• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canım ikinci olucak Allah izin verirse,bakalım kalp atışı duyabilicekmiyiz çok merak ediyorum,biber tohumu kadarlarmış ya küçücük :)
bende çok heycanlıyım ve merak ediyorum acaba iyimi diye:) iyi olmasa ters giden bişeyler olurdu deyip rahatlatıyorum kendimi:) evet çok minikler ya kahve çekirdeği,elma çekirdeği,biber tohumu:) ben doktora gidene kadar fasulye olur herhalde:)

bende çok heycanlıyım ve merak ediyorum acaba iyimi diye:) iyi olmasa ters giden bişeyler olurdu deyip rahatlatıyorum kendimi:) evet çok minikler ya kahve çekirdeği,elma çekirdeği,biber tohumu:) ben doktora gidene kadar fasulye olur herhalde:)
İyidir canım sürekli öyle düşünüp üzme kendini,doktor söyler çünkü tehlikeli bi durum olsa.Sen kendine beslenmene dikkat et yeter bide moralini yüksek tut tabi,kan ilacı vitamin falan verdimi

İyidir canım sürekli öyle düşünüp üzme kendini,doktor söyler çünkü tehlikeli bi durum olsa.Sen kendine beslenmene dikkat et yeter bide moralini yüksek tut tabi,kan ilacı vitamin falan verdimi
folik asit ve asprin içiyorum günde bir kere birde gece yatarken progestan içiyorum canım..
daha önce kimyasal gebelik olduğu için tedbir amaçlı kullanıyorum asprin ve progestanı

Evet yeni sekiz aylik ...iki sezeryan arasi kisa olcakya endisem o aslinda yoksa yoldaki bebisimi cok seviyorum
2 sezeryanın arası 2 sene olması normalmiş aslında,seninkide 16 ay falan olucak sanırım o kadar korkma bence,ilkinde ameliyat uzun sürünce tedirgin oldun belki ama sırf sezeryan daha kısa sürücek,ikisi beraber büyürler :) zorlukları olur elbet ama beraber büyüdüklerini görmek ne güzel :nazar:

Kızlar hepinize merhaba.
Özel doktorumun istediği kan tahlillerini yaptırabilmek için devlet hastanesine randevuya gittim.Doktor erkekti, karından muayene etti ilk önce. Çok şeker birisiydi baya ilgilendi. 6 hafta 4 günlük bebeğin dedi. Mide bulantımı söyledim. Ben ilaç ya da şurup kullanmanı tavsiye etmem dedi. sonra da tahlillerimi yaptırdım. Hayırlı haberler inşallah.

folik asit ve asprin içiyorum günde bir kere birde gece yatarken progestan içiyorum canım..
daha önce kimyasal gebelik olduğu için tedbir amaçlı kullanıyorum asprin ve progestanı
Anladım canım,progestanda uyku yapıyormuş,bi arkadaşımda geceleri içiyor,Allah kolaylık,sağlık versin hepimize...

kızlar temizlik yapınca çamaşır suyu falan kullanıyo musunuz böyle hamileyken bişey olurmu acaba ya

2 sezeryanın arası 2 sene olması normalmiş aslında,seninkide 16 ay falan olucak sanırım o kadar korkma bence,ilkinde ameliyat uzun sürünce tedirgin oldun belki ama sırf sezeryan daha kısa sürücek,ikisi beraber büyürler :) zorlukları olur elbet ama beraber büyüdüklerini görmek ne güzel :nazar:
Tesekkur ederim canim :) cok rahatlattin beni evet ameliyat uzun surunce tedurgin oldum birde cok zor iyilestim ...insallah hersey guzel olur hepimiz icin

kızlar temizlik yapınca çamaşır suyu falan kullanıyo musunuz böyle hamileyken bişey olurmu acaba ya
ben öğrendiğim gün baya haşır neşir olmuştum çamaşır suyuyla :) mafoldum kokusundan,geçen günde temizlik yaparken kovaya döktüm biraz,sirkede kullanırım çoğu zaman ama bazen çamaşır suyuda gerekli oluyor eldiven kullanmakta yarar var

Kızlar sağlık ocağına gittim, Dr bana gebelik kartı çıkardı 24 aralıkta aşı olacağım , h bu progestan progestaaaaaaan uykulara doymuyor feci bir şey

MUTLAKA OKU ELİN PAYLAŞA GİDECEK ZATEN....!

Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür:
''Allah'ım gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum.''
*Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek
''Allah'ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlasacagım, nasıl iletisim kuracagım?''
*Senin için yarattıgım melek, sana onların dilini ögretecektır.
''Allah'ım duydugum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl basa
çıkacagımı bılmıyorum.''
*Senin için yarattıgım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
''Allah'ım sana tekrar nasıl donecegım?''
*Senin için yarattıgım melek, bana nasıl donecegını sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dunyaya gıtme zamanının geldıgını soylerler ve çocugu
Allah'ın huzurundan gotururlerken bebek tekrar sorar;
''Allah'ım benım için yarattıgın melegın adı ne?''
*Adının onemi yok;
ama, sen ona
ANNE DİYECEKSİN!!!
Ay canım benim çok güzel okurken ağladım mükemmel bi yazı paylasmissin Teşekkürler :)

ben öğrendiğim gün baya haşır neşir olmuştum çamaşır suyuyla :) mafoldum kokusundan,geçen günde temizlik yaparken kovaya döktüm biraz,sirkede kullanırım çoğu zaman ama bazen çamaşır suyuda gerekli oluyor eldiven kullanmakta yarar var
ya temizlik yapıyorum malum havalar soğudu bayramda yaklaştı kış temizliği falan sabahtan domestosla kanka olduk zaten ayrılamıyoz onla:KK70::KK70:

Midesi bulananlar ben dramamine kullaniyorum bir haftadir cok rahat ettim. Bir de hemen uykum geliyor aksam alinca imkani yok uyuyamamanin,yarim saatte uykum geliyo. Gece ikide bile uyanirdim ya cis ya bel agrisi ya da hic yoktan. Simdi sabaha kadar deliksiz bir gun biraktim denedim midem hic duzelmemis hic birsey yiyemedigimden agladim sinirden. Sonra yine basladim recetesiz satilmiyormus. Ins zarari olmaz doktor yok dedi. Bugun ultrasonda bebis kolunubacagini oynatiyordu eridim resmen. Kanama alanim yok olmus cok sukur inanilmaz hafifledim. Herkese boyle mutlu haberler dilerim.

:KK49::KK49:
Canım benim senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alınca canlı canlı gorcen :)

Canim arkadaşlarım güzel annelerim öncelikle hakkınızı helal edin, az yemedim başınızın etini, içimi rahatlattiniz, artık lahmacunda bol pismis maydanozun zararlı olmadığına hemen hemen inandım sayılır, Allah sizden razi olsun, bebeğini kalp atışını görmeyen varsa da bir an önce görmeyi o duyguyu yaşamayı nasip etsin rabbim, 1 ay var dr randevum a :) lekelenmeden korkmayin ben de 5. Haftada yaşadım ama benim 10 dk bile sürmedi, iliskidenmis, sonra kanamam oldu yerlesmedenmis, dün bi baktikki rabbim şükür bebişi m çok sağlıklı, ben hergün dua ediyorum, sizede ediyorum canlarım, birbirimize destek olalım, iyiki varsınız yoldaslarimEn Büyük KK:KK23::KK37:
Ay duygulandim kuzum yazdiklarina Kıyamam sana ben HEP diyorum bizi bizden l başka kimse anlamaz :) ben duymadım daha :( cuma günü allah izin verirse hemen paylascam sizlerle :) hep birlikte güzel güzel geçircez inşallah bu ayları :)

kızlar okuyorum hepimizde aynı telaşlar duygular ne kadar güzel şeyler bunlar Allah olmayan herkese versin bu duyguları
ben o kadar hassas oldum ki şunu yapsam olur mu olmaz mı şunu yemeliyim mi yavaş hareket ediyorum ani hareketlerden kaçınıyorum 5 haftanın içindeyim hiç birşey yiyesim gelmiyor halsizim...

ya temizlik yapıyorum malum havalar soğudu bayramda yaklaştı kış temizliği falan sabahtan domestosla kanka olduk zaten ayrılamıyoz onla:KK70::KK70:
yerler için sirkede kullanabilirsin çok koku bırakmıyor,wc ve mutfak tezgahlarına çamaşır suyu gerekirse eldiven kullanıp çokta çamaşır suyuyla vakit geçirmemek lazım :) domestosu bende çok severim :) ama kimyasal nede olsa elden geldiğince uzak kalmak gerekiyor :)

yerler için sirkede kullanabilirsin çok koku bırakmıyor,wc ve mutfak tezgahlarına çamaşır suyu gerekirse eldiven kullanıp çokta çamaşır suyuyla vakit geçirmemek lazım :) domestosu bende çok severim :) ama kimyasal nede olsa elden geldiğince uzak kalmak gerekiyor :)
evet canm haklısın

Back