- 14 Temmuz 2023
- 2.993
- 3.154
- 53
- 23
5 testin 4ü pozitif :)Mavide var gözüküyor bence kan verin çıkacaktır 4 testin 3ünde pozitif çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 testin 4ü pozitif :)Mavide var gözüküyor bence kan verin çıkacaktır 4 testin 3ünde pozitif çıkmış
Ever cnm ovulasyon başlamış takip et degerlendir ona göreKuzum bitti çok şükür dün hafif pembeli gibi akıntım oldu ama seffaf icinde cok az. Hastanedeydim gun boyu diye pek takip edemedim ama genel bir akinti artışı vardı. Bu sabah da yine ayni sekilde akinti olunca simdi bi test yaptim böyle cikti. Yumurtlama baslayacak galiba diye yorumladım ama. İnşallah öyle olur
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin aynı yollardan geçmişiz ben toparlamak için ne yaptıysam onları yazdım sana. Her zaman buralardayımYaa evet havuç incir avokado yumurta, bunlar yumurtlamaya cok faydali seyler. Birde omega 3. Eksik edilmemesi gereken takviyelerden ve yiyeceklerden. Evde varya 2 kg havuc var ama bi alip da yemedim elime. Benimde bu huyum... ister istemez moddan düştüm canim istemiyor keyif aldigim seyleri tüketmeyi ne gıcık oluyorum bu huylarima.. bende yiyeyim cok haklisin canim.. hastanelerden firsat bulamiyorum bu ara. Annem rahatsizlandi sabah 8den gece 2 ye kadar acildeydik dün, en son yatış verdiler o zaman birakip eve gecebildim guya idrar yolu enfeksiyonu var diye baska wc fln kullanmam diyordum dün mecbur kullandım hemde hastanede... birde kötü oldum hastanede bana da serum taktilar yeniden. Ya gerçekten herseyden önemlisi sağlık. Bunu hic unutmamak lazim...
Ayrica senin mesajlarin böyle cok kalpten samimi bir dosta tavsiye verir gibisin. Allah razı olsun güzel kalpli kardeşim rahatlatıcı bir auran var
Ya ne güzel doğum günün kutlu olsun şimdiden canım inşallah olur neden olmasın o ay bu aydır belkiAl benden de aynısı. Gaz var arada birde ufak kaşık batmaları benim de bu ay yaş günüm olur mu acaba bana bir hediye diye Allah’a dua ediyorum ….
Çok teşekkür ederim ilk siz kutladınız beraber güzel haber alalım inşallah bu ayYa ne güzel doğum günün kutlu olsun şimdiden canım inşallah olur neden olmasın o ay bu aydır belki
İnşallah canım birde çok afedersin iç çamaşırım siyah sürekli beyaz beyaz akıntı gelmiş dün. Pek böyle olmazdı bu zamanlarda ama herşeyi belirtiye yoruyor insan ister istemezÇok teşekkür ederim ilk siz kutladınız beraber güzel haber alalım inşallah bu ay
Yoo gayet iyi hep 2 kat hatta 2 katından fazla artmışKızlar aşırı canım sıkkın hcg sonuçlarıma bakar mısınız bi 18 ocak: 34
20 ocak :118
22 ocak : 242
Artışım düşüyor mu
Akıntı bende de var ama bende hep olur yumurtlamadan sonra normal.. Böyle bekleyince insan her şeyi yoruyor zamanda geçmiyor , bakalım …:)İnşallah canım birde çok afedersin iç çamaşırım siyah sürekli beyaz beyaz akıntı gelmiş dün. Pek böyle olmazdı bu zamanlarda ama herşeyi belirtiye yoruyor insan ister istemez
Yani kistler gecikme yapabiliyormuş evet ama gecikme sebebi birçok şey olabilir hormonel, stres hatta hava durumu, kullanılan ilaçlar vsvs. Kesin kist olacak diye bi şey yok ama şüpheleniyorsanız bi muayene gidin tabi.Kist olma ihtimali varmı
çok net görünüyor bence inşallah hamilesinizdirTabi ki dayanamayıp test yaptım, bat bugün gelen giden yok. Sabah ilk idrarla yapamadım şimdi alıp yaptım. Fotodaki gibi silik çıktı. Ama bu sefer biraz pembelik var gibi bilemedim. Ama kasık ağrılarım devam ediyor, adet mi oldum diye tuvalete gittim kaç defa.
Senin 15 Ocak mı yumurtlama canımAkıntı bende de var ama bende hep olur yumurtlamadan sonra normal.. Böyle bekleyince insan her şeyi yoruyor zamanda geçmiyor , bakalım …:)
Ayy inşallah yaa önceden de silik çizgi mağduru olduğum için ümitlenemiyorum ama daha da koyulaştı. 15. Dakikada fotodaki hale geldiçok net görünüyor bence inşallah hamilesinizdir
İlk gebeligimde iki gün kala böyle çizgi görmüştüm kan testi ile netlestirin hayırlı olsun sağlıkla gelsin insAllah kuzucukTabi ki dayanamayıp test yaptım, bat bugün gelen giden yok. Sabah ilk idrarla yapamadım şimdi alıp yaptım. Fotodaki gibi silik çıktı. Ama bu sefer biraz pembelik var gibi bilemedim. Ama kasık ağrılarım devam ediyor, adet mi oldum diye tuvalete gittim kaç defa.
Aynen kuşum 15 ocakta piki gördüm ertesi gün silikleşti. 14/15/16 yı değerlendirdim ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum önceki aylar genelde bir gün aralı olurdu , bu da böyle olsun dedim. 2 Şubat gibi de bat günü bakalım yoksa aşılama ……Senin 15 Ocak mı yumurtlama canım