• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
kaç mg? benim de düşüyordu doktorum gün de 2 ye çıkarttı. 40 mg benim tek doz
Bu canım benimki sabah akşam kullanıyorum üç dört aydır
IMG_2969.jpeg

Ferritin 12 çıkıyor
İlaçtan önce ve sonra bir şeyler yememek lazım diye biliyorum ben random aliyodum ilk başlarda düşük degerlerin dediler. Sabah uyaniyorum 6-7 demiri içip geri yatiyorum zaten kahvaltıya kadar geçiyor 2 saat her türlü. Buna dikkat et falan dediler mi. Bazı arkadaşlar da demirin peşine mandalina vs yiyorlar emilimi artiriyormus onu denemedim henüz ama deneyebilirsin bence

İlaçtan önce ve sonra bir şeyler yememek lazım diye biliyorum ben random aliyodum ilk başlarda düşük degerlerin dediler. Sabah uyaniyorum 6-7 demiri içip geri yatiyorum zaten kahvaltıya kadar geçiyor 2 saat her türlü. Buna dikkat et falan dediler mi. Bazı arkadaşlar da demirin peşine mandalina vs yiyorlar emilimi artiriyormus onu denemedim henüz ama deneyebilirsin bence
Ben de kahvaltıdan en az 1saat öncesinde içiyorum ilacı üstüne kumkat yiyorum bi tane ama doktorum sadece bol sıvı tüket diyor başka dediği bi şey yok

Ben de kahvaltıdan en az 1saat öncesinde içiyorum ilacı üstüne kumkat yiyorum bi tane ama doktorum sadece bol sıvı tüket diyor başka dediği bi şey yok
Bilmiyorum valla benim de aşırı yüksek değil zaten 28 miş baktım şimdi. Devlet takipliyse. Başka doktora da bi görün fikir al bence içine sinmiyosa demirin referans araligina girmesi lazım doğum zamani vs lazım olacak doğumdan sonra bile 6 ay kullanmaya devam edicez diyolar 🫠🫠

Bilmiyorum valla benim de aşırı yüksek değil zaten 28 miş baktım şimdi. Devlet takipliyse. Başka doktora da bi görün fikir al bence içine sinmiyosa demirin referans araligina girmesi lazım doğum zamani vs lazım olacak doğumdan sonra bile 6 ay kullanmaya devam edicez diyolar 🫠🫠
Aslında bu ay dahiliyeye çıktım değiştirdi ilacımı yükselmiyor demiştim ama o da etki etmedi anlayamadım özele gidiyorum da olmazsa tekrar sorarım başka doktora genelde düşük zaten benim 🤦🏻‍♀️

Ay benim de düşük değerim ama bana sadece aç karna iç ve 2 saat çay ve süt tüketme dediler ben ilaç içtikten sonra yemek yiyorum ndbsnsnwksksks yanlış mıymış bu ya

Ay benim de düşük değerim ama bana sadece aç karna iç ve 2 saat çay ve süt tüketme dediler ben ilaç içtikten sonra yemek yiyorum ndbsnsnwksksks yanlış mıymış bu ya
Ben de öyle yapiyodum ksbxjsnxjjd bi de salak gibi demir(serum) olana bakiyodum ve yüksek yani üst sınırda o değerim sksnjsjdiwjdiejjdjd meğer ferritine bakmak gerekiyomuş 😂😂😂😂 sonra dikkat etmeye başladım işte son iki aydır sabah uyanip içip uyuyorum işe yariyodur inşallah 🥲🥲

Ben de öyle yapiyodum ksbxjsnxjjd bi de salak gibi demir(serum) olana bakiyodum ve yüksek yani üst sınırda o değerim sksnjsjdiwjdiejjdjd meğer ferritine bakmak gerekiyomuş 😂😂😂😂 sonra dikkat etmeye başladım işte son iki aydır sabah uyanip içip uyuyorum işe yariyodur inşallah 🥲🥲
Of ben de gece wc kalkınca içeyim bari çünkü yemek yemeden duramıyorum aksi halde cndnsjwksk inş işe yarıyordur 🥲🥲

Benim kasıklarım ağrıyor sanki ya bele doğru biraz hafif ama sanki regl öncesi 1-2 gün olan tipte :( iyice gergindim zaten bu da tuzu biberi oluyo bana öf bu gerginligimi de kimse anlamıyor neye oflasam veya konuşsam suçlu ben oluyorum :( sanki bilerek yapiyoz

Etiket savaşlarını an itibarıyla başlattım.🤷‍♀️😂 Allah'tan hastane çıkışları böyle değil. Bebek giysilerinin iç tarafında çarşaf çarşaf etiket mi olur ya, bir de çoğu bilindik kaliteli marka dersin

Günaydın kızlarrrrr, sanırım bir tek ben sırt üstü yatınca rahat ediyorum 🥲 sağıma yatsam tekmeliyor soluma yatsam tekmeliyor bir türlü uyuyamıyorum en son sırt üstü dönüyorum mecbur ve rahatsız olmuyorum hiç nedense
Sırtüstü yatınca bende de tekmelemiyor ama çocuğa oksijen gitmeme riski olduğundan mecbur sağdan sola dönüp duruyorum. Yalnız geceleri eşim birkaç kez sırtüstü yattığımı farketmiş alakalşsşs. Senin de dediğin gibi heralde sırtüstü yatınca biz de rahatlıyoruz. Göbek üstü yatmayalım da 😅

Şu iç etiket de rahatsız eder mi acaba, eriket kumaştan ve tulumla aynı kumaşı🤔

Eklentiler

• 1000035671.jpg
    1000035671.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 7
Benim kasıklarım ağrıyor sanki ya bele doğru biraz hafif ama sanki regl öncesi 1-2 gün olan tipte :( iyice gergindim zaten bu da tuzu biberi oluyo bana öf bu gerginligimi de kimse anlamıyor neye oflasam veya konuşsam suçlu ben oluyorum :( sanki bilerek yapiyoz
Boşver canım acılarını nasıl ifade edince hafifliyorsan öyle yap. Sonuçta anlamayacaklar neler hissettiğini

Back