- 4 Şubat 2019
- 3.951
- 8.737
- 158
Kızlar ben de dün doğurdum toparlanınca yazıcam
Oyy! Allah analı babalı büyütsün. Ay herkes doğurdu. Doğuracağım diye korkuyorum şu an daha çalışıyorum yahu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben de dün doğurdum toparlanınca yazıcam
hamilelik boyunca 32yi görsem ne isterim diye gezdim. 39 bitiyor 3 gün sonra dr almasa 40i bitircek zaten rahatsız ol görürsün canim ama zor yani şuan mesela gazim var kabizim bunu halletmem lazım doğumdan onceduygularimiz karmakarışık son zamanlarımız. insALLAH kucağına aldığında iyiki diyeceksin canim.sarimsak biliyorum ama denemedim hiç. midem yok kotu onu tek yesem iyice kötü olurum belki. strese girmesem sukur idare ediyorum aslında. bakalim elimden geldiğince rahat olup 37-38 i görsek cok iyi olacak. nasip bakalim.
masALLAH size canım. normalde kayısı komposto işe yarıyor ama senin şekeri sıkıntıya sokar herhalde. ilaçlar oluyo snaırım ben kullanmadım ama cok bilmiyorum. inşALLAH halledersin canım dogumdan sonra da sıkıntı cünkü tuvalete cıkamamak.hamilelik boyunca 32yi görsem ne isterim diye gezdim. 39 bitiyor 3 gün sonra dr almasa 40i bitircek zaten rahatsız ol görürsün canim ama zor yani şuan mesela gazim var kabizim bunu halletmem lazım doğumdan once
Canım saglıkla gelsin kızın inşALLAH. hiçbir zaman hazır olamayacağız ta ki onu kucagımıza alana kadar Kolaylıkla geçsin dogumun inşALLAHKızlar, geceden beri hastanedeyim. Sancilarim vardı. Doktor ciğer geliştirici yapalım dedi ne olur ne olmaz diye. Bugün 2 doz yapılıp yarın acil sezaryen olacağım. 37+2 olacağız yarın kızımla. Hiç hazir değilim Herkesin iyi dileklerini, dualarını bekliyorum.
bu güzel haberler bizim de kalbimiz de çiçekler açtırıyor. çok şükür çok sevindim. çok güzel günleriniz olsun inşALLAHDoğuranlara hayırlı olsuuuun
Hastanede olanlara Allah yardımcı olsun.
İyi haberlerinizi bekliyoruz
Bizde oğluşumu eve getiriyoruz bi kaç saate
Bize bugün bayram
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın sağlıklı uzun ömürleri olsun inşALLAHKızlar ben de dün doğurdum toparlanınca yazıcam
Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallah canım, dualarımız seninle ve kızınla. Güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar, geceden beri hastanedeyim. Sancilarim vardı. Doktor ciğer geliştirici yapalım dedi ne olur ne olmaz diye. Bugün 2 doz yapılıp yarın acil sezaryen olacağım. 37+2 olacağız yarın kızımla. Hiç hazir değilim Herkesin iyi dileklerini, dualarını bekliyorum.
Ayy canım kac haftalıksın , masallah sana iyi dayanıyorsunOyy! Allah analı babalı büyütsün. Ay herkes doğurdu. Doğuracağım diye korkuyorum şu an daha çalışıyorum yahu.
Kuzum bende her klozet sonrası bittip kurulanıp kalktıktan sonra gene gelir tutamam,bazen külodu çekince bile fıs akar kaç kere değiştirdim külot öyle.ama bunlar bebeğin suyu olsa şimidiye kadar biterdi çoktan daha cumartesi gitiim sıyu gayet iyi demekki idrar akan.seninkide öyle olabilir diye düşünüyorum ama eminde değilim.eczaneden bir turnusol kağıdı al bak zaten belli olur,yada hiç riske atma direkt gitSonrasında idrar mı su mu diye kala kaldım o ara az bişey daha oldu aynısı bidaha olmadı böyle bir gelip bir gelmemezlik yapar mı ki
canım grupta kendimden de cok senin dogumunu merak ediyorum :) hop yüreğimiz hop senin haberlerini bekliyorum valla :)Ay kızlar ya yine yanlış alarm gelen su değilmiş iyi ki gece kalkıp gitmemişim sabah erkenden gittim sancılar yine 93 95 çıkıyor ama açılma yok bu nasıl iş ya bıktım
Ben artık doğum falan beklemiyorum ya bundan sonraki hayatıma hamile olarak devam edicem küstüm oynamıyorumcanım grupta kendimden de cok senin dogumunu merak ediyorum :) hop yüreğimiz hop senin haberlerini bekliyorum valla :)
ay beni güldürdün canım :) doğacak doğacak inşALLAH :)Ben artık doğum falan beklemiyorum ya bundan sonraki hayatıma hamile olarak devam edicem küstüm oynamıyorum
Sular seller gibi gelmeden kanama olmadan ağrıdan sancıdan gebermeden kimseye bişey Demicem evden de biyere çıkmıycam yine Allahtan gece kimseye demedim artık ömür boyu konuşurlardı çişini bilememiş doğuruyorum sanmış diyeay beni güldürdün canım :) doğacak doğacak inşALLAH :)
yok canım öyle deme sen yine de .çok haklısın böyle tereddüt etmekte anne yüreği. ben de sürekli tedirgin oluyorum normalden fazla ıslaklık hissetsem hemen kontrol ediyorum sürekli. sen tedbirli ol yine . kim ne derse desin senin ve bebeğinin sglıklı olması önemli olan.Sular seller gibi gelmeden kanama olmadan ağrıdan sancıdan gebermeden kimseye bişey Demicem evden de biyere çıkmıycam yine Allahtan gece kimseye demedim artık ömür boyu konuşurlardı çişini bilememiş doğuruyorum sanmış diye
Tabi orası öyle de ben çok evham yapıyorum heralde Neyse sağlık olsunyok canım öyle deme sen yine de .çok haklısın böyle tereddüt etmekte anne yüreği. ben de sürekli tedirgin oluyorum normalden fazla ıslaklık hissetsem hemen kontrol ediyorum sürekli. sen tedbirli ol yine . kim ne derse desin senin ve bebeğinin sglıklı olması önemli olan.
Geçmiş olsun canım ve hayirli olsunÇok iyiyim. Biraz ağrım var. Suni sanci verecekler 10 saat. Son bir saatim kaldı. O beni çok çok zorladı. Rahim fazla gevşemiş, kanamadan korktular. Onun dışında iyiyim ben. Çok teşekkür ederim
Kız doğuruyon sandim nxnxjjxxjdSonrasında idrar mı su mu diye kala kaldım o ara az bişey daha oldu aynısı bidaha olmadı böyle bir gelip bir gelmemezlik yapar mı ki
Hayırlı olsun canimKızlar ben de dün doğurdum toparlanınca yazıcam