- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok olmasını istemiştim yapılmayan tahlil kalmamıştı çatlatma iğnesi vs aşılamaya geçildi bıraktım tedaviyi aşılama istemedim sonra 4 ay sonra RABBİM nasip etti çok şükürallah tamamına erdirsin geç oldu diye düşünme emin olki daha güzel zaman zaman daha erken olsaymış diyebilirsin ama çok iyi zaman da hamile kalmışsın
canım düzeltme yapayım :) cuma günü 1300 olması lazım ben hala salıda kaldım bugün salı günü gibi geliyor:)Çok teşekkür ederim, dünden beri kendimde değilim Allah hepimize sağlık ve sıhhatli yavruşlar nasip etsin inşallah.
Hoşbuldummm
stres çok büyük bir engel aklından çıkarınca oluyo sankiçok olmasını istemiştim yapılmayan tahlil kalmamıştı çatlatma iğnesi vs aşılamaya geçildi bıraktım tedaviyi aşılama istemedim sonra 4 ay sonra RABBİM nasip etti çok şükür
Ben de Ankaradayım :)Kimler Ankaradan acaba
Ihlamurla gargara yaptım ılık süt ictim bi de uyudum şimdi daha iyiyim Sağol canım benim:) valla allah razı olsun eşimden oğlan a bütün gece bakti enerjimi topladım biraz aman allah herkesi korusun hasta etmesin özellikle şu dönemde10 gün var..bakalım dr. ne diycek bebek ne durumda? geç döllenme erken döllenmeye görede tarihim değişir..hayırılısı bakalım..caım dediğim gibi varsa vicks buhar yap..bir kaba vicks üzerinede kaynamış su dök başını kapat nefes al ver gözünü kapat..gözü yakar benim okdar bünyem zayıftır sürekli hasta olurum kızım 9 ayı böyle atlattım...
kasık ağrısımı oluyor ?Günaydaın arkadaşlar bende henüz dr a gitmedim arada ağrılarım oluyo umarım bir sorun yoktur. Benim gibi kaygıları olan anne adayları yazdıklarınızı ve yorumları okuyorum. Olumsuzluklar karşısında hemen hemen herkes gfüzel ve mantıklı cevaplar yazıyo. Çok hoşuma gitti umarım hepimizin gönlüne göre olur. Mutlu ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi büyütürüz.
Ben de boğaz pastilini düşündüm emin olamadim valla ilaç almadan geçirmeye caliscaz artık dün bende ılık süt ictim ıhlamur gargara yaptım daha iyi gibiyim allah hepimize güç versin :) tekrar Teşekkürler canımRica ederim :) ilaçta içemiyoruz bu aylarda mecburen,bu arada eczacı bi tanıdık bana boğaz pastili vermişti,doktorun ilaç vermediğini söyledik en iyisini yapmış demiş,iyi gelmişti uzun zamandır böyle hasta olmamıştım yani ilaçsız nası geçicek diye düşünüyodum.Sirkeyle gargarada iyi gelir mesela,bol c vitamini,ılık ballı süt anca bunlar elimizden gelen.Çok şükürki çabuk geçti,sanada geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsın
Ben ankaradayim cnm kismet olursa bende mayis anne adayiyim
bende ankaradayım
Gunaydinn guzel anneler... idrar yollarimda enfeksiyon baslangici cikti bol bol su icmem lazimmis. Hic sevmiyorum suyuda. Midem bulaniyor. Acaba bebege bi zarari olur mu bu enfeksiyonun?
neresinden acaba annemler Ankarada doğumu orada düşünüyorum inşallah.Ben de Ankaradayım :)
kalp atışı için daha erken canım 1,5 2 hafta daha beklemen gerekiyor..hayırlı olsun bebeğinkızlar bebğinizin kalp atışını ne zaman duydunuz benim dün betan 925 di cumaya kadar 1,5 katı olacak duyabilirmiyim ki acaba kalp atışını
ben dikimevinde oturuyorum gataya gitmeyi düşünüyorum cuma günü gidicem inşallah siz nereye gitmeyi düşünüyorsunuzankaranın neresinden acaba ben Iğdırda yaşıyorum ama olursa Ankarada annemlerin yanında doğum yapmak istiyorum . İlk çocukmu sizin ??
inşallah bi duysam içim dah açok rahat edicek :)kalp atışı için daha erken canım 1,5 2 hafta daha beklemen gerekiyor..hayırlı olsun bebeğin