• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    88
valla canım ben gülemiyorum çünkü benim durumumda ebe bile yere eğilmemem için uyardı o yüzden sormuştum aslında ama pek anlaşılmadım herhalde boşver sormadım sayın.
Ben kaçırdım yine sanırım. Canım eğilip yer mi sildin? Onu çok önermiyorlar doğumu kolaylaştırıyormuş sanırım. Ama inş öyle bir şey yoktur sende. Belki biraz ağrı yapar daha çok zorlama kendini bol bol uzan istersen

jole gibi kıvamlı seffafli pembeli karışım gibi miydi öyleyse nisan olma ihtimali yüksek ama bu hemen doğum başlayacak anlamına gelmiyor bazen on gun iki hafta kadar bile sürebilir
Canım acık kahvemsi jölemsi bişey , 2 cm falan uzunlugunda minik bi parçaydı , baska belirti yok , korkudan doktoruma da soylemedim, catı muayenesi falan yaparsa diye. Dun sabah gelmisti , ins en iyi ihtimalle 36 yı tamamlarız ama ikiz gebelik cok zor ya biraz da zor gibi görünüyor bakalım hayırlısı

Kordon kopma ihtimali olduğu zaman sadece kanama değil nişan gelince de hemen gitmelisin diye biliyorum normalde nişan gelince bir hafta içinde doğum var deniliyor ama nişan geldikten sonra bi kontrol kesin yapılmalı doktor önerisi ile beklenmeli yada hemen doğuma alınmalı buna da hamilelik sürecinde yaşananlara göre değil ıyor ama yer silince bebiş asagıya baskı yapmıstır normal bi dınlen bakalım ne olacak
evet ben de onu demek istemiştim aslında ama kendimi yeterince izah edemedim kan gelenler olmuş takip edeceğim. nişan kan su bu tarz şeylerde benim beklememem gerekiyormuş ondan sormuştum

Ben kaçırdım yine sanırım. Canım eğilip yer mi sildin? Onu çok önermiyorlar doğumu kolaylaştırıyormuş sanırım. Ama inş öyle bir şey yoktur sende. Belki biraz ağrı yapar daha çok zorlama kendini bol bol uzan istersen
evet canım yerleri eğilip elimle silmek zorunda kaldım kızım fışkırır tarzda her yere kustu çünkü.

Canım acık kahvemsi jölemsi bişey , 2 cm falan uzunlugunda minik bi parçaydı , baska belirti yok , korkudan doktoruma da soylemedim, catı muayenesi falan yaparsa diye. Dun sabah gelmisti , ins en iyi ihtimalle 36 yı tamamlarız ama ikiz gebelik cok zor ya biraz da zor gibi görünüyor bakalım hayırlısı
Söyle doktoruna da endişe etme. Nişan olabilir. Ama oğlak kadını dediği gibi bazen birkaç gün sonra bazen iki hafta sonra olabilir doğum. Aman kızlar dikkat 36 bitmediyse özellikle dikkat edin bu ara yormayın kendinizi

evet canım yerleri eğilip elimle silmek zorunda kaldım kızım fışkırır tarzda her yere kustu çünkü.
Nasılsın şimdi bir sıkıntı olmadı dimi leke falan. Ağrı mı var sadece. Korkma dinlen geçer inş. Bence bşy olmamıştır zorlayınca ağrı olabilir normal. Tabi dinlen yine de

kızlar genital bölge ağdasına giden oldu mu doğum yaklaşınca. zararı olmuyor diye biliyorum ilk doğumumda da gitmiştim ama farklı bi bilgisi olan varsa?
ben pazartesiye randevu aldım o zamana kadar bebek gelirse diye tedirginim şimdi :) ağda işini halletmeden doğuma gitmek istemiyorum.
Hamileliğimden beri sürekli gidiyorum sorun olmadı. Ama karar sizlerin.

