• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay canım geçmiş olsun aynen ben de öyleyim salgin heralde dinlenmek lazım inşallah hemen iyilesiriz :KK43:
Çok sağol canım. Geçmiş olsun sanada... Miğdemde bulanmaya başladı hafiften :( yoksa bulantılarım mı başlıyor? :( uff yaa oğlumda çok çekmiştim bulantılardan. Bu hamileliğimde yaşamıycam heralde bulantım yok diyordum ama bugün başladı işte :(

Doğum tarihlerimiz de aynıymış :) İnan bilmiyorum ama gatanın iyi olduğunu bilseydim ilkini orada yapardım eşimde askeri personel zekai tahirde yaptım ama pişmanım kötüleri denk geldi herhalde ama şükür ki sağlığımız yerinde
Ben ilk doğumumu balgat akrapol hastanesinde yaptım. Doktorum Bülent Alp Aydın dı. İnternete yaz çıkar. Tanınmış bir doktor. Çok memnun kalmıştım. Kısmetse yine Bülent Bey e gidicem

Ben ilk doğumumu balgat akrapol hastanesinde yaptım. Doktorum Bülent Alp Aydın dı. İnternete yaz çıkar. Tanınmış bir doktor. Çok memnun kalmıştım. Kısmetse yine Bülent Bey e gidicem
ben özele gitmicem Allah korusun çok büyük bi problem olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz doğumda ama özel hastanede yapabilriim çünkü gatada bazı şeylerde eşe müsade etmiyorlar bu yüzden özel hastanede yapmayı düşnüüyorum ama nasip rabbim hayırlısıyla o günleri bi göstersin

ben onu biliyorum araştırmıştım bayağı ama bize uzak diye yanaşmadım.Normal doğummu yaptınız peki.

ben onu biliyorum araştırmıştım bayağı ama bize uzak diye yanaşmadım.Normal doğummu yaptınız peki.
ben özele gitmicem Allah korusun çok büyük bi problem olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz doğumda ama özel hastanede yapabilriim çünkü gatada bazı şeylerde eşe müsade etmiyorlar bu yüzden özel hastanede yapmayı düşnüüyorum ama nasip rabbim hayırlısıyla o günleri bi göstersin
Amin canım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
mecburi sezeryan olmuştu canım.

Kızlar selam 6+3 haftalık minişim var bugün kontrole gittik kalp atışlarını duymayı beklerken sadece kalp atışını görebildik doktorum yolk sac kesesinin biraz normalden büyük olduğunu daha büyürse sıkıntı olabileceğini belirtti şu an boyutu 4.4mm olduğunu söyledi inanılmaz bir şüphe yerleşti içime 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı buna benzer olay yaşayan ya da duyanınız var mı daha hızla büyür mü yoksa düzelmesi muhtemel mi? İnternette yaptığım araştırmalarda sadece 5.5 mm üstüne geçerse bebeği düşürdüğü yazıyor başka birşey bulamadım:/

Tunaydin sevgili Mayıs annelerim güzel annelerim kardeşlerim. :)
Bugün bulantılarım daha az çok şükür, sizler ne durumdasiniz? Okuyamadım mesajları şimdi okuyacağım, öpüyorum hepinizi ve bebisleriniziiii

dün doktoradayken benim hiç belirtim olmuyor demiştim. gecen seferkınde de olmamıştı. dr da olabilir dedi. %50 dolaylarında belirti yaşamayan olur dedi. benim hastalarımda da %20 dolaylarındadır demişti. demez olaydım. saban cok kotu mıdem bulantı bulandı. dişimi bile fırçalayamadım. dün aksam dısardaydım usudum bıraz da. ondan degıldır ınsallah dıyorum bu sefer de. sizin bulantılar ne zaman başlamıştı? ben 5+3teyım bugün.
Ay canım ben de bazen belirtir olmayınca korkuyorum oluncada isyan ediyorum hihihi :)

Kızlar birsey soracagim, ters giden bir durum olsa mutlaka kanama olur dimi? O zaman neden endişe ediyoruz, kanama yoksa bebek var, ama neden endişe ediyoruz ediyorum ki ben hep? Hayda gene sapittm :D

Ay canım ben de bazen belirtir olmayınca korkuyorum oluncada isyan ediyorum hihihi :)

Kızlar birsey soracagim, ters giden bir durum olsa mutlaka kanama olur dimi? O zaman neden endişe ediyoruz, kanama yoksa bebek var, ama neden endişe ediyoruz ediyorum ki ben hep? Hayda gene sapittm :D

Ya aslında internette bakınca kanama olmadan da düşük olabileceği söylenuyor benim de en çok canımı sıkan bu kanama olmadan missed abartus dedikleri kalp atışı durması var o kanama yapmıyormuş, bende de belirti o kadar az ki kanama olmasa da çok korkuyorum aklıma geldikçe. ...

