• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar. Üzülerek bende bugün doktordan aldığım haberi paylaşıyorum sizlerle.hem vajinal hem de karindan muayene oldum ve doktorum duzensiz bi kesen var dedi.Normalde alyans seklinde olması gerekirken benim ovalimsi. Düşük tehlikesi % 40 dedi. Kan tahlili istedi. Pazartesi günü tekrar kan tahlili yapıp kontrole gideceğim. Tek avantajımın akıntımın temiz olmasi ve gebeliğin çok erken olması. Bunları öğrenince moralim bozuldu ama hakkımızda hayırlısı. Rabbimden ne gelirse kabulüm.
insallah bi sey olmaz..ALLAHIN mucizeleri cok... bende de ciftboynuzlu bi rahim...nasil olucak bilmiyom... Allaha tevekkul sadece bu ani bize yasatdigi icin sukr edelim... buradan okumustum gulmsedigin her gun kardir...:KK68:

36892876 .!.:
Canim nen reyhanlidayim maalesef ama Dr ve hastane için hataya gidip gelicem soru değil gidiş geliş öneri yerini bekliyorum canım
Canim orayi biliyorum çok kalabalık oluyor çocuğu götürmüştüm hic özel hastane gibi değil asidi kalabalık buradan bir hemşire arkadaş 4 saat bile beklediğini söyledi benim is yerim sorunlu çok beklenen sorun olur başka var mi tavsiye edebileceğin yer cevap içinde teşekkür ederim

Canım ben Mozaik hastanesine Fevzi Gunala gidiyorum çok da memnunum ondan.tavsiye edebilirim. Mozaik teki bütün doktorlar çok iyi[/QUOTE]
Canim orasi kalabalik
Canim nen reyhanlidayim maalesef ama Dr ve hastane için hataya gidip gelicem soru değil gidiş geliş öneri yerini bekliyorum canım

Canım ben Mozaik hastanesine Fevzi Gunala gidiyorum çok da memnunum ondan.tavsiye edebilirim. Mozaik teki bütün doktorlar çok iyi[/QUOTE]

ben varim :) ama ne gibi bi sorun olur onu bilmiyorum
canım bir sürü sorunu olur hele ilk gebeliğinse ve karnındaki bebek negatif degilde pozitifse senin vücudun antikor olarak görüyor bebeği testi var ve andi d iğnesi var en ufak bi kanamada bile ben gidip korusun diye iğnesini yaptırıyorum doktorunla konuş bence söyledinmi uyuşmazlık olduğunu doktora?

kızlar doktor midem için izotonik içine ulcuran ampulş metpamid ampul yazdı korkuyorum ilk 3 aylık dönemde kullanmak doğrumu kullanan yada yorum yapabilecek arkadaşlardan rica etsem serumu taktırsammı

Arkadaslar baskA bir hastaneye acile gittim dr la gorustum.muayene edip bakti .kese ve embriyoyu gorduk bos gebelik degil dedi ama henuz kalp atisi yok bir hafta daha bekle henuz kritik bisey yok beklenicek vakit var.eger kalp atisi olmazsa kurtaj oneririz dedi.allak bullak oldum bi var bi yok:(( kalp atisi olur ins bunun icin onerisi olan varmi

evet doktor sordu zaten bi sikintim yok su an benim kistlerimi sorun etti onun disinda simdilik bise yok. takipteyiz zaten canim. uyarin icin tesekkur ediyorum. senin kanaman mi oluyor?
canım bir sürü sorunu olur hele ilk gebeliğinse ve karnındaki bebek negatif degilde pozitifse senin vücudun antikor olarak görüyor bebeği testi var ve andi d iğnesi var en ufak bi kanamada bile ben gidip korusun diye iğnesini yaptırıyorum doktorunla konuş bence söyledinmi uyuşmazlık olduğunu doktora?

Arkadaslar baskA bir hastaneye acile gittim dr la gorustum.muayene edip bakti .kese ve embriyoyu gorduk bos gebelik degil dedi ama henuz kalp atisi yok bir hafta daha bekle henuz kritik bisey yok beklenicek vakit var.eger kalp atisi olmazsa kurtaj oneririz dedi.allak bullak oldum bi var bi yok:KK43:( kalp atisi olur ins bunun icin onerisi olan varmi
Canım sıkma canını bizim bir arkadasinda gec duyulmustu kalbi allahim nasip eder inş sanada o yok diyen hastaneyede gitme bir daha olani gormemis :(

Canim orayi biliyorum çok kalabalık oluyor çocuğu götürmüştüm hic özel hastane gibi değil asidi kalabalık buradan bir hemşire arkadaş 4 saat bile beklediğini söyledi benim is yerim sorunlu çok beklenen sorun olur başka var mi tavsiye edebileceğin yer cevap içinde teşekkür ederim

Canım ben Mozaik hastanesine Fevzi Gunala gidiyorum çok da memnunum ondan.tavsiye edebilirim. Mozaik teki bütün doktorlar çok iyi
Canim orasi kalabalik

Canım ben Mozaik hastanesine Fevzi Gunala gidiyorum çok da memnunum ondan.tavsiye edebilirim. Mozaik teki bütün doktorlar çok iyi[/QUOTE][/QUOTE]

Valla canım ben hiç beklemiyorum. Nezaman gitsem ilk sırada oluyorum. . Yine de sen bilirsin özel muayenesi olan bi doktor var ali andi çok iyi biri Mozaik hastanesine yakın

insallah bi sey olmaz..ALLAHIN mucizeleri cok... bende de ciftboynuzlu bi rahim...nasil olucak bilmiyom... Allaha tevekkul sadece bu ani bize yasatdigi icin sukr edelim... buradan okumustum gulmsedigin her gun kardir...:KK68:
Sağol canım. Allah razi olsun. Rabbimden başka siginacagim kimse yok. Ne gelirse ondan kabulüm. Tekrar sagol.