Söyle doktoruna da endişe etme. Nişan olabilir. Ama oğlak kadını dediği gibi bazen birkaç gün sonra bazen iki hafta sonra olabilir doğum. Aman kızlar dikkat 36 bitmediyse özellikle dikkat edin bu ara yormayın kendinizi
canım ben 37 olmak üzereyim 1-2 gün sonra doğum olamaz öyle bir şey olursa acil sezaryene alınacakmışım 15 dakika içinde hastanede ol bir şey göürürsen dedi ebe. ebeyle konuştum perinatoloji doktoruma haber verdi şimdi ebem obstetrik bölümü acil sezaryen için müsait mi diye önlem alacaklar kan ya da mukus takibi yap dedi ve bi ton azarladı. çünkü kuyruk sokumuma sancı girip girmediğini sordu. girdiğini söyledim

gelmiş olabilir canım ama dediğim gibi korkma hemen doğumu baslatmaz bu çatı muayenesinden de korkma tetiklemez öyle olsaydı millet 30 saat doğum sancısı cekmezdi ki saat başı yaparlar doğum zamaninda bıktırmadan fayda var bence

Neden 37 de olamaz onu anlamadım. Senin plesantayla ilgili olan durumdan dolayı mı?burda benım doktor artık korkma diyor gelirse durdurmayız diyor

valla canım ben gülemiyorum çünkü benim durumumda ebe bile yere eğilmemem için uyardı o yüzden sormuştum aslında ama pek anlaşılmadım herhalde boşver sormadım sayın.
İçini ferah tut canım çamaşır sermek için eğilip kalktığımda bile bende de oluyor. Geçen mutfak halısına yemek döküldü silerken gene aynı sorunu yaşadım. Benim tahminim o an karın kasılıp bebek sıkıştığı için baskı oluşuyor. Dinlenince geçiyordu. Lekelenmen falanda yoksa için rahat etsin. Hatta ben hemen bir kahve içiyorum nescafe Türk kahvesini içemiyorum. Bebek hareketleniyor pozisyon değiştiği için rahatlama oluyor.

canım ben 37 olmak üzereyim 1-2 gün sonra doğum olamaz öyle bir şey olursa acil sezaryene alınacakmışım 15 dakika içinde hastanede ol bir şey göürürsen dedi ebe. ebeyle konuştum perinatoloji doktoruma haber verdi şimdi ebem obstetrik bölümü acil sezaryen için müsait mi diye önlem alacaklar kan ya da mukus takibi yap dedi ve bi ton azarladı. çünkü kuyruk sokumuma sancı girip girmediğini sordu. girdiğini söyledim
senin durumun ozel canım farklı bir ihtimal var. Nisan basit birsey rahim ağzı tikaci ama senin plasenta ihtimalin var. o yuzden öyle uyardılar. Sen anlarsın nasıl olduğunu hastane yakın mi

İçini ferah tut canım çamaşır sermek için eğilip kalktığımda bile bende de oluyor. Geçen mutfak halısına yemek döküldü silerken gene aynı sorunu yaşadım. Benim tahminim o an karın kasılıp bebek sıkıştığı için baskı oluşuyor. Dinlenince geçiyordu. Lekelenmen falanda yoksa için rahat etsin. Hatta ben hemen bir kahve içiyorum nescafe Türk kahvesini içemiyorum. Bebek hareketleniyor pozisyon değiştiği için rahatlama oluyor.
canım ben burada bu tarz can sıkıcı durumları çok yansıtmadım hiç belki de detaya girmedim vs ama benim protein kaçağım her kontrolde artıyor ve daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum ama bebeğin kordonu boşta koruyan hiç bir şey yok açıkta. koparsa sıkışırsa kanama başlarsa ikimizinde hayati riski var hadi benimki çok gfazla değil ama bebeğin ölme ihtimali çok çok fazla her seferinde. bebeğin gelişmemesi büyüyememesi yeterince beslenememesi de bundan. benim protein kaçağı preeklampsiye çevircek diye sürekli idrarıma tansiyonuma bakıyorlar. normal doğum yapmak şöyle dursun bana herkes hastaneye kısa sürede ulaşabileceğin şekilde ayarla vs diye öneri verdi hep

Of aman deme dur. Tüh. :( Neyse takip edecn başka yapacak bşy yok. İnş iyi olsun. Bşy yoktur umarım 🙏
kuyruk sokumuma anüse doğru baskı hissediyorum bakacağım ve göğsümde aşırı sancı var. sağ bacağım da kütük gibi oldu yatıyorum

kuyruk sokumuma anüse doğru baskı hissediyorum bakacağım ve göğsümde aşırı sancı var. sağ bacağım da kütük gibi oldu yatıyorum
Bence her ihtimale karşılık hastahaneye gitmenizde fayda var en azından kontrol edilmiş olur

26. Haftadan beri yatıstayım 🤪

Back