teşekkür ederim.Listeye ekler misin benideKişisel bilgilerinizden Hamilelik Takvimi alanına bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihi yazarsanız takvim oluşacaktır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim.Listeye ekler misin benideKişisel bilgilerinizden Hamilelik Takvimi alanına bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihi yazarsanız takvim oluşacaktır
yaşınız yaşadığınız yer sat bilgilerinizi verirsenz listeye eklemem kolay olcakteşekkür ederim.Listeye ekler misin benide
bende 33 yaşındaydım en büyük mayıs annesi bendim geldinde kurtardın beni yaşlılık sendromundan :) :) :) :)yaşımı yazmamışım çok şaşkın oldum ben bu dönem de unutkan da 35 yaşındayım bu arada
yaşınız yaşadığınız yer sat bilgilerinizi verirsenz listeye eklemem kolay olcak
allah gönlüne göre versınn bnım için hiç farketmez bi tutunsun bi kalbini duyum baska bişe istemmslm kizlar
bugun ruyamda doktordaydim ve doktor bebegimin kiz oldugunu soyluyordu
ayy cokk merak ediyom yaaaa cinsiyetini
Merhaba...kızlar mide bulantılarınız nasıl ben 8. haftaya başlıyorum ve iki gündür sıkıntılı. canım bir şey istiyor pişiriyorum sonra yiyemiyorum. bir şey yersem de karnım kocaman şişiyor gaz sancı yeni bir sıkıntı. önce ne güzel sağlıklı şeyler yiyordum şimdi ne yesem kar diyorum. yemekler hep çöpe gidiyor :/ eskiden 3 gün aynı yemeği yiyebilirdim. ne kadar sürecek bu?
bende gittim keseyi gordum ama kalp atisi icin 24 cagirdi biraz gec geliyor bana sabirsizlaniyorum..siz ne zman gideceksiniz:)Evet gittim keseyi gördük 10 gün önce şimdi de kalp atışını duymak için gitcem siz gittiniz mi
Yaşım 25 yaşadığım yer aksaray sat 11 Ağustos muhtemel doğum tarihi 18 mayısyaşınız yaşadığınız yer sat bilgilerinizi verirsenz listeye eklemem kolay olcak
çubuk kraker aldım bugün bakalım yarın nasıl geçecek işte çoook teşekkürlerMerhaba...
Bulantilar bünyeye bağlı hatta her hamilelikte bile farklı oluyor. Ilk hamileliğimde sadece sabah bulantım oluyordu şimdi ise gün boyunca hatta yemek yerken bile midem kalkıyor. .. ama her hali güzel. .. :) bunun bile tadını çıkar tavsiyem :) çok rahatsız ediyorsa ve gün içinde çok fazla kusma oluyorsa doktoruna danis. Büyük ihtimalle emedur verir... bol bol cubuk kraker ye :)
canm bende senle ayni sikintilari yasiyorum. tansiyonm dusuyor midem bulaniyr yemk kokularina dayanamiyrm vs. doktora gittm bunyem zayif dustugu icn serum verdiler iyi geldi. simdilk lyiyim ama bunlarin hepsi gayet normal seyler. ins saglikli bir sekilde hamileligimizi yasar bebegimizi kucagimiza aliriz.çubuk kraker aldım bugün bakalım yarın nasıl geçecek işte çoook teşekkürler
ben dun keseyi gordum. kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi.bende gittim keseyi gordum ama kalp atisi icin 24 cagirdi biraz gec geliyor bana sabirsizlaniyorum..siz ne zman gideceksiniz:)
canm bende senle ayni sikintilari yasiyorum. tansiyonm dusuyor midem bulaniyr yemk kokularina dayanamiyrm vs. doktora gittm bunyem zayif dustugu icn serum verdiler iyi geldi. simdilk lyiyim ama bunlarin hepsi gayet normal seyler. ins saglikli bir sekilde hamileligimizi yasar bebegimizi kucagimiza aliriz.
bende 24 unde gitcem 2 hafta sonra. bende dun gordum keseyle bebisi. ama kalp atisini goremedik henuz.ben dun keseyi gordum. kalp atisi icin 2 hafta sonra cagirdi.
bebisi gordun biz goremedik. ustten baktigi icin mi acaba :?bende 24 unde gitcem 2 hafta sonra. bende dun gordum keseyle bebisi. ama kalp atisini goremedik henuz.