benim zaten dusuk riskim var progesteron kullaniyorum vajinal jel olarak verdi ve o ilacin bi miktari geri geliyor ve pembe kahve lekeler olusuyor bu jeli kullaninca ara ara.dr muhim degil istirahst et demisti ama ben artik Allahin takdiri diyorum elimden bisey gelmiyor.senin kesemi bos kac mm olmus kesen baska dr ada mutlaka danis canim bende oyle yspiyorum
aynı risk benim de miyomlarım olduğu için var benimkide tablet şeklinde bilye gibi sabah akşam içine koyuyorum sanki daha memnunum iyice yerleştiriyorum bilye gibi yumsak bir şey bunu da sor dr. na belki daha iyi olur benim lekem falan olmadı öğretmenim yarın okul başlıyor ne yapcağimı bilmiyorum umarım çalışmak beni olumsuz etkilemez umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız biz ne desek boş rabbimin vermeye gönlü olur inşallah sağlıcakla kal
Maşallah mercimegine canim bende pıhtılaşma var bir sure izmire prof sait yucebilgin e gidicem sonra de vlet has. Ve medifemaya gitmeyi düşünüyorum sen ne yapacaksin
bende medifemaya gittim cuma günü ayşe inmeze beğendim çok kibar ve ilgili ama kızımda doğumumu egepolda yaptım göklap beyde o hastaneden inanılmaz memnun kaldım orasıda aklımda ama buraya çok uzak belki ikili devam ettiririm.
devlette dilek hanımla bilge bey var galiba demi?
hoşgeldin aramıza öncelikle vaginal bakılırsa büyük ihtimal görürsün ama karından görünmez heralde. tabi normal döllenme olduysa geç döllenme olduysa biraz daha beklemen gerekebilir.
bende medifemaya gittim cuma günü ayşe inmeze beğendim çok kibar ve ilgili ama kızımda doğumumu egepolda yaptım göklap beyde o hastaneden inanılmaz memnun kaldım orasıda aklımda ama buraya çok uzak belki ikili devam ettiririm.
devlette dilek hanımla bilge bey var galiba demi?
bilgeye bir daha hayatta gitmem kan sulandırıcı mi yazmqdi düşük tehlikem var şimdi. kızda dileke gitmiştim zaten normal dogum yaptım. Medifemaya kardeşim gidiyor memnun lar bende inş tehlikem gecince gidicem