• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Ben mama almayı düşünmüyorum, inşallah sütüm hemen gelir ve yeter
Aksi bir durumda anlık hemen alınır zaten

Evet bende de bazen bi yerde sertlik oluyor ,o zaman ayaklarimi kaldirip uzaniyorum
Bazen de karnımın her yeri aşırı derecede gergin kasılmış oluyor ,özellikle çok yediğim zaman ,gergin ve aşırı rahatsızlık veriyor
Evde yürüyüş yapıyorum o zamanlarda
Ben ilk başta yer değiştiriyor sanıyordum ama değilmiş. Kasılmalar başlıyormuş doğuma hazırlık için :)

"Genelde 24. Haftadan itibaren hissedilen bu kasılmaları 150 yıl önce tanımlayan bilim insanı olan Braxton Hicks'in ismiyle tanımlanmıştır. Rahim kasları ortalama 30-60 saniye süren bir kasılma süreci geçirir ve sonrasında gevşemektedir. Doğuma hazırlık kasılmaları olarak da bilinmektedir"

Herkese günaydın 🌞 güzel bir hafta olsun. Benim bugün olan şeker yüklemem perşembeye ertelendi. 1 aydır görmüyorum bebeğimi, çok heyecanlıyım.👶🏻
Günaydın canım, ben geçen hafta gördüm ama yine çok heyecanlıyım. Daha heyecanlı oluyor vakit uzadıkça güzel haberler alırsın inşallah :) Yarın yaptırcam şeker yüklemesini gelişmeleri yazarım, bu sefer ilk defa annem de görecek kızımı bende de onun heyecanı var :)

Öyle yaparım eni sonu canım bu hafta randevu oluşturmayı düşünüyorum biraz ağrılar çoğaldı gibi herkesdeki gibi dün belim kasıklarım çatı kemiklerim falan ağrıyordu
Bence de genel olarak herkesin kullandığı ilaçları doktor yazmasa dahi basla canım. Serklajlısın sonuçta, benim de serklajim var. Bizim bu ilaçları kullanmamız daha önemli kasılma sancı ağrı vs engellemesi için. Benim ameliyattan sonra kısalma devam etmis açıklık yok ama 4mm daha kısalmış rahim ağzı ona rağmen progesteronun dozunu yarıya indirdi dinlemiyorum valla tam doz kullanıyorum bildiğim gibi riske atamam.

Günaydın canım, ben geçen hafta gördüm ama yine çok heyecanlıyım. Daha heyecanlı oluyor vakit uzadıkça güzel haberler alırsın inşallah :) Yarın yaptırcam şeker yüklemesini gelişmeleri yazarım, bu sefer ilk defa annem de görecek kızımı bende de onun heyecanı var :)
Yaa ne güzel 🌸 güzel haberlerle gelin inşallah. Şeker yüklemesi de sorunsuz geçer umarım 🙏🏼

Bence de genel olarak herkesin kullandığı ilaçları doktor yazmasa dahi basla canım. Serklajlısın sonuçta, benim de serklajim var. Bizim bu ilaçları kullanmamız daha önemli kasılma sancı ağrı vs engellemesi için. Benim ameliyattan sonra kısalma devam etmis açıklık yok ama 4mm daha kısalmış rahim ağzı ona rağmen progesteronun dozunu yarıya indirdi dinlemiyorum valla tam doz kullanıyorum bildiğim gibi riske atamam.
Kaç mm olmuş canım benim en son 35 dedi ama karından ölçtü peritonolog 1 ay sonra gel dedi yine randevu yok tabii ama normal kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum bugünlerde

Back