• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canim hangi devam sütunu kullanıyorsun?bizde aptamil ve bebelac felaket gaz yaptı sma kullanıyorum ama oğlum arada ek gida verdiğim için pek sevmez oldu uyurken zorla veriyorum bazen almıyor...
Gaz damlası da verebilirsin canim
canim 2-3 gundur hip vermeye basladim. Dr.unuzda aptamil yada bebelac onerdi ama onlarda seker orani fazla oldugu icin onu yiyen bebek anne sutu almayi reddediyormus. Ya iste bebekten bebege degisiyor. Bende sma alayim deneyeyim

Kızlar yazıcam demiştim yazayım zeynep bugün 6. Ay aşılarını oldu .. 3bacaktan farklı iğne birde damla .. Allahtan kısa ince iğneler ama tutulduğu için bacak yine ağladı .. Yeni geldik yarım saat oldu ama ateş şimdilik yok takipteyim.. Bu ara kendi desteksiz oturuyo park yatağın katını aşağı alıcam tutunup kaldırmaya başladı kendini şuanlık kalkamıyo göbekten ama ilk başarısının sonucu yere kapaklanmak olsun istemiyorum :) emekleme olayı zeynep şişman değil ama kilolu 69cm ve 8.5 kilo ayağına destek verince 2aydır öne atıyodu kendini kendi sadece çırpınıyo destek bulamazsa itemiyo kendini ama biz 2-3 sn taytay durmaya başladık heyecandan kırıyo dizini :)) büyüyolar doğurduk nasıl cabuk gecti :)) yüzlerini bile bilmiyoduk muhabbetteyken :)
Çok şükür cnm bizlere bu günleri gosteren e.hep guzel günler göstersin bizlere her daim.Aminnnn

Kızlar aşı gecemiz güzel başladı kızım evrim gecirmiş gibi bitirdi 6. Ayını :) aşı sonrası bi dillendi bi tavırlar sanırsın ergenliğe girmiş genç modeli :mad: :KK70: ateşi yok şimdilik uyuyor ama aşı yerleri kızardı moraracak havalar iyiye gidiyor biz ağrısına soyunma yöntemi ile engel olduk kısa kollu zıbınla gezdi evde ayağında çorap vardı sadece bacakları acıkta inanın ateş gibiydi aşı yerleri soğudukca ağrı sızlanması gecti .. Bedenini serin tutmak ateşlenmeyi de azaltır :)) ağrıyı kestiği kesin ama .. Bilinçlendikce böyle şeyleri kullanıyor hale geliyolar şu mevlitlerde cami de kamerayı görünce ağlayan amca misali göz göze gelince dudak bükmeler falan .. :mad: rabbim hepsini korusun
Çok şükür canim atlattiniz darısı biz diğer ekim bebislerimize:)

Gunaydin arkadaslar yorgun bi gunaydin :KK43: ogluma neler oluyor bilmiyorum gece sadece bir defada uyanan cinar her yarim saatte bir uyaniyo bas bas bagiriyo. 3-4 gun once devam sutu de vermeye basladim birzz biraz yogurt elma suyu tattirdim. Onceden gaz sorunu vardi simdi tekrar.basladi acaba devamsutu mu yoksa yogurt elmami yapti.ama ne yapayim :KK43:sutum yetmemeye basladi. Kaşik mama mi alsam bi akil verir misiniz acaba oda gsz yapiyor mu:KK43::KK43::KK43:
Cnm bence sutumuz yetiyor tabiki ama artık doyuruculugunda azalma oluyor artık buyuyorlar ve ek besin istiyorlar.sutunun azaldığını düşünme.ayrıca uykuda düzensizlik bizdede oldu hatta pessinus pessinus A söylemiştim ondada olmuştu.geçti çok şükür demekki bir donem oyle oluyorlar sabret bir kaç guncuk

Canım ek gıda konusu arkadaşın dediği gibi bence annelik içgüdüsü ve çocuğun hazırbulunuşluğuyla hareket edilerek başlanmalı. Benim kız da biz bir şeyler yerken ağzını şapırdatıyorr yeme aşamalarımızın tümünü inceliyordu hafta başında başladım ben de. Dr umuz da birçok kaynak 6. Ay dese de bazı bebekler kabul etmiyor o zaman geç kalınmış oluyor dedi eğer istekliyse yavaş yavaş verilebilir demişti ben de yoğurtla başladım sebze de dün başladım çok istekli yemeye kaşık gelene kadar ıııı yapıp duruyor. Umarım sen de sizin için en doğru kararı verirsin
Tv de bir uzman demsti bebek sofraya atılıp ağzınıza bakıp yeme isteğinde bulunuyorsa zamanı gelmiştir ek gıda verin demisti

Cnm bence sutumuz yetiyor tabiki ama artık doyuruculugunda azalma oluyor artık buyuyorlar ve ek besin istiyorlar.sutunun azaldığını düşünme.ayrıca uykuda düzensizlik bizdede oldu hatta pessinus pessinus A söylemiştim ondada olmuştu.geçti çok şükür demekki bir donem oyle oluyorlar sabret bir kaç guncuk
inş canim yaaa

Kızlar kızıma dort gün önce fitil verdim kakasini yapamadı çok ağladı çırpındı uyumuyor diye rahatlasın dedim.dört gündür yine yapmamıştı hep ikiniyordu.Çok uzuluyordum.patates havuç kabak la yaptığım corbami bugün kabak ağırlıklı havuç ağırlıklı yaptım patates bir küp çok az koydum ve icirirken yaptı kakasini çok şükür.aklınızda bulunsun bağırsakları calistiriyorr :)