Arkadaslar baskA bir hastaneye acile gittim dr la gorustum.muayene edip bakti .kese ve embriyoyu gorduk bos gebelik degil dedi ama henuz kalp atisi yok bir hafta daha bekle henuz kritik bisey yok beklenicek vakit var.eger kalp atisi olmazsa kurtaj oneririz dedi.allak bullak oldum bi var bi yok:KK43:( kalp atisi olur ins bunun icin onerisi olan varmi
Canım aynı şeyleri bugun bende doktorumdan duydum. Su an karmakarışık duygularim. Hayirlisi allahtan. Neyse hakkimizfa hayirlisi. 9 ay boyunca bekleyip son hafta karninda bebegi olenler var. Rabbim beterinden saklasin. Tek avuntum daha bu kadar erkenken ogrenmek. Benim hic lekelenmem olmadi senin var mi?

Mide bulantin varmı onu merak ettim inşallah vardir kalp atisi zayif oluncada gec duyuluyo önemli olan aşermen

merhaba kizlar bugun kontrolum vardi. keseyi gorduk bebiside gorduk yerlesmis yatagina kurulmus. kalp atisi almadik onun icin 25 inde gidecegim. tatile cikcam tatilden dondugum gun kontrole gircem. simdilik coraspin verdi. kalp atisi goruluncede igneye baslayacagiz. beklemek ne zormus. insallah kalp atislarini aliriz kizlar.

Merhaba kızlar. Üzülerek bende bugün doktordan aldığım haberi paylaşıyorum sizlerle.hem vajinal hem de karindan muayene oldum ve doktorum duzensiz bi kesen var dedi.Normalde alyans seklinde olması gerekirken benim ovalimsi. Düşük tehlikesi % 40 dedi. Kan tahlili istedi. Pazartesi günü tekrar kan tahlili yapıp kontrole gideceğim. Tek avantajımın akıntımın temiz olmasi ve gebeliğin çok erken olması. Bunları öğrenince moralim bozuldu ama hakkımızda hayırlısı. Rabbimden ne gelirse kabulüm.

cok uzuldum canim cok dikkat et kendine . kendini sicak tut. cok sicak suda dus alma sakin. ayaklarini dik uzan hic is yapmamaya bak. calisiyorsan rapor al hatta. moralini bozma ins yoluna girer hersey

Canım ben Mozaik hastanesine Fevzi Gunala gidiyorum çok da memnunum ondan.tavsiye edebilirim. Mozaik teki bütün doktorlar çok iyi
Canim orasi kalabalik

Canım ben Mozaik hastanesine Fevzi Gunala gidiyorum çok da memnunum ondan.tavsiye edebilirim. Mozaik teki bütün doktorlar çok iyi[/QUOTE][/QUOTE]
sağol canım ben biraz daha araştırayım bakalım.

cok uzuldum canim cok dikkat et kendine . kendini sicak tut. cok sicak suda dus alma sakin. ayaklarini dik uzan hic is yapmamaya bak. calisiyorsan rapor al hatta. moralini bozma ins yoluna girer hersey
Allah razı olsun canım. Teşekkür ederim. Hakkimizda hayırlısı.

sanki günler gecmiyor kızlar hamileliği erken öğrenmenin kötü tarafıda bu sanırım beklemek zor geliyor biz tahmini olarak bu gun 4haftayi bitiriyoruz kalp atısı kese bunlar için 10 ekimi bekliycem sanırım ofof doktorlar damsılmıs konusulmus karstada gidilecek pek bi yer yok özel hasteane zaten yok ben iki ayda bir erzurum a gidicem onun dışında rutin kontrollerede fakülteye gidicem insallah sorunsuz gecer hepimiz için bu sürec

Son düzenleme:
selam kızlar ben çok üşüyorum yaa sizde de var mı yoksa ben normal hasta mı oluyorum korkmaya başladım:KK1::KK1::KK1:

Merhaba arkadaşlar,2 gün önce allah nasip ederse 2015 mayis annesi olacagimi öğrendim,dun keseyi gorebildik,değerin 2215 ama kese 3.2 mm sizce değere gore kese cok u küçük,5+5 siz bugün,bilgisi olanlar beni bilgilendirebilir mi

:KK15:En Büyük TÜRKİYE:KK23:
Merhaba arkadaşlar,2 gün önce allah nasip ederse 2015 mayis annesi olacagimi öğrendim,dun keseyi gorebildik,değerin 2215 ama kese 3.2 mm sizce değere gore kese cok u küçük,5+5 siz bugün,bilgisi olanlar beni bilgilendirebilir mi
canım ben 5+4 günlük gebeyğim 5+2 iken 8,3mm i.di normalşdir heralde

Back