2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydınn arkadaşlar benim yaşımda olan yok galiba benim gibi miyonlu bir rahime sahip olan da umarım her şey hepimizin gönlüne göre olur

yaşımı yazmamışım çok şaşkın oldum ben bu dönem de unutkan da 35 yaşındayım bu arada

Ptkrdln teşekkür ederim canım hcg baktırmadım hiç.çarşamba gideceğim beklemekte çok zor

aynı risk benim de miyomlarım olduğu için var benimkide tablet şeklinde bilye gibi sabah akşam içine koyuyorum sanki daha memnunum iyice yerleştiriyorum bilye gibi yumsak bir şey bunu da sor dr. na belki daha iyi olur benim lekem falan olmadı öğretmenim yarın okul başlıyor ne yapcağimı bilmiyorum umarım çalışmak beni olumsuz etkilemez umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız biz ne desek boş rabbimin vermeye gönlü olur inşallah sağlıcakla kal

kızlar bende hamilelik cetvelini yapmak istiyorum yardım edermisiniz.Listede yer almak istiyorum kim ilgileniyor acaba

Maşallah mercimegine canim bende pıhtılaşma var bir sure izmire prof sait yucebilgin e gidicem sonra de vlet has. Ve medifemaya gitmeyi düşünüyorum sen ne yapacaksin
bende medifemaya gittim cuma günü ayşe inmeze beğendim çok kibar ve ilgili ama kızımda doğumumu egepolda yaptım göklap beyde o hastaneden inanılmaz memnun kaldım orasıda aklımda ama buraya çok uzak belki ikili devam ettiririm.
devlette dilek hanımla bilge bey var galiba demi?

17 Eylül de hastaneye gideceğim sizce kızlar bebeği ve keseyi görebilirmiyim
hoşgeldin aramıza öncelikle vaginal bakılırsa büyük ihtimal görürsün ama karından görünmez heralde. tabi normal döllenme olduysa geç döllenme olduysa biraz daha beklemen gerekebilir.

gizi teşekkür ederim benim yumurtlama günüm 16. gün oldu ovulasyon testi kullandım.erken döllenme olmuştur heralde

Anne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
merhaba bende listeye girmek istiyorum. 28 yasindayim trabzondayim. sat 31 temmuz ama gecdollenme sanirim. 6+6 yim beklenen dogum tarihimi bilmiyorum nasi hesaplicam?

bilgeye bir daha hayatta gitmem kan sulandırıcı mi yazmqdi düşük tehlikem var şimdi. kızda dileke gitmiştim zaten normal dogum yaptım. Medifemaya kardeşim gidiyor memnun lar bende inş tehlikem gecince gidicem

bende varrrrrımmmmmmmmm Rabbim 2015 mayıs ANNESİ OLMAYI nasip eder inşallah... 5 5 2015 te mercimeğime kavuşurum inşallah ikimizde sağlıkla sıhhatleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…