• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben şimdi bitirdim yasinimi Allah kabul eylesin hepiziede dualar ettim kızlar rabbim duysun sesimizi🤲🌹
Allah kabul etsin canim 🙏 bende hepimize güzel güzel dualarda bulundum.
Saglikla bebeklerimize hamile kalip saglikla kucagimiza alalim inşallah 🙏

Kızlar eşim 21'inde gidecekti randevuyu öne çektik yarın örnek verecek en son pazartesi akşamı ilişki olmuştu perhiz içinde çok güzel bir zamanlama. Aynı gün alıyorlarmış galiba üroloji. Sonuçlar ne zaman nasıl çıkar bilmiyorum kaç günde ama benim de 27 şubat'a doktor randevum var bir baktıracagım kendime yeniden rahim filmi vs soracagımeşimin sonuçları ile birlikte gideceğim onun da yorumunu alacağım sonuç ne çıkarsa.
Hadi bakalim canim daha iyi olmus. Erkenden sonucu alirsiniz. Yanilmiyorsam ertesi gün cikiyordu sonuclar canim.
Daha iyi olur eşinin sonuclari ile gitmen. Hepsine birlikte bakar yorumlar dr.
Hakkinizda hayırlısı olsun canim

Canm İnan gebelik için belirti aramıyorum artık çok acıyo farklı bi sebebi olabilir mi diye danışmak istedim
Canim insallah bebistendir yaa. Bilemedim ki farkli bir sebep olabilir mi. Gogus ucu dedigin icin pek bir sey de gelmiyor aklima. Belki dokunma hassasiyeti faln olduysa fazla uyarilinca da hassaslasip acimis olabilir.

Bende aslanım bakalım tutacak mı aşırı karamsar ve doluyum kendimi çok kötü hissediyorum ya içim o kadar dolu ki dokunsalar ağlıycam :(
Canim benim bu yıl bizim yılımız hepimiz çatır çatır dogurcaz. Biraz gamsız biraz rahat kafada olmamiz lazim.
Kiyamam sana. Yorgun oluyoruz düşüncelerde boguluyoruz. Cok iyi anliyorum seni...
Bende az önce tam söylediğin gibiydim. Böyle bir an durunca sanki göğsüme bastiriyorlar. Öyle bir daraliyorum ki. Ama bu psikoloji iyi degil malesef. Cok yıpratıcı 🙁 Allahım insallah bize bebis versin de ruhumuza hayatimiza şifa olsun hamile olduğumuzu en kisa zamanda ogrenelim insallah tüm olumsuzluklar hayatimizdan bir anda ucup gitsin bebisimizin karnimiza konmasiyla 🥰 sonra da saglikla kucagimiza alalim insallah

Eklentiler

• Screenshot_20250130-032834_Chrome.webp
    Screenshot_20250130-032834_Chrome.webp
    34 KB · Görüntüleme: 33
Canim benim bu yıl bizim yılımız hepimiz çatır çatır dogurcaz. Biraz gamsız biraz rahat kafada olmamiz lazim.
Kiyamam sana. Yorgun oluyoruz düşüncelerde boguluyoruz. Cok iyi anliyorum seni...
Bende az önce tam söylediğin gibiydim. Böyle bir an durunca sanki göğsüme bastiriyorlar. Öyle bir daraliyorum ki. Ama bu psikoloji iyi degil malesef. Cok yıpratıcı 🙁 Allahım insallah bize bebis versin de ruhumuza hayatimiza şifa olsun hamile olduğumuzu en kisa zamanda ogrenelim insallah tüm olumsuzluklar hayatimizdan bir anda ucup gitsin bebisimizin karnimiza konmasiyla 🥰 sonra da saglikla kucagimiza alalim insallah
Amin inşallah allahım herkesin kalbine göre versin hayırlısıyla sağlıcakla olsun Hepimizin yani böyle değildim hiç bugün akşam oldu ne olduysa Allah hayırlara çıkarsın inşallah hepimizi

Back
X