Tv de bir uzman demsti bebek sofraya atılıp ağzınıza bakıp yeme isteğinde bulunuyorsa zamanı gelmiştir ek gıda verin demisti
ewt bende dinledim o konuşmayi hatta gokhan mamur da ayni şeyi soyluyor onu da takip ediyorum. Cinar atiliyo hevesle bizi izliyor . Ben deneyerek gideyim diyorum. Yogurdu sevmedi gibi. 3 gun elma suyu verdim 3 gunde armut verecem sonra sebze tattirayim diyorum ama biseye tam karar veremedim. Forumda yazilanlari takip ediyorum ona gore benimde bi duzen oturtmam lazim biran once ne zmn ne vereyin diye

canim 2-3 gundur hip vermeye basladim. Dr.unuzda aptamil yada bebelac onerdi ama onlarda seker orani fazla oldugu icin onu yiyen bebek anne sutu almayi reddediyormus. Ya iste bebekten bebege degisiyor. Bende sma alayim deneyeyim
Evet canim aptamil ve bebelac daha şekerli aman seni emmeyi bırakmasın annesi. ..sene bakalim canim ins iyi gelir

Kızlar kızıma dort gün önce fitil verdim kakasini yapamadı çok ağladı çırpındı uyumuyor diye rahatlasın dedim.dört gündür yine yapmamıştı hep ikiniyordu.Çok uzuluyordum.patates havuç kabak la yaptığım corbami bugün kabak ağırlıklı havuç ağırlıklı yaptım patates bir küp çok az koydum ve icirirken yaptı kakasini çok şükür.aklınızda bulunsun bağırsakları calistiriyorr :)
Pisirdikten sonra az birsey zeytinyağı da birakabilirsin canim hem besleyici hemde kakasini rahat yapar minik

ewt bende dinledim o konuşmayi hatta gokhan mamur da ayni şeyi soyluyor onu da takip ediyorum. Cinar atiliyo hevesle bizi izliyor . Ben deneyerek gideyim diyorum. Yogurdu sevmedi gibi. 3 gun elma suyu verdim 3 gunde armut verecem sonra sebze tattirayim diyorum ama biseye tam karar veremedim. Forumda yazilanlari takip ediyorum ona gore benimde bi duzen oturtmam lazim biran once ne zmn ne vereyin diye
Ben de tam karar veremesem de bir yerden başladım canım. Yoğurt bugün daha severek yedi akşam yine patates vereceğim dün pek sevmemiş gibiydi biraz daha deneyeceğim.iki kez falan elmayı dilim halinde emmişti severek muzun da çok küçücük tadına bakmıştı korktum bu kez de sebzeleri yemezse diye cidden de meyvelerden sonra tatsız tuzsuz gelince yüzünü buruşturarak yedi. Bir süre sebze vereyim meyveyi öyle vereceğim sanırım

Uykuda düzensizlik bizde olmuştu evet canım hala geceleri ilk uyuduğunda gaz sıkıştırıyor uyuduktan bir bir buçuk saat kadar sonra ağlıyor alıp gazını çıkarıyorum rahatlayıp uyuyor biraz da alışkanlık yaptı sanırım ama yine de düzeldik şükür buna da

Ben de tam karar veremesem de bir yerden başladım canım. Yoğurt bugün daha severek yedi akşam yine patates vereceğim dün pek sevmemiş gibiydi biraz daha deneyeceğim.iki kez falan elmayı dilim halinde emmişti severek muzun da çok küçücük tadına bakmıştı korktum bu kez de sebzeleri yemezse diye cidden de meyvelerden sonra tatsız tuzsuz gelince yüzünü buruşturarak yedi. Bir süre sebze vereyim meyveyi öyle vereceğim sanırım
bide oyle bir durum var meyve tatli oldugu icin ondan sonra yememe ihtimali:110::110:ben meyveyi wee nin suzgeci var onunla verdim cok sevdi. Patatesi nasil verdin haslayip pure halinde mi verdin

bide oyle bir durum var meyve tatli oldugu icin ondan sonra yememe ihtimali:110::110:ben meyveyi wee nin suzgeci var onunla verdim cok sevdi. Patatesi nasil verdin haslayip pure halinde mi verdin
Evet canım sulu şekilde öyle verdim bugün daha iyi yedi . Korktum ben de yemezse diye çok vermemiştüm bile meyveleri de sadece emdi suyunu ama o kadar uyanıklar ki tadını sevince diğer şeyleri yemek istemeyebiliyorlar. Çok şükür bugün yoğurdu da sebzesini de yedi

Evet canım sulu şekilde öyle verdim bugün daha iyi yedi . Korktum ben de yemezse diye çok vermemiştüm bile meyveleri de sadece emdi suyunu ama o kadar uyanıklar ki tadını sevince diğer şeyleri yemek istemeyebiliyorlar. Çok şükür bugün yoğurdu da sebzesini de yedi
Canim tatlarina alışınca yiyorlar.benimkide ilk istemiyor gibiydi oyalayarak verdim diğerinde seve seve yedi çok şükür.afiyet olsun bebislerimize.

Kızlar herkese iyi geceler baturalp için kayseriye geldik 2 3 gündür çok kusuyordu doktor besin alerjisi olabilir dedi 2 hafta ek gıda vermicekmisim yoğurt ve muhallebi vermistim insallah öyle bisey yoktur dua edin lütfen bize
Geçmiş olsun canım inş alerjisi yoktur dualarımızdasınız

Kızlar herkese iyi geceler baturalp için kayseriye geldik 2 3 gündür çok kusuyordu doktor besin alerjisi olabilir dedi 2 hafta ek gıda vermicekmisim yoğurt ve muhallebi vermistim insallah öyle bisey yoktur dua edin lütfen bize
Canım geçmiş olsun, inşallah yoktur alerjisi. Kıyamam Baturalp'e, inşallah iyileşir hemen annesi.

Back