• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canim muhallebiyi biraz kati yapsan belki o kadar sivi olmayinca dokulmaz kasikla. Ben de veriyorum muhallebi mecburen cunku sutum azaldi aslinda az degil ama doymuyomus cocuk. O sekilde veriyorum kaseden kasikla

Muhallebiyi mama sıvı olduğundan iceremedigim için yapıyorum zaten canım katı olunca dökülmuyor..yanlış yazmışım sanırım bunlar hep yorgunluktan :) :) :)

Tahlil falan yapildi mi canim bebegine? Doktor kilo takibi yapicaz eger azsa ve emmek istemiyosa kan ve kaka tahlili yapicaz bukadar emmeyle doymaz doyamaz dedi insAllah duzelir :KK43: biberonda almiyo simdindiyorum ki keske biberon ve memeyle ikisini bi arada dewam etse
Canim bende sadece mama ve ek gida veriyorum ama yinede sabah o saate kadar ac birakmiyorum 9 da mama icirip uyutuyorum gece 1 de ve 5 de tekrar doyuruyorum cok kucukler daha o kadar saat ac kalmamalilar peki senin bebegin hic uyanmiyomu acikip?
Canim baban nasil oldu rahatsizdi . Yaniliyosam kusura bakma lutfeno_O

Tahlil falan yapildi mi canim bebegine? Doktor kilo takibi yapicaz eger azsa ve emmek istemiyosa kan ve kaka tahlili yapicaz bukadar emmeyle doymaz doyamaz dedi insAllah duzelir :KK43: biberonda almiyo simdindiyorum ki keske biberon ve memeyle ikisini bi arada dewam etse

Yine eksik cikmiss:KK34::KK34:
E Es_lem_ce keske 2 sini dewam etseydim bazi bebekler hem annesini emiyo hem biberon aliyo ne imreniyorum:KK42:

Evet aslında onu yapmak daha mantikli ama mutfak tartım yok ayarlayamam fazla gelir tereddütum var. Bir çay kaşığı tepeleme mi silme mi cnm. Bu karışımı sürekli taze mi yapıyorsun Nerede sakliyorsun çok soru sordum:)
nazperver nazperver sana iletmemi istedi.

bn kavanoza yaptım silme bir çay kaşığı 4 gr dan az geliyor. sürekli taze yapmıyorum.

Canim bende sadece mama ve ek gida veriyorum ama yinede sabah o saate kadar ac birakmiyorum 9 da mama icirip uyutuyorum gece 1 de ve 5 de tekrar doyuruyorum cok kucukler daha o kadar saat ac kalmamalilar peki senin bebegin hic uyanmiyomu acikip?
Gece mizmizlansa mama yapiyorum iki yudum aliyor icmiyo dokuyorum gece icmiyo yani bide uc gundur hasta ne yiyorsa kusuyo gece kalkip mama yaptiyorum belki midesi bos uykuda icer ama icmiyor

Yine eksik cikmiss:KK34::KK34:
E Es_lem_ce keske 2 sini dewam etseydim bazi bebekler hem annesini emiyo hem biberon aliyo ne imreniyorum:KK42:

İlk başlarda yapıldı canın bi sorun yoktu kaka idrar kan hepsi temizdi ..bende biberon alistirmadigima çok ama çok pişmanım alışır ümidiyle sonradan biberonlara verdiğim para da yanıma kar kaldı..hala bile deniyorum ama yok suyu bile içimiyor biberonla artık kaşığa alıştı iyice...bu ara cis az yapıyor ve rengi koyu sarı biraz kafama o takiliyor tekrar goturucem Dr a.

İlk başlarda yapıldı canın bi sorun yoktu kaka idrar kan hepsi temizdi ..bende biberon alistirmadigima çok ama çok pişmanım alışır ümidiyle sonradan biberonlara verdiğim para da yanıma kar kaldı..hala bile deniyorum ama yok suyu bile içimiyor biberonla artık kaşığa alıştı iyice...bu ara cis az yapıyor ve rengi koyu sarı biraz kafama o takiliyor tekrar goturucem Dr a.
Canim prima mi kullaniyosun ? Primada arada sarilik oluyomus haberin olsun.

arkadaşlar ben kızıma uyuyacağı zaman yada ağladığı zaman Esmaul Husna mustafa özcan güneşdoğdu zikrini dinletiyorum çok sakinleşiyor uykuya kolaylıkla dalıyor..hatta beni bile sakileştiriyor..belki de tanıdık ses geliyordur hamileyken çok dinlemiştim siz de deneyin isterseniz linkini vereyim :

Kizlar bebegim resmen grevde ya. Mememi gorunce kafasini cewiriyo :KK43: anneme soyledim tadina bak belki sogumustr tadi degismistir dedi sutumden bile ictim ayni hala israr ediyo onceden 5 dakika emerdi simdi 5 dakika emse sukrediyorum nolacak halimiz:KK61::KK61: tek benim bebegim mi boyle:cry:
hayır çoğu kişide 4 ayda olan şeyler sakın pes etme..kısa bir süre eski haline gelecektir..2 dk emse bile kardır..merak etme.

