2015 Ekim Anneleri

Pek sakin burası bu gün:) teyzeleri Güneş yüzüstü yatınca yüzer gibi hareketler yapıyo:) emeklicek aklınca ama nasıl yapılacağını bilmiyor:) öğrenmesi bayaa zaman alacak gibi :) bi de kahkalar atıyo sıpa, özellikle de uykusu gelmeye başlayınca böyle gözleri hafif pembeleşince coşuyo :) uyku saatini kaçırırsak sonu fena oluyo ama, kaçırmamak lazım:)

Tatlim hic telas yapma kafasi yuzde yuz duzelir. Ek gidaya da ha bu ay baslamissin ha onumuzdeki ay hicbir sey olmaz. Sen baslamaya kesin karar verirsen biz soyleriz bizim doktorlar neler onerdi. Kafasi icin yataginin bakmasini istedigin tarafina oyuncak fln asabilirsin bir de derin uykuya dalinca kafasinin yonunu degistirebilirsin canim bir de

Canım bu gece yan yatırdım döndü buber kişi olmadı destek koymamin dediğin gibi bu gece oyuncak asicam onu birak bana tepki gibi bu gece 12den sonra abartmıyorum 15 dakkada bi uyandı emdi uyudu emdi uyudu kalktı en son 6.3 du ise gitmek için kalktigimda uyanıktı babasıyla gulusuyordu.ek gıda konusunda pessinus da dedi gi gibi masada bize bakıp iç geçiriyor ağzını sapirdatiyo parmagimla tattirdigimda eli ayağı durmuyo bi daha bidaha diye ki tadını denettigim yoğurt düşün.sanırım ay başı yavaş yavaş başlıcam ama önce rende falan edinmem gerekiyo galiba.valla isti cem sizden yardim ne yapmam gerekiyo diye.su eksiklerimi tamamlayim bi konuşalım kızlar. Saolun :)

Güneşe maşaallah benim sıpa yuzustunden nefret ediyo.uuuu yuz ifadesini görmek lazim zaten bi süreden sonra dönüyo

Güneşe maşaallah benim sıpa yuzustunden nefret ediyo.uuuu yuz ifadesini görmek lazim zaten bi süreden sonra dönüyo
Bizimki de öyle aslında ağlıyor hep yüzüstü ama yılmıyorum 5er 15er saniyelerle alıştırdım. Önüne de en sevdiği oyuncaklarını koyuyorum :) olmadı şebeklikler yapıyorum:) işimiz ne, güneşe şebeklik:)

Ooo sebeklikte sınırımız yok karili kocali en son kollarımı havaya kaldırıp parmaklarimi oynatarak ona doğru koşunca deliriyo :))))

Hayirli cumalar hanımlar benim minik 2 gündür çok huysuzdu grip oldu burun tikali ses kısık yemek yemiyoruyku yok kaç gündür bugün doktora götüreceğim....evde neler verebilirim boğazı icin

Dil
Dila da bayılıyor yüz üstü durmaya zaten hep öyle uyuyor uyanikken de sırt üstü bırakırsak hemen dönüyor Güneş in yaptığı yüzme hareketini yapıyor :) ne tatlı oluyorlar dimi uyudu uyumadi derken buyuyorlar ya hemencecik

Çok geçmiş olsun cnm inşallah alerjisi yoktur.benim kizimda bir ara çok kusmaya başladı ama ek gıdaya başladığımızda hiç kusmuyordu senin başladığın gibi mi kustu.

Hayirli cumalar hanımlar benim minik 2 gündür çok huysuzdu grip oldu burun tikali ses kısık yemek yemiyoruyku yok kaç gündür bugün doktora götüreceğim....evde neler verebilirim boğazı icin
Çok gecmis olsun cnm inşallah hafif atlatirsiniz.Ben ihlamur veriyordum ama onu sevmiyor.papatya çayını daha çok seviyor onu veriyordum soguk aldığını düşündüğüm de.birde papatya boğazlarını yumuşacık yapar.

Sağol canim papatya vereyim bari soğuk algınlığı dedi doktor balgam söktürucu ve peditus verdi çok şükür antibiyotik almamıza gerek yokmus sütte verebilirsin hiçbir sakincasi yok dedi

Cnm bizde daha yeni 5 aylik olduk dr da asm deki ebe ve dr da 6ay sadece anne sutu diyor etrafimdaki hetkes annem ablam arkadaslarimda dahil ayni seyi soyluyr ama korkularim var ya yemezse damak tadi icin gec kalirsak diye ama bunu soyleyenlerin cocuklarininda masallahi var bir ay daha bekleyecegiz sanirim biz.birde eger bebek desteksiz oturabiliyorsa ek gidaya hazirdir demisti biri

Cok gecmis olsun cnm .ayva cekirdegi bogaza cok iyi geliyrmus ihlamurla birlukte demleyebilirsin icine elma kabugu da atarsam dahada iyi olur

Cnm cok gecmis olsun yoktur insallah alerjisi gecici birseydir insallah

Ya sabır ya Allah eve dönünce sebze çorbasina başlamayı düşünüyordum patates havuç kabak koyarım pirinç koyarım irmik koyarım vs... diye hayal kuruyorum az önce ben odada annemle konuşurken salona bir gittim dila kv kucağında dolma yiyor gel de Çıldırma ya kalp kırmadan ayrılmak istiyorum ama bırakmıyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…