Hay allah yaaa korktum ben de şimdi bak. Neyse iyi düşünelim kocişin tetikte olsun araba vs.kuyruk sokumuma anüse doğru baskı hissediyorum bakacağım ve göğsümde aşırı sancı var. sağ bacağım da kütük gibi oldu yatıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay allah yaaa korktum ben de şimdi bak. Neyse iyi düşünelim kocişin tetikte olsun araba vs.kuyruk sokumuma anüse doğru baskı hissediyorum bakacağım ve göğsümde aşırı sancı var. sağ bacağım da kütük gibi oldu yatıyorum
Kuzum cok gecmis olsun, umarım saglıkla alırız bebeklerimizi hepimiz de , dogum için gun vermediler mi bu kadar riskli bir durumsacanım ben burada bu tarz can sıkıcı durumları çok yansıtmadım hiç belki de detaya girmedim vs ama benim protein kaçağım her kontrolde artıyor ve daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum ama bebeğin kordonu boşta koruyan hiç bir şey yok açıkta. koparsa sıkışırsa kanama başlarsa ikimizinde hayati riski var hadi benimki çok gfazla değil ama bebeğin ölme ihtimali çok çok fazla her seferinde. bebeğin gelişmemesi büyüyememesi yeterince beslenememesi de bundan. benim protein kaçağı preeklampsiye çevircek diye sürekli idrarıma tansiyonuma bakıyorlar. normal doğum yapmak şöyle dursun bana herkes hastaneye kısa sürede ulaşabileceğin şekilde ayarla vs diye öneri verdi hep
Canım beni biliyorsun inan o şekilde değerlendirmedim. Aynısı başıma geldi. Sende biliyorsun. İlk kızımı aynı bu sebepten kaybediyordum. Neyse korkun hafiflesin canım görümcemi aradım durumu söyledim. Özellikle bebek hareketlerini kontrol etsin . Kanama veya karın ve sırt kısmından aşağı doğru gelen yanma yoksa şiddetli adet ağrısı gibi karın ağrısı yoksa bebeğin büyümesiyle kasıklarına baskı hissi fazla olduğu için ağrı olmuştur. Ilık bir duştan sonra uzanıp 2 saat bebek hareketlerini 6,7 defadan fazla hisederse sorun yok. Ağrı eşiği yükselip devam ederse doktoruna hemen gitsin dedi.canım ben burada bu tarz can sıkıcı durumları çok yansıtmadım hiç belki de detaya girmedim vs ama benim protein kaçağım her kontrolde artıyor ve daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum ama bebeğin kordonu boşta koruyan hiç bir şey yok açıkta. koparsa sıkışırsa kanama başlarsa ikimizinde hayati riski var hadi benimki çok gfazla değil ama bebeğin ölme ihtimali çok çok fazla her seferinde. bebeğin gelişmemesi büyüyememesi yeterince beslenememesi de bundan. benim protein kaçağı preeklampsiye çevircek diye sürekli idrarıma tansiyonuma bakıyorlar. normal doğum yapmak şöyle dursun bana herkes hastaneye kısa sürede ulaşabileceğin şekilde ayarla vs diye öneri verdi hep
valla canım ben gülemiyorum çünkü benim durumumda ebe bile yere eğilmemem için uyardı o yüzden sormuştum aslında ama pek anlaşılmadım herhalde boşver sormadım saysayın
gözünden kaçmış olabilir. endişelenme. bebeğim. zaten sen yazali epey oldu gelmediyse bir sorun yoktur. ama bir git istersen baktir bakalım stres olmaktan iyidir hem zaten haftalarimiz çok iyi artık.canim ben yazmistim sana bir kereden olmaz diye dusunuyorum demistim.
Dogru diyorsun canım , baska bi belirti olmadığı için cok umursamadım, kendi doktorumun acil durumda baglı oldugu devlet hastanesine yonlendiriyor , ordaki kızlar da cok küçük ve davranıslarını yetersiz gördüm sanırıö ondan kacındımgelmiş olabilir canım ama dediğim gibi korkma hemen doğumu baslatmaz bu çatı muayenesinden de korkma tetiklemez öyle olsaydı millet 30 saat doğum sancısı cekmezdi ki saat başı yaparlar doğum zamaninda bıktırmadan fayda var bence
anladım haklısın bu konuda dediğim gibi nisan öyle hemen baslatmaz bulunduğun yerde araştırma hastanesi var miDogru diyorsun canım , baska bi belirti olmadığı için cok umursamadım, kendi doktorumun acil durumda baglı oldugu devlet hastanesine yonlendiriyor , ordaki kızlar da cok küçük ve davranıslarını yetersiz gördüm sanırıö ondan kacındım
Âmin inşallah Allah razı olsun canım yani yürüyüş squat ne bilim yer silmek diyorlar mesela hurma ananas ahududu yaprağı çayı bunlarıÖzellikle yemekten sonra çok olurdu ağladığımı soğuk kış gününde nefes alamıyorum diye balkonun kapısını açıp yattığımı bilirim ama sonralarda tamamen geçti diyemem ama bayağı azaldı sizin de öyle olur inşallah
Ne gibi şeyler çok cahilim hiçbir fikrim yok
Aynen öyleBravo sana iyi yapıyorsun. Altan alıp kibar davranınca daha beter üstüne gelirler sadece kayın aile değil herkes için öyle.
