• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kizlar. Dun bi akrabamizin sunnet torenine gittik kocamla herkes biliyo dogal olarak hamile oldugumu, bol bol tebrik aldim. Kocamin teyzesinin kizi ise "kilo almissin suratindan belli daha erken degil mi" dedi. 47 kg - 50 kg ciktim alti ustu cokta belli olmuyor aldigim canimu sikti ve son olarak "kiloyu kendine almissin 8 ay sonra dusunemiyorum seni bebek dogunca kilolarin kalacak eski halinden eser kalmayack" demez mi kafaya takmadigim seyi takmaya basladim insanlarin negatif konusmasindan nefret ediyorum.

bence fazla sallamıs o kişi. 47-50kilo dediğin nedir ya? hiç üzülme valla. genetikten zayıfsan zaten hiç sorun olmaz. kıskanmıs belli:))

Selam kizlar. Dun bi akrabamizin sunnet torenine gittik kocamla herkes biliyo dogal olarak hamile oldugumu, bol bol tebrik aldim. Kocamin teyzesinin kizi ise "kilo almissin suratindan belli daha erken degil mi" dedi. 47 kg - 50 kg ciktim alti ustu cokta belli olmuyor aldigim canimu sikti ve son olarak "kiloyu kendine almissin 8 ay sonra dusunemiyorum seni bebek dogunca kilolarin kalacak eski halinden eser kalmayack" demez mi kafaya takmadigim seyi takmaya basladim insanlarin negatif konusmasindan nefret ediyorum.
Ayy sinir olurum öyle insanlara yaaa. Bacım takma böyle kıskanç insanları illa negatif enerji verecek. Kilo alırsın bebek doğumda güzelce verirsin

Kızlar Merhaba. .. Bugün benim randebum vardı bebeğin ve kalp atisini duymak için. .. Fakat 2 3 gündür agrim vardı normaldir diye düşünüyordum. .. Bu sabaha doktor için hazırlanırken lekelenmem oldu :KK43: şu an moralim çok bozuk. ... doktora gittiğimizde doktor kesenin gayet düzgün hatta bebek bile çok iyi durumda dedi ... kalp atislarini da dinledik. Kese aşağı inmiş biraz. .. :KK43: 5 gun istirahat verdi. Düşük tehliken var dedi.... allahim yardım et bebeğimi de gormusken alma onu benden :KK43:

ay hiç üzülme. cok duydum öyle vaka. komsum yakın arkadaslarım da öyle dediler. bak hersey yolundaymıs zaten. azıcık dinlenicen. hoplamıcan zıplamıcan. kendini yormican. ilk 3 ay dikkat etmek lazım tabi. gönlünü ferah tut.

Kızlar Merhaba. .. Bugün benim randebum vardı bebeğin ve kalp atisini duymak için. .. Fakat 2 3 gündür agrim vardı normaldir diye düşünüyordum. .. Bu sabaha doktor için hazırlanırken lekelenmem oldu :KK43: şu an moralim çok bozuk. ... doktora gittiğimizde doktor kesenin gayet düzgün hatta bebek bile çok iyi durumda dedi ... kalp atislarini da dinledik. Kese aşağı inmiş biraz. .. :KK43: 5 gun istirahat verdi. Düşük tehliken var dedi.... allahim yardım et bebeğimi de gormusken alma onu benden :KK43:
Canım bol bol dinlen sakın kendini yorma ve stres yapma dua et inşallah tutuncak sana annesi, Allah'ım sağlık versin sıkı sıkı tutunsun inşallah.. Kötü şeyler düşünme bebeği de etkileme canım ;)

Sen aldırma canım onlara keske söylemeyip biraz daha bekleseydin nazara çok inanırım ben

Sıkma canını yukardaki ol der ve herşey yolunda olur dua et bol bol

Ayy sinir olurum öyle insanlara yaaa. Bacım takma böyle kıskanç insanları illa negatif enerji verecek. Kilo alırsın bebek doğumda güzelce verirsin

Bende tatlim bendeee.. Nisanliykende kiskancligini neler yapmiyodu. Ah ah pizitif enerji uretmiyorlar :)

Sen aldırma canım onlara keske söylemeyip biraz daha bekleseydin nazara çok inanırım ben

Herkesi tek tek aramadim ki kuzum bi kisi duyunca malum hemen dagiliyor ..

Arkadaslar hepinize çok teşekkür ediyorum... moral oldunuz gerçekten. .. sabahtan beri aglamaktan gözlerim şişti. .. doktor da da ağlarken doktorda niye ağlıyorsun sen hersey insanlar için diyince iyice kötü oldum. Sanki saklıyor benden gibi geliyor... psikolojiM fena çöküşe gitti... ama o minicik kalbi duydum ya rahatladım. .. eşimde Manyaklasti ... normalde çok anlayışıdır ama neden hep böyle oluyor diyor sana.. sanki benim elimde olan bişey :( dualarimiz ve dileklerini için teşekkür ler hepiniz3

Boşver canım onlari kac kilo alirsan al sen memnunsan onlara ne ben kizimda 12 kilo aldım sonra 13 kilo verdim bebekler hareketlenince gidiyor o kilolar yeterki bebegin sağlıklı olsun
Günaydın kızlar
Bende az önce doktordan geldim ama ne keseyi gördüm nede kalb atışlarını duydum.
Burda ki sistem böyle :KK43: henüz çok erkenmis 11. hafta da oluyormus. Bir kaç hafta daha beklicem..
Onun haricinde bir sürü test edildim herhangi bi sağlık sorunum var mi diye birde vitaminler yazdı filan.

