• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kuzuuu bakamadim buralara hastanelerdeydim yine, negatif mi oldu yaaa 😔😔 çok üzüldüm yaa 😥 canın sagolsun güzelim yaa 🤗 bu ay degilse gelecek ay.. illa olacak illa olacak 🙏 bekleyen hepimize nasip olacak inşallah Allahın izniyle 🙏

Benim arkadasim bu ay tüp bebek denedi onunda o tutmadi. Birlikte transfer yaptirdigi 3 kişinin de negatif olmus sonuç. Demek ki vakti zamanı var 🙏 Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah inşallahhhh
Amin canım amin amin sen nasıl oldun

Günüm bu gün. Bir belirti yok aslında. Sadece beyaz akıntı oldu yumurtlamadan beri. Gebelik belirtisimi bilmem ama
Beyaz akıntı evet gebelik belirtisi göğüs ağrısı kasık ağrısı falan bende düne kadar vardı kasık ağrısı şimdi yok gibi bı kaç belirtim vardı gitti sanki bakalım hayırlısı

Mavide var gözüküyor bence kan verin çıkacaktır 🙏🏻🙏🏻 4 testin 3ünde pozitif çıkmış
5 testin 4ü pozitif :)
Beyaz akıntı evet gebelik belirtisi göğüs ağrısı kasık ağrısı falan bende düne kadar vardı kasık ağrısı şimdi yok gibi bı kaç belirtim vardı gitti sanki bakalım hayırlısı
Benimde bu gun ufak ara ara sag kasik ağrı var. Gögüslerim normalde sızlar hamileysem. Bunda emzirdigim için sizlarmi bilmiyorum.

Aynen kuşum 15 ocakta piki gördüm ertesi gün silikleşti. 14/15/16 yı değerlendirdim ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum önceki aylar genelde bir gün aralı olurdu , bu da böyle olsun dedim. 2 Şubat gibi de bat günü bakalım 🤲 yoksa aşılama ……
Benim de aynı canım 15 de pik gördüm sonra silikleşti mi bilmiyorum elimde test yoktu ama baya belirtileri vardı çatlamıştır muhtemelen o gece diye düşünüyorum. 13,14,15,16 değerlendirdik bizde🙈 30 Ocak bat günü kuzum 14 ekleyince 30 una denk geliyor

arkadaşlar nasılsınız gene güzel hanerler görüyorum maşAllah 🧿 bende bu ay 2 ay letu kullanımı sonrası gonal f iğneye geçmişti dr um ama malesef sadece 4 kez kullanabildim iğneyi ben panik atak anksiyete hastasıyım panik atağım geçen sabah beni çarpıntıyla uyandırdı ve 2 gündür anksiyete içindeyim panik atak içim içtiğim ilaçların dozu yükseldi bugün kadın doğum kontrolüm vardı ona bile gidemedim annemde kalıyorum cuma günü gidicem bi baksın en azından kist vs oluşmasın diye 🙏 benim bi evladım var çok şükür Allah ona ömür versin dileyen isteyen herkesede hayırlı evlatlar versin 2. bebeğim kazayla olmuştu onuda gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve ondan sonra tekrar ikinci bebek fikri aklıma yatmıştı gebelikte yaşadığım sıkıntıları unutmuştum ama bu seferki atakta anladım ikinci bi çocuk için hazır değilim 🫣 Allah isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlarlar nasip etsin inşAllah benim bebek mevzusu kapandı bunu yazayım dedim arada girer güzel haberlerinize bakarım inşAllah 🤲

Günüm bu gün. Bir belirti yok aslında. Sadece beyaz akıntı oldu yumurtlamadan beri. Gebelik belirtisimi bilmem ama
Benim de beyaz akıntım var 🙈 daha önce olmazdı böyle her gün var takipteyim bakalım 🤔 bir de regl olacak gibi ara ara kasık ağrım oluyor o da bu zamanlarda olmazdı 4 kala falan başlardı bugün biraz temizlik yaptım sanki arttı kasık ağrım 🙁

Benim de aynı canım 15 de pik gördüm sonra silikleşti mi bilmiyorum elimde test yoktu ama baya belirtileri vardı çatlamıştır muhtemelen o gece diye düşünüyorum. 13,14,15,16 değerlendirdik bizde🙈 30 Ocak bat günü kuzum 14 ekleyince 30 una denk geliyor
Benimki adetin 11. Günü pik oldu biraz erkendi onun için 1/2 di gibi olur diyorum beraberiz bakalım bekleyelim😍 10. Günü test yaparım muhtemelen

Benimki adetin 11. Günü pik oldu biraz erkendi onun için 1/2 di gibi olur diyorum beraberiz bakalım bekleyelim😍 10. Günü test yaparım muhtemelen
Hmm anladım canım 🥰 evet bekleyelim bakalım ben 10. Gününe kadar bekleyemem sanırım ya yarın ya da diğer gün yapıcam test 🙈

Hmm anladım canım 🥰 evet bekleyelim bakalım ben 10. Gününe kadar bekleyemem sanırım ya yarın ya da diğer gün yapıcam test 🙈
Bugün yaptım ben ama demeye utandım🤣 tabiki bembeyaz , daha 7. Gün . Ama o heyecana alışmışım duramıyorum, kendimce söz verdim tamam gördüm artık 10. Güne kadar yok diye :)))

Bugün yaptım ben ama demeye utandım🤣 tabiki bembeyaz , daha 7. Gün . Ama o heyecana alışmışım duramıyorum, kendimce söz verdim tamam gördüm artık 10. Güne kadar yok diye :)))
Ahhaha olsun ya test perileri geldi mi kimse tutamıyor yapacak bişey yok 😅 bende yarın yaparım büyük ihtimalle negatif çıkar benim de ama insan rahatlıyor 🙈

Ahhaha olsun ya test perileri geldi mi kimse tutamıyor yapacak bişey yok 😅 bende yarın yaparım büyük ihtimalle negatif çıkar benim de ama insan rahatlıyor 🙈
Aklımda duracağına karnımda dursun dedim gittim artımed aldım , herkese pozitif çıkaran artımed bana gölge bile çıkarmadı:)))

Merhaba kızlar regl 3 gün var ve testim bu şekilde çıktı kasıklarım ve belimde ağırıyor sizce bu kuruma mı
IMG_7595.jpeg
IMG_7596.jpeg

Kızlae çatlatma iğnesi 8.günüm (13 ocakta oldum)
Alt tarafımda sanki sızıntı varmış gibi hissediyorum ama herhangi bir şey gelmiyor. Sızlama gibi değil direk sızıntı. Hatta kaçırıyorum sandım ilk ama dışarıya bir şey çıkmıyor içeriden öyle hisettiriyor. Enfeksiyon mudur yoksa bu tarz durum yaşayıp pozitifi gören var mı <3

Back