Ya inşallah geçeranladım teşekkürler takip edeceğim ağrım henüz geçmedi
Var canım büyüksehirde yasıyorumanladım haklısın bu konuda dediğim gibi nisan öyle hemen baslatmaz bulunduğun yerde araştırma hastanesi var mi
istersen onlara git bilemedim doktorun daha iyi bilir deVar canım büyüksehirde yasıyorum
Allahım korusun düşünme bunları istirahat et şimdi sadeceevet çünkü koparsa bebek ölür ben şoka girebilirim vs vs.
Benimde kuyruk sokumu nda sureklı acı oluyor. Anuse baskı oluyor. Bu bı sorun mu yoksa. Normalmı. Bende 37 gırmeme 1 gün kaldı aynı seyı yasıyorumevet ben de onu demek istemiştim aslında ama kendimi yeterince izah edemedim kan gelenler olmuş takip edeceğim. nişan kan su bu tarz şeylerde benim beklememem gerekiyormuş ondan sormuştum
Zaten orası oyle kimse hamilelkte ne yasadın ikizdi riskli ydi diye sormadı ama ikiz sevmeye koşarlar sonrada avuclarını yalarlar ikiz bunlar tatlım yaaa normal bebeklere göre daha hassas lar bagısıklıkları daha düşük byeeeeGerçekten şaka gibi anlayışsız insan çok ben de kesinlikle kimseyi görmek istemiyorum hastaneye kimse gelmesin diyorum herkese Hamileliğim boyunca arayıp halimi hatırımı sormayan insanlar sırf merak için gelmek isteyen çok saçma
Bagısıklık muhabbetini ben de dusundum aklımdaZaten orası oyle kimse hamilelkte ne yasadın ikizdi riskli ydi diye sormadı ama ikiz sevmeye koşarlar sonrada avuclarını yalarlar ikiz bunlar tatlım yaaa normal bebeklere göre daha hassas lar bagısıklıkları daha düşük byeeee
kordon kılıfının olmaması durumunu duymuştum oldukça riskli bi durum. eğer gidebiliyorsanız kontrole gidip bebeği ve plesenta kontrolünü usg ile yaptırıp içinizi rahatlatın derim. aksi halde sürekli tedirgin olcaksın rahat edemiceksin takip et elbette ama durumun iyi olduğunu görmek daha rahatlatıcı olur sanırım. tabi hastane yakınsa gitmekte bi problem yoksa. sağlıcakla gelsinler herşeyden öncecanım ben burada bu tarz can sıkıcı durumları çok yansıtmadım hiç belki de detaya girmedim vs ama benim protein kaçağım her kontrolde artıyor ve daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum ama bebeğin kordonu boşta koruyan hiç bir şey yok açıkta. koparsa sıkışırsa kanama başlarsa ikimizinde hayati riski var hadi benimki çok gfazla değil ama bebeğin ölme ihtimali çok çok fazla her seferinde. bebeğin gelişmemesi büyüyememesi yeterince beslenememesi de bundan. benim protein kaçağı preeklampsiye çevircek diye sürekli idrarıma tansiyonuma bakıyorlar. normal doğum yapmak şöyle dursun bana herkes hastaneye kısa sürede ulaşabileceğin şekilde ayarla vs diye öneri verdi hep
Aynı şey bende de geçerli birinin Plesantası biraz aşağıda çünkü çok riskli değil dedi ama herhangi bir gariplik tek acil olarak acile doktor odadan çıkana kadar acile gelmeyi unutmuyoruz dedi belki 100 kez elimde diyor duydun dimi beni dırdurma acile getireceğim zaman diyorevet ben de onu demek istemiştim aslında ama kendimi yeterince izah edemedim kan gelenler olmuş takip edeceğim. nişan kan su bu tarz şeylerde benim beklememem gerekiyormuş ondan sormuştum
Yalan değil gerçek olan buBagısıklık muhabbetini ben de dusundum aklımda