidemedim.. sonra durdu ama hala çok korkuyorum.. inşallah duyarım kalp atışlarını..

İnşallah duyarsın canım ve işallah bi aksilik olmadan büyütürüz bebeklerimizi:)

Kızlar Adanadan olan varmı hangi doktora gidiyorsunuz
Bn varin ozel adanada cazip bey var ona gidiyorum memnunum ama riskli bi surumum oldugundan periantolig gecis yapcam galiba lekelenmem dunde kanamam oldu peceteye cikti obyuzden cuma baskente gitcm

Back