• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım sıkma canını bizim bir arkadasinda gec duyulmustu kalbi dedi.nasip eder inş sanada o yok diyen hastaneyede gitme bir daha olani gormemis :KK43:
Saol canim aslinda gec degil dedi dr. Tam bu haftalarda duyulmali dedi 1 hafta sonra kontrol dedi.ama sabah ki dr bizi mahvetti bos gebelik diyerek yok gitmem artik aradim sonradanda cikmislar esim cok sinirlendi nasil yok der diye..bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin..

2 ay önce düşük yaptigim.için tedirginim doktora sormak aklima gelmedi,sadece herşey yolunda dumi dedim evet dedi

Canım aynı şeyleri bugun bende doktorumdan duydum. Su an karmakarışık duygularim. Hayirlisi allahtan. Neyse hakkimizfa hayirlisi. 9 ay boyunca bekleyip son hafta karninda bebegi olenler var. Rabbim beterinden saklasin. Tek avuntum daha bu kadar erkenken ogrenmek. Benim hic lekelenmem olmadi senin var mi?
benim zaten dusuk riskim var progesteron kullaniyorum vajinal jel olarak verdi ve o ilacin bi miktari geri geliyor ve pembe kahve lekeler olusuyor bu jeli kullaninca ara ara.dr muhim degil istirahst et demisti ama ben artik Allahin takdiri diyorum elimden bisey gelmiyor.senin kesemi bos kac mm olmus kesen baska dr ada mutlaka danis canim bende oyle yspiyorum

merhaba kizlar bugun kontrolum vardi. keseyi gorduk bebiside gorduk yerlesmis yatagina kurulmus. kalp atisi almadik onun icin 25 inde gidecegim. tatile cikcam tatilden dondugum gun kontrole gircem. simdilik coraspin verdi. kalp atisi goruluncede igneye baslayacagiz. beklemek ne zormus. insallah kalp atislarini aliriz kizlar.
Hayirli olsun canim coraspin ne icin verdi merak ettim

canm sen kacinci haftandaydin. daha erken olabilir. hemn uzme kendini daha bebek cok kucuk olabilir.

benim zaten dusuk riskim var progesteron kullaniyorum vajinal jel olarak verdi ve o ilacin bi miktari geri geliyor ve pembe kahve lekeler olusuyor bu jeli kullaninca ara ara.dr muhim degil istirahst et demisti ama ben artik Allahin takdiri diyorum elimden bisey gelmiyor.senin kesemi bos kac mm olmus kesen baska dr ada mutlaka danis canim bende oyle yspiyorum
Amin insallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Benim kese yerinde tutunmus tek sorun ovalimsi olmasi. Yuvarlak gozukmedi ultrasonda. Doktor bu tarz gebelikler düşükle sonuclanabilir ya da tam tersi de olabilir dedi. Pazartesi günü yeniden gelmemi istedi. Bakalim neler yaşayacağız.

Amin insallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Benim kese yerinde tutunmus tek sorun ovalimsi olmasi. Yuvarlak gozukmedi ultrasonda. Doktor bu tarz gebelikler düşükle sonuclanabilir ya da tam tersi de olabilir dedi. Pazartesi günü yeniden gelmemi istedi. Bakalim neler yaşayacağız.
Sabirli olmaktan baska sansimiz yok canim beklemek zor ama dua edicez napalim..bebe aspirini kullsniyormusunuz

Gunaydin kizlar :) 7 den beri ayaktayim ilk defa karnimin acligi hissettim sabahin korunde kalktim yumurta haslayip yedim benim gbi olan var mi :-) Bi de kocam da aseriyor resmen benimle :KK53:

iyi pazarlar kızlarrrr
bir türlü girip yazamadım cumadan beri biz kesemizi gördük bu ultrasona göre 5+4 cıktı cuma günü ama normalde 4+4 dü ya erken döllenme oldu yada yanlış ölçüm oldu bakalım mercimek görününce kaç cıkacak :KK36:
2 gündür okuyamadım umarım herkes iyidir.
Canim neresindesin tire deyim ben

Yaşıma yakin biri olmasina sevindim benim 31 kendimi yaşlı hissettim bu grup küçük çıktı kuzımda yaşlarımiz yakındı :)
birbirimize çok yakınız canım ya bende bayındır. sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun kontrollerini?

iyi pazarlar kızlarrrr
bir türlü girip yazamadım cumadan beri biz kesemizi gördük bu ultrasona göre 5+4 cıktı cuma günü ama normalde 4+4 dü ya erken döllenme oldu yada yanlış ölçüm oldu bakalım mercimek görününce kaç cıkacak :KK36:
2 gündür okuyamadım umarım herkes iyidir.

birbirimize çok yakınız canım ya bende bayındır. sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun kontrollerini?
Maşallah mercimegine canim bende pıhtılaşma var bir sure izmire prof sait yucebilgin e gidicem sonra de vlet has. Ve medifemaya gitmeyi düşünüyorum sen ne yapacaksin

17 Eylül de hastaneye gideceğim sizce kızlar bebeği ve keseyi görebilirmiyim
Aramiza hosgeldin cnm keseyi gormen biraz da betahcg degerlerine bagli, olcturdun mu hic? Keseyi gorebilirsin degerin yuksekse ama bebegi gormek icin bir hafta sonra cagirabilir

Back