• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ya arkadaşlar benim adetim gecikeli 5 gün oldu hatta 6 günde diyebilirim .Ama gelen giden yok sadece afedersiniz peçeteye sildikçe az gelen beyazımsı yapışkan akıntı oluyor ,Göğüs ağrımda yok sadece alt karnımda kasıklarda ara ara olan sancılar var üşütmemi nedir anlamadım,Bata 3-4 gün kala yaptım negatifti .

Hayıt ben kullandım ve kullandığım ay hamiş oldum sizde olursunuz inşallah. İnanılmaz idrar söktürüyor va inanılmaz su içiriyor sonrasında. Ben cezvede türk kahvesi pişirir gibi pişirdim içtim acı gelirse bal ile tatlandırabilirsiniz ☺️
Hayıtı ne sıklıkla nasıl içtiniz☺️

Ilk bebisim beni 5 6 ay kadr bekletmisti insallah ikinci gebeligim bekletmez. Ilk bebegimi kucagima almak nasip olmadi Allahım saglikla ikinci hamileligimi kolaylikla nasip etsin de kucagimiza alalim inşallah 🥲
Ona duydugum özlem ve istek her gecen gün artıyor inşallah Allahım kalbime ferahlik versin en kisa zamanda evlat nasip etsin bana da isteyen tüm herkese de...
bebegimi kaybetmeseydim simdi dogmasina 3bucuk ay kalmisti... Aklima geldikce kalbim sızlıyor...
Başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum inan. Bende senin gibi kaybettim ilk bebeğimi benimki kucağımda olacaktı şimdilerde benimde içim yanıyor aklıma geldikçe. Ama onlar bize cennette şefaat edecekler.

Canım ben de şoktayım valla hala aklım almıyor hamilelik gerçekten çok mucizelerle dolu bir süreç doktorum kendini kimseyle kıyaslama dedi zaten herkesin bambaşka dedi neler duyuyorum ben dedi Aminn canım inşallah bekleyen isteyen herkese Allah nasip etsin bu mübarek cuma gününde 🙏
Hayirla sağlıkla kucağına al insallah canım bizlere de dua et 🥰

Hayıt ben kullandım ve kullandığım ay hamiş oldum sizde olursunuz inşallah. İnanılmaz idrar söktürüyor va inanılmaz su içiriyor sonrasında. Ben cezvede türk kahvesi pişirir gibi pişirdim içtim acı gelirse bal ile tatlandırabilirsiniz ☺️
Ayy inşallah ben prolaktin yüksekliği için başladım ikisine 🙏 bütün ay boyunca içtiniz değilmi yumurtlamaya kadar değil çünkü benim yumurtlama zamanım.gecti reglime 1 hafta var yeni başladım yumurtlama sonrası gebeligede bir zararı olmaz herhalde yani insanlar kullanirken hamile kalıyor sonuçta

Ahahahha aynı şeyi sadece ben içimden geçirmemişim demek ki .Ya çevremde de yaşını almış insanların hamilelik haberlerini alıyorum ben bebek istedikçe başkaları hamile kalıyor 😂😂😂😂😂
Yanlış anlaşılma olmasın yaştan kastım 4-5 çocuğa sahip ve hala devam edenler manasında .Yoksa her yaşta kadın anne olmalı 🌸☺️

Ahahahha aynı şeyi sadece ben içimden geçirmemişim demek ki .Ya çevremde de yaşını almış insanların hamilelik haberlerini alıyorum ben bebek istedikçe başkaları hamile kalıyor 😂😂😂😂😂
Buralardada boyle ya😂 bız de eltımle ıstıyoruz bızde bırsey yok daha kalamadık😅sonra duyuyoz bızım akrabalar 47 48 yanlıslıkla 5.yı 6 ya hamıleler 😂gozumuz yok ama Allah bızlerede versın ınsAllah😊kayınvalıdemın kuzenı 47 yasında 5.yı dogurdu daha bebek elınde 3 aylıkken yıne hamıle kaldı onuda dogurdu masAllah😂😂en sonda topluca ablayı uyardık tüplerını baglattı😂😂😂

Buralardada boyle ya😂 bız de eltımle ıstıyoruz bızde bırsey yok daha kalamadık😅sonra duyuyoz bızım akrabalar 47 48 yanlıslıkla 5.yı 6 ya hamıleler 😂gozumuz yok ama Allah bızlerede versın ınsAllah😊kayınvalıdemın kuzenı 47 yasında 5.yı dogurdu daha bebek elınde 3 aylıkken yıne hamıle kaldı onuda dogurdu masAllah😂😂en sonda topluca ablayı uyardık tüplerını baglattı😂😂😂
Ahahaha , Maşallah valla. Aynen gözümüz olduğundan değilde Allah bizede sağlıkla, hayırlısıyla nasip etsin Aminn🤲🤲🤲🤲🌸🌸🌸🌸😂😂😂😂😂

Ya arkadaşlar benim adetim gecikeli 5 gün oldu hatta 6 günde diyebilirim .Ama gelen giden yok sadece afedersiniz peçeteye sildikçe az gelen beyazımsı yapışkan akıntı oluyor ,Göğüs ağrımda yok sadece alt karnımda kasıklarda ara ara olan sancılar var üşütmemi nedir anlamadım,Bata 3-4 gün kala yaptım negatifti .
tekrarla bence testi belki geç döllenmiştir.

Ayy inşallah ben prolaktin yüksekliği için başladım ikisine 🙏 bütün ay boyunca içtiniz değilmi yumurtlamaya kadar değil çünkü benim yumurtlama zamanım.gecti reglime 1 hafta var yeni başladım yumurtlama sonrası gebeligede bir zararı olmaz herhalde yani insanlar kullanirken hamile kalıyor sonuçta
Bende bu ay kullandım hayıt tohumu ama yumurtlama dönemime kadar sonra bıraktım regl yekrar başlayacağım.

ay inşallah ya bende bu ay kullandım idrar rengi değişiyor zaten.

Bilmiyorum ama aşırıya kaçmadan dozunda kullanırsan sıkıntı olmaz doğru söylüyorsun insanlar içki sigara kullanırken doğuruyor bir bitkiden zarar gelmez ama yine de dikkatli kullan

Back
X