• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım düşük tehliken, lekelenmen falan yoksa bir şey olmaz inşallah.. ama yine de bir doktoruna sor.. bir, bir buçuk saatte bir mola verin.. in birazcık yürü bacakların açılsın.. çok uzun bir yol da değilmiş inşallah bişey olmaz..
İnşallah canım. Olmazsa ben bayramdan önce başka bir dr a gideyim. Kendi dr uma daha önce gidemiyorum yer yok. Bayram sonuna zor randevu alabildim.

Kızlar buarada 2 gün foruma girememiştim. Gelişmelerden haberdar olmak için kaldığım yerden tek tek okumaya çalıştım mesajları. Aramıza katılanları tebrik ederim. Y yagmur4 ve @caglaca arkadaşlarım moralinizi bozmamaya çalışın. Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın. Dileğim bu tablodan bir tane bile ismin silinmemesi..

canım benim sana da çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine.. senin durumunda zor tabi.. daha çok oturduğun yerde kucakla bebeğini beline yük binmesin.. onun dışında da allah esirgesin inşallah.. benim de 2 kaybım var.. o yüzden çok korkuyorum.. sen gittin mi leke için doktora.. ilaç falan kullanıyo musun?..
sağol canım doktora geçen hafta gittim lekelenmelerim vardı ozaman yerleşme kanamasıdır bebek sağlıklı görünüyo dedi o nedenlede pek önemsemiyorum tabi ama ilk bebeğimde hiç lekelenmem olmamıştı o ayrı

canım benim sana da çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine.. senin durumunda zor tabi.. daha çok oturduğun yerde kucakla bebeğini beline yük binmesin.. onun dışında da allah esirgesin inşallah.. benim de 2 kaybım var.. o yüzden çok korkuyorum.. sen gittin mi leke için doktora.. ilaç falan kullanıyo musun?..
bu arada benim arkadaşımında 2 tane düşüğü oldu şimdi tekrar hamile birkaç hafta sonra doğuracak benzer vakalar çok inşallah bu öncekiler gibi olmaz sağlıklı alırsın bebişini kucağına hiç kafanı bulandırma bence

sağol canım doktora geçen hafta gittim lekelenmelerim vardı ozaman yerleşme kanamasıdır bebek sağlıklı görünüyo dedi o nedenlede pek önemsemiyorum tabi ama ilk bebeğimde hiç lekelenmem olmamıştı o ayrı

bu arada benim arkadaşımında 2 tane düşüğü oldu şimdi tekrar hamile birkaç hafta sonra doğuracak benzer vakalar çok inşallah bu öncekiler gibi olmaz sağlıklı alırsın bebişini kucağına hiç kafanı bulandırma bence

tekrar çok saol canım.. ben de daha önce düşük yapıp sonra bebişi olanları okuyup kendime moral veriyorum.. inşallah benim de bebişim olur ben de başkalarına moral olurum.. bakın 2 düşükten sonra bebeğim oldu diye..

kızlar mide bulantılarınız nasıl ben 8. haftaya başlıyorum ve iki gündür sıkıntılı. canım bir şey istiyor pişiriyorum sonra yiyemiyorum. bir şey yersem de karnım kocaman şişiyor gaz sancı yeni bir sıkıntı. önce ne güzel sağlıklı şeyler yiyordum şimdi ne yesem kar diyorum. yemekler hep çöpe gidiyor :/ eskiden 3 gün aynı yemeği yiyebilirdim. ne kadar sürecek bu?

millet aşeriyor bizdede hiçbişey canı istememe durumu var demekki. açıkıyorum cok. karnım kazınıyo, hissediyorum. ama yaptıgım yemekler garip geliyo tadı yiyemiyom. ekmek yiyesim var hep. midemde bulanmıyo simdilik. gaz dersen ölmek üzereyim. sabah aksam kocam dalga gecer oldu, boru baglıcam diye:)

Kızlar sağlık ocağında muayene olanınız varmı? Ultrason cihazları varmı?

Selam kizlar. Dun bi akrabamizin sunnet torenine gittik kocamla herkes biliyo dogal olarak hamile oldugumu, bol bol tebrik aldim. Kocamin teyzesinin kizi ise "kilo almissin suratindan belli daha erken degil mi" dedi. 47 kg - 50 kg ciktim alti ustu cokta belli olmuyor aldigim canimu sikti ve son olarak "kiloyu kendine almissin 8 ay sonra dusunemiyorum seni bebek dogunca kilolarin kalacak eski halinden eser kalmayack" demez mi kafaya takmadigim seyi takmaya basladim insanlarin negatif konusmasindan nefret ediyorum.

