Yarın test yapmayı düşünüyorum nolur dua et hayırlısıyla pozitif çıksınEderim tabisakinim olmaya çalışıyorum tadını çıkarıyorum. Sağolsun eşimde ne istersem yapıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın test yapmayı düşünüyorum nolur dua et hayırlısıyla pozitif çıksınEderim tabisakinim olmaya çalışıyorum tadını çıkarıyorum. Sağolsun eşimde ne istersem yapıyor.
Ben ikizlerimKızlar bakalım tutacak olan var mı içimizdeinsaalllahh hepimiz hamile oluruz hepimiiiz
saglikla alalim benislerimizi kucağımıza
![]()
Allah kabul etsin canimBen şimdi bitirdim yasinimi Allah kabul eylesin hepiziede dualar ettim kızlar rabbim duysun sesimizi![]()
Ayy hadi insallah diger burclarda listede olmayanlar da pozitiflensinnn insallahhhBen yayim![]()
Ayy canim hadi insallah tutar yaaBen ikizlerim![]()
Amin inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinAyy canim hadi insallah tutar yaabende bir aslan olarak linsallah gercek olur diye bekliyorum.
Insallah hepimizin olur bebisleri burc ayirt etmeden
Hadi bakalim canim daha iyi olmus. Erkenden sonucu alirsiniz. Yanilmiyorsam ertesi gün cikiyordu sonuclar canim.Kızlar eşim 21'inde gidecekti randevuyu öne çektik yarın örnek verecek en son pazartesi akşamı ilişki olmuştu perhiz içinde çok güzel bir zamanlama. Aynı gün alıyorlarmış galiba üroloji. Sonuçlar ne zaman nasıl çıkar bilmiyorum kaç günde ama benim de 27 şubat'a doktor randevum var bir baktıracagım kendime yeniden rahim filmi vs soracagımeşimin sonuçları ile birlikte gideceğim onun da yorumunu alacağım sonuç ne çıkarsa.
Canim soguktan da oluyor o bazenKızlar göğüs uclarım çok sert ve inanılmaz acıyo neden olur fikriniz var mı?
Canm İnan gebelik için belirti aramıyorum artık çok acıyo farklı bi sebebi olabilir mi diye danışmak istedimCanim soguktan da oluyor o bazen
Ama tabi bunu bebek belirtisi olarak da yorumlayanlar da var
Bende aslanım bakalım tutacak mı aşırı karamsar ve doluyum kendimi çok kötü hissediyorum ya içim o kadar dolu ki dokunsalar ağlıycamAyy canim hadi insallah tutar yaabende bir aslan olarak linsallah gercek olur diye bekliyorum.
Insallah hepimizin olur bebisleri burc ayirt etmeden
Nedir bu burç olayı canım?Ayy hadi insallah diger burclarda listede olmayanlar da pozitiflensinnn insallahhh
Canim insallah bebistendir yaa. Bilemedim ki farkli bir sebep olabilir mi. Gogus ucu dedigin icin pek bir sey de gelmiyor aklima. Belki dokunma hassasiyeti faln olduysa fazla uyarilinca da hassaslasip acimis olabilir.Canm İnan gebelik için belirti aramıyorum artık çok acıyo farklı bi sebebi olabilir mi diye danışmak istedim
Bende doluyum herşeye ağlar oldum sinirlerim bozuldu sanırımBende aslanım bakalım tutacak mı aşırı karamsar ve doluyum kendimi çok kötü hissediyorum ya içim o kadar dolu ki dokunsalar ağlıycam![]()
Saçma sapan herşeye ağlar oldum bende Bencede sinirlemiz laçka oldu artıkBende doluyum herşeye ağlar oldum sinirlerim bozuldu sanırım
Canim benim bu yıl bizim yılımız hepimiz çatır çatır dogurcaz. Biraz gamsız biraz rahat kafada olmamiz lazim.Bende aslanım bakalım tutacak mı aşırı karamsar ve doluyum kendimi çok kötü hissediyorum ya içim o kadar dolu ki dokunsalar ağlıycam![]()
Anladım canm haklısın inşallah bebektendir diyelimCanim insallah bebistendir yaa. Bilemedim ki farkli bir sebep olabilir mi. Gogus ucu dedigin icin pek bir sey de gelmiyor aklima. Belki dokunma hassasiyeti faln olduysa fazla uyarilinca da hassaslasip acimis olabilir.
Canim burçlarla ilgili olan konumuz buNedir bu burç olayı canım?
Insallah canim benim.senin bat ne zamandiAnladım canm haklısın inşallah bebektendir diyelim![]()
Amin inşallah allahım herkesin kalbine göre versin hayırlısıyla sağlıcakla olsun Hepimizin yani böyle değildim hiç bugün akşam oldu ne olduysa Allah hayırlara çıkarsın inşallah hepimiziCanim benim bu yıl bizim yılımız hepimiz çatır çatır dogurcaz. Biraz gamsız biraz rahat kafada olmamiz lazim.
Kiyamam sana. Yorgun oluyoruz düşüncelerde boguluyoruz. Cok iyi anliyorum seni...
Bende az önce tam söylediğin gibiydim. Böyle bir an durunca sanki göğsüme bastiriyorlar. Öyle bir daraliyorum ki. Ama bu psikoloji iyi degil malesef. Cok yıpratıcıAllahım insallah bize bebis versin de ruhumuza hayatimiza şifa olsun hamile olduğumuzu en kisa zamanda ogrenelim insallah tüm olumsuzluklar hayatimizdan bir anda ucup gitsin bebisimizin karnimiza konmasiyla
sonra da saglikla kucagimiza alalim insallah