Tatlim hic telas yapma kafasi yuzde yuz duzelir. Ek gidaya da ha bu ay baslamissin ha onumuzdeki ay hicbir sey olmaz. Sen baslamaya kesin karar verirsen biz soyleriz bizim doktorlar neler onerdi. Kafasi icin yataginin bakmasini istedigin tarafina oyuncak fln asabilirsin bir de derin uykuya dalinca kafasinin yonunu degistirebilirsin canim bir deAyyy telaş oldum ya tam simetrik değil kafası cunku. Dediğin gibi yaptım bi aşağı bi yukarı yatırıyorum ama yok döndürüyo sola direk. Zorlayamiyorum da kafasını izin vermiyo.napcam
Yiğit yemek istiyo kesinlikle bunu farkediyorum ama dr hayır dedi öyle olunca neyi nasıl vericem soramadım neyle başlıcam ne yapicam bilmiyorum ayyy çok telaş li gördüm kendimi eneee bu uykusuzluktan da olabilir
Ediz e maşaallah :)
Canım bu gece yan yatırdım döndü buber kişi olmadı destek koymamin dediğin gibi bu gece oyuncak asicam onu birak bana tepki gibi bu gece 12den sonra abartmıyorum 15 dakkada bi uyandı emdi uyudu emdi uyudu kalktı en son 6.3 du ise gitmek için kalktigimda uyanıktı babasıyla gulusuyordu.ek gıda konusundaTatlim hic telas yapma kafasi yuzde yuz duzelir. Ek gidaya da ha bu ay baslamissin ha onumuzdeki ay hicbir sey olmaz. Sen baslamaya kesin karar verirsen biz soyleriz bizim doktorlar neler onerdi. Kafasi icin yataginin bakmasini istedigin tarafina oyuncak fln asabilirsin bir de derin uykuya dalinca kafasinin yonunu degistirebilirsin canim bir de
Güneşe maşaallah benim sıpa yuzustunden nefret ediyo.uuuu yuz ifadesini görmek lazim zaten bi süreden sonra dönüyoPek sakin burası bu gün:) teyzeleri Güneş yüzüstü yatınca yüzer gibi hareketler yapıyo:) emeklicek aklınca ama nasıl yapılacağını bilmiyor:) öğrenmesi bayaa zaman alacak gibi :) bi de kahkalar atıyo sıpa, özellikle de uykusu gelmeye başlayınca böyle gözleri hafif pembeleşince coşuyo :) uyku saatini kaçırırsak sonu fena oluyo ama, kaçırmamak lazım:)
Bizimki de öyle aslında ağlıyor hep yüzüstü ama yılmıyorum 5er 15er saniyelerle alıştırdım. Önüne de en sevdiği oyuncaklarını koyuyorum :) olmadı şebeklikler yapıyorum:) işimiz ne, güneşe şebeklik:)Güneşe maşaallah benim sıpa yuzustunden nefret ediyo.uuuu yuz ifadesini görmek lazim zaten bi süreden sonra dönüyo
Ooo sebeklikte sınırımız yok karili kocaliBizimki de öyle aslında ağlıyor hep yüzüstü ama yılmıyorum 5er 15er saniyelerle alıştırdım. Önüne de en sevdiği oyuncaklarını koyuyorum :) olmadı şebeklikler yapıyorum:) işimiz ne, güneşe şebeklik:)
Hah haOoo sebeklikte sınırımız yok karili kocalien son kollarımı havaya kaldırıp parmaklarimi oynatarak ona doğru koşunca deliriyo :))))
Canim gecmis olsun, bize de yazKızlar herkese iyi geceler baturalp için kayseriye geldik 2 3 gündür çok kusuyordu doktor besin alerjisi olabilir dedi 2 hafta ek gıda vermicekmisim yoğurt ve muhallebi vermistim insallah öyle bisey yoktur dua edin lütfen bize
Geçmiş olsun canım haberdar et biziKızlar herkese iyi geceler baturalp için kayseriye geldik 2 3 gündür çok kusuyordu doktor besin alerjisi olabilir dedi 2 hafta ek gıda vermicekmisim yoğurt ve muhallebi vermistim insallah öyle bisey yoktur dua edin lütfen bize
