• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam kızlar aramıza yeni gelen taze anne adayları hoş geldiniz inşallah hepimiz hayırlısıyla tamamlarız ve kuzucuklarımızı kucağımıza almak nasip olur.
gizi teşekkür ederim benim yumurtlama günüm 16. gün oldu ovulasyon testi kullandım.erken döllenme olmuştur heralde
o zaman çok büyük ihtimal kesen gözükür canım

bilgeye bir daha hayatta gitmem kan sulandırıcı mi yazmqdi düşük tehlikem var şimdi. kızda dileke gitmiştim zaten normal dogum yaptım. Medifemaya kardeşim gidiyor memnun lar bende inş tehlikem gecince gidicem
dileklede ilgili bilgeylede ilgili zaten hiç iyi şeyler duymadım. inşallah bir an önce tehliken gecer . kardeşin hangi doktora gidiyor?

Kzlar selam.
Yeni katılanlar hoşgeldiniz aramıza :) Gebeliğiniz hayırlı olsun.

En küçük benim mercimekti yeni gelenlerle en küçük sıfatından kurtulmuş bebişim.hehe hiç önemli değil tabi sağlıklı olsunlar

Çok yoğunum 3 gündür uğrayamıyorum
Biraz azalsa yoğunluk gene gelicem eşimin kuzenler bizde kalıyor hem o bir yandan kendi işlerimmm... Yoruldum vallah
çok yorma kendini canım ya boşver nazını yap bol bol dinlen hem çalışıyorsun zaten bugünler bi daha gelmicek .

kızlar mide bulantılarınız nasıl ben 8. haftaya başlıyorum ve iki gündür sıkıntılı. canım bir şey istiyor pişiriyorum sonra yiyemiyorum. bir şey yersem de karnım kocaman şişiyor gaz sancı yeni bir sıkıntı. önce ne güzel sağlıklı şeyler yiyordum şimdi ne yesem kar diyorum. yemekler hep çöpe gidiyor :/ eskiden 3 gün aynı yemeği yiyebilirdim. ne kadar sürecek bu?
canım her bünye bir olmuyor benim kızımda 7. haftaya kadar çok çok az oldu oh dedim rahatlıkla atlatcam 7. haftayla birlikte çok fena başladı bulantılar. tam 11. haftaya kadar 12. haftada bıcak gibi kesildi. ama hiç olmayanda var ama 9 ay devam edende aslında bulantıların olması iyi birşey beta hcgnin yükseldiğinin göstergesi.

selam kızlar aramıza yeni gelen taze anne adayları hoş geldiniz inşallah hepimiz hayırlısıyla tamamlarız

dileklede ilgili bilgeylede ilgili zaten hiç iyi şeyler duymadım. inşallah bir an önce tehliken gecer . kardeşin hangi doktora gidiyor?
Aysel hanima gidiyor lardi isten ayrilmis baska doktora yonlendirmisler adini unuttum

Günaydın kızlar. Uykusuzluk sorunuma bi de sabah kusmalarim eklendi. . Bugün başladı. Gündüz hep uyumak istiyorum gece ise bir türlü uyuyamiyorum. Uyusamher yyarım saatte bir uyaniyorum. . Ayrıca yüzüm kırmızı sivilce doldu sizde de oluyor mu

Günaydın kızlar. Uykusuzluk sorunuma bi de sabah kusmalarim eklendi. . Bugün başladı. Gündüz hep uyumak istiyorum gece ise bir türlü uyuyamiyorum. Uyusamher yyarım saatte bir uyaniyorum. . Ayrıca yüzüm kırmızı sivilce doldu sizde de oluyor mu

aynı duyguları paylaşıyorum seninle canım sürekli uyanıyorum gece sağa sola dönmekten yorgun düşmeye başladım

benimde gunduz cok uykum geliyor. aksamda uykum geliyor ama uykuya dalmakta zlrlaniyorum. sivilce cok normal benimde ilk hamileligimde yuzum kip kirmiziydi hatta bi muddet gecmedi dusukten sonrada. isilik gibi duruyordu. kusma yok bende henuz :) sanirim sanslilardanim

kızlar günaydınnn.. nasılsınız?.. biz hep doktorlardaydık.. lekelenmelerim vardı.. hap, vajinal jel, iğne derken şimdilik durdu lekeler ama korku bitmiyor tabi.. şimdi de işe geldik.. pazartesiiii seni hiççç sevmiyorum...

günaydın arkadaşlar... bu pazartesileri bende sevmiyorum işe gelmek çok zor. gece uykuları deseniz mahvetti beni zaten çok uyuyamazdım sinir oldum kendime bütün gece. bide ben fenalaşıyorum bayılıyo gibi oluyorum dün gece yine çok kötü oldum umarım bebeğime zarar vermiyorumdur