Suan çok yorgunum kahvaltı da yapmadım biraz uyusam mi acaba ???
Niye o kadar gec ya nerdesin ki sen ben catlardim meraktan
dinlen canım ilac verdiyse onlarida al benim hic bir sıkıntım yok gittim icerde kanama varmış inşallah dinlenerek alahin izni ile geçecek bu tehlikeler

kızlar nasılsınız zaman gecmıyor persembe gunu randevum var bakalım ne olucak cok meraktayım nasıl bebesım

kızlar günaydınnn.. nasılsınız?.. biz hep doktorlardaydık.. lekelenmelerim vardı.. hap, vajinal jel, iğne derken şimdilik durdu lekeler ama korku bitmiyor tabi.. şimdi de işe geldik.. pazartesiiii seni hiççç sevmiyorum...
Canım keşke rapor alsaydın. hem dinlenmiş olurdun calıştığın yer özel mi?

Kızlar sağlık ocağında muayene olanınız varmı? Ultrason cihazları varmı?
yok canım sağlık ocaklarında ultrason. sadece ilerleyen haftalarda kalp seslerini dinliyolar.

47-50 kilo mu :KK57: bunu söyleyen kadın seni acayip derecede kıskanan haset bi insan bence. hem alsak ne olcak sen ve bebeğin sağlıklı olsunda.

Günaydın kızlar
Bende az önce doktordan geldim ama ne keseyi gördüm nede kalb atışlarını duydum.
Burda ki sistem böyle :KK43: henüz çok erkenmis 11. hafta da oluyormus. Bir kaç hafta daha beklicem..
Onun haricinde bir sürü test edildim herhangi bi sağlık sorunum var mi diye birde vitaminler yazdı filan.

Suan çok yorgunum kahvaltı da yapmadım biraz uyusam mi acaba ???
nerdesin sen canım? azerbeycandan arkadaşlarım var dı orda öyle biliyorumda sen nerdesin?*-

canım sen bu dönemde bol bol dinlen yorma kendini aklına kötü şeyler getirme pozitif olki herşey pozitif olsun :)

Arkadaslar hepinize çok teşekkür ediyorum... moral oldunuz gerçekten. .. sabahtan beri aglamaktan gözlerim şişti. .. doktor da da ağlarken doktorda niye ağlıyorsun sen hersey insanlar için diyince iyice kötü oldum. Sanki saklıyor benden gibi geliyor... psikolojiM fena çöküşe gitti... ama o minicik kalbi duydum ya rahatladım. .. eşimde Manyaklasti ... normalde çok anlayışıdır ama neden hep böyle oluyor diyor sana.. sanki benim elimde olan bişey :KK43: dualarimiz ve dileklerini için teşekkür ler hepiniz3
Canım üzmemeye çalış kendini lütfen inşallah herşey güzel olur senin içinde mayıs ayında inş hepımızz burda bebeklerımızın dünyaya geldiğini haber verıcez zaten şu dönemlerde hassasız birde olumsuz şeyler olmasa keşke

Arkadaslar hepinize çok teşekkür ediyorum... moral oldunuz gerçekten. .. sabahtan beri aglamaktan gözlerim şişti. .. doktor da da ağlarken doktorda niye ağlıyorsun sen hersey insanlar için diyince iyice kötü oldum. Sanki saklıyor benden gibi geliyor... psikolojiM fena çöküşe gitti... ama o minicik kalbi duydum ya rahatladım. .. eşimde Manyaklasti ... normalde çok anlayışıdır ama neden hep böyle oluyor diyor sana.. sanki benim elimde olan bişey :KK43: dualarimiz ve dileklerini için teşekkür ler hepiniz3
Canım benim sıkma kendini eşininde sinirleri bozulmuştur anlayışlı olun birbirinize

Kızlar herkese merhaba. Bir kaç gündür giremedim malesef. Perşembe günü doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum. Muhteşem bir duygu gözyaşlarıma hakim olamadım :KK61: Bebişin doğum tarihi 3 gün geri gitti. Neden öyle oldu anlamadım son adet tarihine göre gebelik haftası hesaplanıyor biliyorum ama dr öyle dedi işte. 3 hafta sonra tekrar gidicem bebişi görmeye inşallah herşey yolunda gider :KK36:

Canım takma o seni kıskanmış bence:) Zaten zayıfsın hey Allahım millet kıskançlıktan diline hakim olamıyor bence:)Keşke bende 50 kilo olsam:(

Back