Ya aslında internette bakınca kanama olmadan da düşük olabileceği söylenuyor benim de en çok canımı sıkan bu kanama olmadan missed abartus dedikleri kalp atışı durması var o kanama yapmıyormuş, bende de belirti o kadar az ki kanama olmasa da çok korkuyorum aklıma geldikçe. ...
Kız sus o_O her gün dr a goturseler giderim

Mer

Merhaba canim bebegin hayirli olsun allah kucagina almani nasip etsin sag salim sekilde :KK15: herkesinkini de oyle ...canim ben oglumda oyleydim her yaptiim seyden yediim seyden sonra kafama takiyordum ve doktora gidiyordum sonra bu takinti ilerledi ve disari cikmamaya basladim hastalik bulasak diye ..:( asla evden baska bir yerde yemek yiyemedim :( paraya dokunamadim cataldan kasiktan hastalik kapacagimi dusunuyordum ve cok aci cektim buna inaniyordum ve internette de saatlerce o hastaliklarin belirtilerini inceledim..cok uzun oldu ama canim anlayacagin hayatim kabusa donmustu bulasmayacagini birsey olmayacagini bildiim halde beynimi buna inandiramiyordum ..sonra bunu dkktorumka paylastim ve beni psikaytr a gonderdi cok ciddi bir durum bu dedi :( tedavi sart dedi ve tedavi oldum ...sebebi bebegi asiri isteyip koruma icgudummus...suanda yine hamileyim ve cok sukur bir kaygim yok...suanda sunu diyirum ben oglumun hamileligini kendime zehir etmisim :( gercekten allah onlari koruyor sadece dua edelim...

evt kızlar yazılanları okudum haklısnız kalp atmı durması sorununu bende yasadım 3 ay önce 2 aylık bebıgım kalp atımı durmus ve hıc bır belırtı vermemıstı 1 hafta sonra ogrendım öldüğünü cok zor bır durum allah kımseye yasatmasın

Kızlar Merhaba. BU gun randevum vardı ve doktordan geldim... Bebeğim büyümüş 2 cm olMuş :) kalp atislarini da duydum... ama içeride kanamam başlamış :( bu üzdü beni ...

Kızlar Merhaba. BU gun randevum vardı ve doktordan geldim... Bebeğim büyümüş 2 cm olMuş :) kalp atislarini da duydum... ama içeride kanamam başlamış :KK43: bu üzdü beni ...
Geçmiş olsun.... peki kanamanın sebebi neymiş ve neden olurmuş???

Merhaba arkadaşlar allah nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım. Bu üçüncü hamileliğim önceki iki hamileliğim kayıpla sonlanmıştı. Bu nedenle biraz endişeli ve tedirginim ve bu süreci beni anlayabilecek birileri ile paylaşmak istedim. Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür ama ilk üç ay bitene kadar rahatlayabileceğimi sanmıyorum. Umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza:))

Geçmiş olsun.... peki kanamanın sebebi neymiş ve neden olurmuş???
Bende kahverengi akinti oldu geçen hafta. Progestan kullanarak ce 1 haftalik istirahat ile geçti o. Ama şimdi kesede başlamış kanamam. Sordum doktora ilk gebelıgım de de erken doğum riski vardı. Doktor ilk gebeligi riskli geçenlerde ikinci gebelikte de riskli geçiyorMuş. Bu yüzden sürekli kontrol altinda tutacağım dedi.

Merhaba arkadaşlar allah nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım. Bu üçüncü hamileliğim önceki iki hamileliğim kayıpla sonlanmıştı. Bu nedenle biraz endişeli ve tedirginim ve bu süreci beni anlayabilecek birileri ile paylaşmak istedim. Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür ama ilk üç ay bitene kadar rahatlayabileceğimi sanmıyorum. Umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza:))

hoş geldin canım.. hayırlı olsun.. bu benim de 3. gebeliğim ve 2 kaybım var.. sen kaç haftalıkken kaybettin bebeklerini?.. şimdi tedavi amaçlı bir ilaç kullanıyo musun?.. pıhtılaşma falan çıktı mı?..

Back