Günaydın kızlar kaç gündür yazamadım ama okumaya çalıştım sıkıntısı olan arkadaşlara Allah kolaylık versin. Kendimi çok yorgun hissediyorum izne çıkıcam ayarlayabilirsem dinlenmeye ihtiyacım var ayakta uyuyorum resmen. Sanki bir su baloncuğunun içindeyim gibi herşey flu uykum var ne yaptığımı bilmeden yaşıyorum:KK48:
Ama malesef işe geldim ve hiiç çalışasım yok ölü balık gibi bakıyorum resmen...
Bu hafta sonu doktor randevum var umarım herşey yolunda gider heyecanla bekliyoruz.

kızlar günaydınnn.. nasılsınız?.. biz hep doktorlardaydık.. lekelenmelerim vardı.. hap, vajinal jel, iğne derken şimdilik durdu lekeler ama korku bitmiyor tabi.. şimdi de işe geldik.. pazartesiiii seni hiççç sevmiyorum...
canım benimde lekelenmelerim var hatta ara ara kanamam bile oluyo ama bu benim ikinci hamileliğim olduğu için pek üstünde durmamaya çalışıyorum bebeğimde 1 yaşında ister istemez kucak istiyo almazsam ağlıyo bide emzirmeyi bırakamadım daha yapışıyo mememe napıcam bilmem

günaydın inan seni merak ettim yazmadın diye endişelendim lekelerin durmasına çok sevindim inşallah bebeklerimize hiiç bişey olmaz sağlıkla musmutlu kucağımıza alırız sıpaları

canım benimde lekelenmelerim var hatta ara ara kanamam bile oluyo ama bu benim ikinci hamileliğim olduğu için pek üstünde durmamaya çalışıyorum bebeğimde 1 yaşında ister istemez kucak istiyo almazsam ağlıyo bide emzirmeyi bırakamadım daha yapışıyo mememe napıcam bilmem

canım benim sana da çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine.. senin durumunda zor tabi.. daha çok oturduğun yerde kucakla bebeğini beline yük binmesin.. onun dışında da allah esirgesin inşallah.. benim de 2 kaybım var.. o yüzden çok korkuyorum.. sen gittin mi leke için doktora.. ilaç falan kullanıyo musun?..

günaydın inan seni merak ettim yazmadın diye endişelendim lekelerin durmasına çok sevindim inşallah bebeklerimize hiiç bişey olmaz sağlıkla musmutlu kucağımıza alırız sıpaları

teşekkür ederim canım.. doktor doktor dolaştık.. iğneler, haplar.. şifa allahtan tabi ama elimden gelen tedbiri almaya çalışıyorum.. bazen umudum bitiyor.. sonra tekrar umutlanıyorum.. sen nasılsın?.. bebişi görmüşsün sen herhalde.. darısı bize inşallah..

teşekkür ederim canım.. doktor doktor dolaştık.. iğneler, haplar.. şifa allahtan tabi ama elimden gelen tedbiri almaya çalışıyorum.. bazen umudum bitiyor.. sonra tekrar umutlanıyorum.. sen nasılsın?.. bebişi görmüşsün sen herhalde.. darısı bize inşallah..

amin inşallah ben gördüm bebişi , keseye de düzgün dedi kalp atışları için de 2 hafta sonraya randevu verdi , darısı herkesin başına işallah

Aramızda tam iki hafta var canım
Hrm keseyi hem kalbi duymak için bekledim ben 6+3 te gittim
Istersen sen de bekle üzülüyorsun çünkü duyamayınca
Ben ilk devlete gittim duyamayınca çok üzüldüm
Ertesi gün özelde duydum çok şükür :)
Canım 8. Haftanın sonunda gidicem. O zamana randevu alabildim. Bayramdan sonraya denk geliyor. Bayramda şehir dışına çıkıcaz. Arabayla 5-6 saat yolculuk yapcam. Bebeğe bir zararı olurmu acaba? Kızlar dr a gidipte bu konuyla ilgili bilgi alan veya bilgisi olan varmı içinizde?

Canım 8. Haftanın sonunda gidicem. O zamana randevu alabildim. Bayramdan sonraya denk geliyor. Bayramda şehir dışına çıkıcaz. Arabayla 5-6 saat yolculuk yapcam. Bebeğe bir zararı olurmu acaba? Kızlar dr a gidipte bu konuyla ilgili bilgi alan veya bilgisi olan varmı içinizde?

canım düşük tehliken, lekelenmen falan yoksa bir şey olmaz inşallah.. ama yine de bir doktoruna sor.. bir, bir buçuk saatte bir mola verin.. in birazcık yürü bacakların açılsın.. çok uzun bir yol da değilmiş inşallah bişey olmaz..

Back