Dila da bayılıyor yüz üstü durmaya zaten hep öyle uyuyor uyanikken de sırt üstü bırakırsak hemen dönüyor Güneş in yaptığı yüzme hareketini yapıyor :) ne tatlı oluyorlar dimi uyudu uyumadi derken buyuyorlar ya hemencecikBizimki de öyle aslında ağlıyor hep yüzüstü ama yılmıyorum 5er 15er saniyelerle alıştırdım. Önüne de en sevdiği oyuncaklarını koyuyorum :) olmadı şebeklikler yapıyorum:) işimiz ne, güneşe şebeklik:)
Çok geçmiş olsun cnm inşallah alerjisi yoktur.benim kizimda bir ara çok kusmaya başladı ama ek gıdaya başladığımızda hiç kusmuyordu senin başladığın gibi mi kustu.Kızlar herkese iyi geceler baturalp için kayseriye geldik 2 3 gündür çok kusuyordu doktor besin alerjisi olabilir dedi 2 hafta ek gıda vermicekmisim yoğurt ve muhallebi vermistim insallah öyle bisey yoktur dua edin lütfen bize
Çok gecmis olsun cnm inşallah hafif atlatirsiniz.Ben ihlamur veriyordum ama onu sevmiyor.papatya çayını daha çok seviyor onu veriyordum soguk aldığını düşündüğüm de.birde papatya boğazlarını yumuşacık yapar.Hayirli cumalar hanımlar benim minik 2 gündür çok huysuzdu grip oldu burun tikali ses kısık yemek yemiyoruyku yok kaç gündür bugün doktora götüreceğim....evde neler verebilirim boğazı icin
Sağol canim papatya vereyim bari soğuk algınlığı dedi doktor balgam söktürucu ve peditus verdi çok şükür antibiyotik almamıza gerek yokmus sütte verebilirsin hiçbir sakincasi yok dediÇok gecmis olsun cnm inşallah hafif atlatirsiniz.Ben ihlamur veriyordum ama onu sevmiyor.papatya çayını daha çok seviyor onu veriyordum soguk aldığını düşündüğüm de.birde papatya boğazlarını yumuşacık yapar.
İşte size Diyarbakırlı Dilo
Bu da bizim süslü kız:)
Cnm bizde daha yeni 5 aylik olduk dr da asm deki ebe ve dr da 6ay sadece anne sutu diyor etrafimdaki hetkes annem ablam arkadaslarimda dahil ayni seyi soyluyr ama korkularim var ya yemezse damak tadi icin gec kalirsak diye ama bunu soyleyenlerin cocuklarininda masallahi var bir ay daha bekleyecegiz sanirim biz.birde eger bebek desteksiz oturabiliyorsa ek gidaya hazirdir demisti biriKıZlar ne var ne yok herkes kati yiyecekten ek gıdadan bahsediyor bizim hoca hayır dedi napsam ben ya biri diyo ver damak tadı gelişsin biri diyo verme sadece anne sütü. Bi okadar ilk 6 altı ay sadece anne sütü sloganı söyleniyor şaşırdım vermesen çocuk 6 altı aydan sonra yiyeceklere yabancı yemiyebiliyor herşeyi ki keza 6 aylık arkadaşımın oğlu yemiyor muş sürekli yediklerini çıkartıyormuş sadece anne sütünü küsmüyor muş bilemedimsiz ne diyorsunuz. Ha bide bu benim sıpam hep ayni tarafa yarıyı kafayı direk sola çeviriyor kafa yamuk olacak
Cok gecmis olsun cnm .ayva cekirdegi bogaza cok iyi geliyrmus ihlamurla birlukte demleyebilirsin icine elma kabugu da atarsam dahada iyi olurHayirli cumalar hanımlar benim minik 2 gündür çok huysuzdu grip oldu burun tikali ses kısık yemek yemiyoruyku yok kaç gündür bugün doktora götüreceğim....evde neler verebilirim boğazı icin
Çok teşekkür ederim canim sagolasinCok gecmis olsun cnm .ayva cekirdegi bogaza cok iyi geliyrmus ihlamurla birlukte demleyebilirsin icine elma kabugu da atarsam dahada iyi olur
Cnm cok gecmis olsun yoktur insallah alerjisi gecici birseydir insallahKızlar herkese iyi geceler baturalp için kayseriye geldik 2 3 gündür çok kusuyordu doktor besin alerjisi olabilir dedi 2 hafta ek gıda vermicekmisim yoğurt ve muhallebi vermistim insallah öyle bisey yoktur dua edin lütfen bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?