Canım benim ya çok saol ne kadar düşüncelisin en yakınlarımdan bile bi geçmiş olsun lafını duymadığım için senin aklına gelmem çok Mutlu etti beni Allah razı olsun eski hali yok ama çok şükür iyi anjio gününü bekliyoruz ilaçları bitince olucak inşallah.bebeğin mevsimden mi böyle oldu acaba iştahı kapanmıştır belki biara benim kızımda öyle olmuştu

Gece mizmizlansa mama yapiyorum iki yudum aliyor icmiyo dokuyorum gece icmiyo yani bide uc gundur hasta ne yiyorsa kusuyo gece kalkip mama yaptiyorum belki midesi bos uykuda icer ama icmiyor
Anladım Canım çok enteresan böylelikle açlığı 10 da yatıp 8 de kalkıyorsa 10 saat oluyo demek acıkmıyo senin minik

Kızlar hasta oldum, hem boğaz ağrısı hem grip. Ağırlaşmadan iyileşeyim die uğraşıyorum, ıhlamur meyve felan :( eşimde aynı durumda. Bebemizi hasta etmesek bari. Öksürüyo zaten :( emmesi de azaldı, ağlaya ağlaya kızarıyo, memeyi nadir alıyo :( benimki de mı greve girdi acaba :((

Canım benim ya çok saol ne kadar düşüncelisin en yakınlarımdan bile bi geçmiş olsun lafını duymadığım için senin aklına gelmem çok Mutlu etti beni Allah razı olsun eski hali yok ama çok şükür iyi anjio gününü bekliyoruz ilaçları bitince olucak inşallah.bebeğin mevsimden mi böyle oldu acaba iştahı kapanmıştır belki biara benim kızımda öyle olmuştu
Rabb im tum hastalarin sifasini wersin vanim. Bazen tanimadigin biri akrabadan bile yakin oluyo, bilirim. Bosweer takma kafana. Mewsimden mi bilmiyorumki canim yaklasik 1.5-2 aydir 5 dk emiyo simdi oda gitti :(
Kızlar hasta oldum, hem boğaz ağrısı hem grip. Ağırlaşmadan iyileşeyim die uğraşıyorum, ıhlamur meyve felan :KK43: eşimde aynı durumda. Bebemizi hasta etmesek bari. Öksürüyo zaten :KK43: emmesi de azaldı, ağlaya ağlaya kızarıyo, memeyi nadir alıyo :KK43: benimki de mı greve girdi acaba :KK43:(
Oyy gecmis olsun canim beniim. Nefesini cok wermemeye calis bebegine bide hani maskeler war ya tek kullanimlik ondan tak ewide hawalandirmaya bak sık sık. Hay Allah nerden kaptiniz acaba :(

Almadi dicektim.kizlar ben oğluma alerji testlerine başladim.ilk keçi yoğurduyla başladim.3 gün boyunca birer kaşik verdim.3 gün cok huzursuzdu.önce ona bağlamak aklima gelmedi.bi yeri ağriyo sandim.dün elma püresindeydi sira hic problem yasamadik.arkadasim keçi sütü bebeklere ağir gelir dedi.o zaman anladimki benim oğlumada ağir geldi.bundan sonra keçi yoğurdu değil inek yoğurdu vercem tabii test ederek.keçi yoğurdu vermeyi düşunenler aklinizda olsun.sadece anne sütü aldi bugune kadar testlere yeni başladim.6. Ayina kdr denicem tek tek .

Cnm bizede doktorumuz sadece keci sütüyle mayala yogurdu inek sutu olmicak dedi zaten keci sütünu burda bulamıyorum hala sorup sorusturuyorum eger dedigin gibi agır gelecekse bosa zaman kaybetmeden inek sutunden mi mayalasam ki bise olurmu hep okuyorum inek sutuyle yapıyolar

Son düzenleme:
Rabb im tum hastalarin sifasini wersin vanim. Bazen tanimadigin biri akrabadan bile yakin oluyo, bilirim. Bosweer takma kafana. Mewsimden mi bilmiyorumki canim yaklasik 1.5-2 aydir 5 dk emiyo simdi oda gitti :KK43:

Oyy gecmis olsun canim beniim. Nefesini cok wermemeye calis bebegine bide hani maskeler war ya tek kullanimlik ondan tak ewide hawalandirmaya bak sık sık. Hay Allah nerden kaptiniz acaba :KK43:
saol canım benim ;) inş bian evvel atlatıruz bakalım

Cnm bizede doktorumuz sadece keci sütüyle mayala yogurdu inek sutu olmicak dedi zaten keci sütünu burda bulamıyorum hala sorup sorusturuyorum eger dedigin gibi agır gelecekse bosa zaman kaybetmeden inek sutunden mi mayalasam ki bise olurmu hep okuyorum inek sutuyle yapıyolar
Ben keci sutunden yogurt yapip veriyorum inek sutunden denemedim henuz keci sutu anne sutune yakin oldugu icin hemde keciler yuksek dallarda besleniyorlar yerde pis birsey yemedikleri icin sutleri daha saglikli ablamin var ordan biliyorum

Back