- 25 Mayıs 2011
- 546
- 83
- 123
selam kızlar aramıza yeni gelen taze anne adayları hoş geldiniz inşallah hepimiz hayırlısıyla tamamlarız ve kuzucuklarımızı kucağımıza almak nasip olur.
o zaman çok büyük ihtimal kesen gözükür canımgizi teşekkür ederim benim yumurtlama günüm 16. gün oldu ovulasyon testi kullandım.erken döllenme olmuştur heralde
dileklede ilgili bilgeylede ilgili zaten hiç iyi şeyler duymadım. inşallah bir an önce tehliken gecer . kardeşin hangi doktora gidiyor?bilgeye bir daha hayatta gitmem kan sulandırıcı mi yazmqdi düşük tehlikem var şimdi. kızda dileke gitmiştim zaten normal dogum yaptım. Medifemaya kardeşim gidiyor memnun lar bende inş tehlikem gecince gidicem
çok yorma kendini canım ya boşver nazını yap bol bol dinlen hem çalışıyorsun zaten bugünler bi daha gelmicek .Kzlar selam.
Yeni katılanlar hoşgeldiniz aramıza :) Gebeliğiniz hayırlı olsun.
En küçük benim mercimekti yeni gelenlerle en küçük sıfatından kurtulmuş bebişim.hehe hiç önemli değil tabi sağlıklı olsunlar
Çok yoğunum 3 gündür uğrayamıyorum
Biraz azalsa yoğunluk gene gelicem eşimin kuzenler bizde kalıyor hem o bir yandan kendi işlerimmm... Yoruldum vallah
canım her bünye bir olmuyor benim kızımda 7. haftaya kadar çok çok az oldu oh dedim rahatlıkla atlatcam 7. haftayla birlikte çok fena başladı bulantılar. tam 11. haftaya kadar 12. haftada bıcak gibi kesildi. ama hiç olmayanda var ama 9 ay devam edende aslında bulantıların olması iyi birşey beta hcgnin yükseldiğinin göstergesi.kızlar mide bulantılarınız nasıl ben 8. haftaya başlıyorum ve iki gündür sıkıntılı. canım bir şey istiyor pişiriyorum sonra yiyemiyorum. bir şey yersem de karnım kocaman şişiyor gaz sancı yeni bir sıkıntı. önce ne güzel sağlıklı şeyler yiyordum şimdi ne yesem kar diyorum. yemekler hep çöpe gidiyor :/ eskiden 3 gün aynı yemeği yiyebilirdim. ne kadar sürecek bu?