• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Kızlar günaydın doktor kontrolünden çıktım çok şükür her şey yolunda çıktı sadece boynunda 1tur kordon dolanmış ama bi şey olmaz dedi doktorum . Kilosu 1641 boyu da 40 olmuş nasıl büyümüş ya insan duygulanıyor 🫠 artık ben de nstye giricem bi dahaki kontrolde zaman yaklaşıyor iyice🥰

Kızlar günaydın doktor kontrolünden çıktım çok şükür her şey yolunda çıktı sadece boynunda 1tur kordon dolanmış ama bi şey olmaz dedi doktorum . Kilosu 1641 boyu da 40 olmuş nasıl büyümüş ya insan duygulanıyor 🫠 artık ben de nstye giricem bi dahaki kontrolde zaman yaklaşıyor iyice🥰
maşallah canımmm, suyun normal miydi fazlalık var mıydı?

Selamlar ☺️ 29 haftalık 1300 gr 38 cm çıktı bebiş iyi değil mi? Birde 9 kg almısım çok da yemiyorum aslında, bana fazla geldi kilo alımım
ben şekerden dolayı yiyemiyorum 6 kilo da kaldı kilo alımım. Bebekte 30. hafta da 1800 gram falandı. Bence senin ki normal olan, kilo alımında normal bence

Bende hamur işini felan keseyim en iyisi görüntüde o kadar kilo almıs gibi değildim cmdk göbeğimde çok yok ama almısım cjxj
bence sorun yok sen de ya gayet normal 9 kilo, tabi hamur işi tatlıdan ziyade daha sebze protein ağırlıklı beslenmek gerek 😊

bence sorun yok sen de ya gayet normal 9 kilo, tabi hamur işi tatlıdan ziyade daha sebze protein ağırlıklı beslenmek gerek 😊
Cinsiyet kız ama o kadar tatlı çekiyor ki canım anlatamam dkdm maelsef yiyorum da 😂😂 hurafeler tutmadı bende 😂😂 ay bilmiyorum ki doktor da biraz fazla almıssın dedi cjxk 15 in üzerine çıkma diyince moralim bozuldu 😂

Cinsiyet kız ama o kadar tatlı çekiyor ki canım anlatamam dkdm maelsef yiyorum da 😂😂 hurafeler tutmadı bende 😂😂 ay bilmiyorum ki doktor da biraz fazla almıssın dedi cjxk 15 in üzerine çıkma diyince moralim bozuldu 😂
ben de 4 ay çikolatadan tatlıdan tiksinmiştim. Sonra aşırı derece çikolata aşermeye başladım. Her gün 1 tane yiyordum taa ki şeker çıkana kadar fgsdklf benim de erkek

Back