Geçen hafta bildirmeme rağmen adım listeye yazılmamış kızlar.nedeni var mı
Listeyi düzenleyen benim, bi nedeni yok tabi. Fakat bazen konuşmalar çok olunca girdiğimde sayfalar baya fazla oluyor ve okuyamıyorum. Bana özel mesaj yoluyla ulaşsaydınız yada yazdığım mesajların altına cevap olarak bilgilerinizi yazsaydınız listeye eklenmiş olurdunuz. Şimdi rica etsem bilgilerinizi öğrenebilir miyim. Yaş sat yaşadığınız yer ve bdt.

Selam kizlar. Dun bi akrabamizin sunnet torenine gittik kocamla herkes biliyo dogal olarak hamile oldugumu, bol bol tebrik aldim. Kocamin teyzesinin kizi ise "kilo almissin suratindan belli daha erken degil mi" dedi. 47 kg - 50 kg ciktim alti ustu cokta belli olmuyor aldigim canimu sikti ve son olarak "kiloyu kendine almissin 8 ay sonra dusunemiyorum seni bebek dogunca kilolarin kalacak eski halinden eser kalmayack" demez mi kafaya takmadigim seyi takmaya basladim insanlarin negatif konusmasindan nefret ediyorum.
Canım benim hiç umursama elbette kilo alıcaz bütün kiloların çocuğa gittiği nerde görülmüş bunlar abartı yani, aldığımız kiloları da vericez doğumdan sonra merak etme kimsenin sözlerini takıp moralini bozma bebişimiz sağlıklı olsun da kilolar kolay ;)

Canım benim hiç umursama elbette kilo alıcaz bütün kiloların çocuğa gittiği nerde görülmüş bunlar abartı yani, aldığımız kiloları da vericez doğumdan sonra merak etme kimsenin sözlerini takıp moralini bozma bebişimiz sağlıklı olsun da kilolar kolay ;)

Bende o mantiktayim ama boylede konusulmaz ki.. Kendisi benden kilolu ya o yuzdendir diye dusunduk esimle sonradan :)

Bende o mantiktayim ama boylede konusulmaz ki.. Kendisi benden kilolu ya o yuzdendir diye dusunduk esimle sonradan :)
Aynen öyle tatlım kıskanmıştır sürekli nazar duası oku kendine kıskananlar olabilir bu dönemde :)

Günaydın kızlar
Bende az önce doktordan geldim ama ne keseyi gördüm nede kalb atışlarını duydum.
Burda ki sistem böyle :( henüz çok erkenmis 11. hafta da oluyormus. Bir kaç hafta daha beklicem..
Onun haricinde bir sürü test edildim herhangi bi sağlık sorunum var mi diye birde vitaminler yazdı filan.

Suan çok yorgunum kahvaltı da yapmadım biraz uyusam mi acaba ???

Kızlar Merhaba. .. Bugün benim randebum vardı bebeğin ve kalp atisini duymak için. .. Fakat 2 3 gündür agrim vardı normaldir diye düşünüyordum. .. Bu sabaha doktor için hazırlanırken lekelenmem oldu :( şu an moralim çok bozuk. ... doktora gittiğimizde doktor kesenin gayet düzgün hatta bebek bile çok iyi durumda dedi ... kalp atislarini da dinledik. Kese aşağı inmiş biraz. .. :( 5 gun istirahat verdi. Düşük tehliken var dedi.... allahim yardım et bebeğimi de gormusken alma onu benden :(

Kızlar Merhaba. .. Bugün benim randebum vardı bebeğin ve kalp atisini duymak için. .. Fakat 2 3 gündür agrim vardı normaldir diye düşünüyordum. .. Bu sabaha doktor için hazırlanırken lekelenmem oldu :KK43: şu an moralim çok bozuk. ... doktora gittiğimizde doktor kesenin gayet düzgün hatta bebek bile çok iyi durumda dedi ... kalp atislarini da dinledik. Kese aşağı inmiş biraz. .. :KK43: 5 gun istirahat verdi. Düşük tehliken var dedi.... allahim yardım et bebeğimi de gormusken alma onu benden :KK43:

Canim uzme kendini bak doktor da demiş iyi diye.Sen güzelce dinlen stres yapma iyi düşün bebeğin seninle allahın izniyle

Günaydın kızlar
Bende az önce doktordan geldim ama ne keseyi gördüm nede kalb atışlarını duydum.
Burda ki sistem böyle :KK43: henüz çok erkenmis 11. hafta da oluyormus. Bir kaç hafta daha beklicem..
Onun haricinde bir sürü test edildim herhangi bi sağlık sorunum var mi diye birde vitaminler yazdı filan.

Suan çok yorgunum kahvaltı da yapmadım biraz uyusam mi acaba ???
Günaydın canım, kahvaltını yap öyle uyu bence :)

Back