- 2 Ekim 2022
- 1.341
- 1.644
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #25.061
Yenişehir bir tık daha pahalı diye biliyorum. Doktorunuzdan memnunmusnzBende yenişehire gidiyorum canım. Daha sormadım bakalım bır sonraki kontrolde sorayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenişehir bir tık daha pahalı diye biliyorum. Doktorunuzdan memnunmusnzBende yenişehire gidiyorum canım. Daha sormadım bakalım bır sonraki kontrolde sorayım.
Süpürgeyle çalışan mıKız ben o kadar dedim al diye beni dinlemedin mi o zaman
kasılma sayar diye bişey kullanıyordum ben baktım psikolojimi bozuyorum sildim dfkjs happy mom kullanıyorsan onun içinde de varKasılma takip uygulamasi önerisi alabilir miyim :')
Siveno aldım canım benKizlar deterjan olarak ne aldiniz minikolar icin ben bugun alayim diyorum hastane cantami kapatayim artik yikayip utuleyip 31.haftadayim erken dogumdan korkuyorum asiri sekilde
maşallah canımmm, suyun normal miydi fazlalık var mıydı?Kızlar günaydın doktor kontrolünden çıktım çok şükür her şey yolunda çıktı sadece boynunda 1tur kordon dolanmış ama bi şey olmaz dedi doktorum . Kilosu 1641 boyu da 40 olmuş nasıl büyümüş ya insan duygulanıyor artık ben de nstye giricem bi dahaki kontrolde zaman yaklaşıyor iyice
Ben güvendiğim bi aktardan almıştım. Ama balen markası güvenilir ona bakabilirsin inşaallah şifa olsunyaa gebelikte tüketebiliyor muyuz? Güvenilir marka var mı bildiğiniz
Sordum şekerden dolayı acaba fazla mı diye de normal dedi bebeğin kilosu da önde değil ama istersen kullan doktor önerdiyse insilün dedi sonra zaten bırakılır dedimaşallah canımmm, suyun normal miydi fazlalık var mıydı?
ben şekerden dolayı yiyemiyorum 6 kilo da kaldı kilo alımım. Bebekte 30. hafta da 1800 gram falandı. Bence senin ki normal olan, kilo alımında normal benceSelamlar 29 haftalık 1300 gr 38 cm çıktı bebiş iyi değil mi? Birde 9 kg almısım çok da yemiyorum aslında, bana fazla geldi kilo alımım
Bende hamur işini felan keseyim en iyisi görüntüde o kadar kilo almıs gibi değildim cmdk göbeğimde çok yok ama almısım cjxjben şekerden dolayı yiyemiyorum 6 kilo da kaldı kilo alımım. Bebekte 30. hafta da 1800 gram falandı
bence sorun yok sen de ya gayet normal 9 kilo, tabi hamur işi tatlıdan ziyade daha sebze protein ağırlıklı beslenmek gerekBende hamur işini felan keseyim en iyisi görüntüde o kadar kilo almıs gibi değildim cmdk göbeğimde çok yok ama almısım cjxj
Cinsiyet kız ama o kadar tatlı çekiyor ki canım anlatamam dkdm maelsef yiyorum da hurafeler tutmadı bende ay bilmiyorum ki doktor da biraz fazla almıssın dedi cjxk 15 in üzerine çıkma diyince moralim bozuldubence sorun yok sen de ya gayet normal 9 kilo, tabi hamur işi tatlıdan ziyade daha sebze protein ağırlıklı beslenmek gerek
Hastane gercekten otel gibi acıbadem kayseri geçen yıl böyle değildi cok fazla zam geldi malesefSizin ki de otel gibiymiş kral dairesi falan hangi hastane sizinki bizimkinin odaları bana göre devletten daha kötü durumda eski püskü
Siveno aldımmmKizlar deterjan olarak ne aldiniz minikolar icin ben bugun alayim diyorum hastane cantami kapatayim artik yikayip utuleyip 31.haftadayim erken dogumdan korkuyorum asiri sekilde
ben de 4 ay çikolatadan tatlıdan tiksinmiştim. Sonra aşırı derece çikolata aşermeye başladım. Her gün 1 tane yiyordum taa ki şeker çıkana kadar fgsdklf benim de erkekCinsiyet kız ama o kadar tatlı çekiyor ki canım anlatamam dkdm maelsef yiyorum da hurafeler tutmadı bende ay bilmiyorum ki doktor da biraz fazla almıssın dedi cjxk 15 in üzerine çıkma diyince moralim bozuldu