• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ya sabır ya Allah:KK62: eve dönünce sebze çorbasina başlamayı düşünüyordum patates havuç kabak koyarım pirinç koyarım irmik koyarım vs... diye hayal kuruyorum az önce ben odada annemle konuşurken salona bir gittim dila kv kucağında dolma yiyor :KK62: gel de Çıldırma ya kalp kırmadan ayrılmak istiyorum ama bırakmıyorlar ya
Ay ne dolması canim ya rahatsız olur sindiremez ki oy yavrum....ne yap et engel ol canim ya:KK11:

Cnm bizde daha yeni 5 aylik olduk dr da asm deki ebe ve dr da 6ay sadece anne sutu diyor etrafimdaki hetkes annem ablam arkadaslarimda dahil ayni seyi soyluyr ama korkularim var ya yemezse damak tadi icin gec kalirsak diye ama bunu soyleyenlerin cocuklarininda masallahi var bir ay daha bekleyecegiz sanirim biz.birde eger bebek desteksiz oturabiliyorsa ek gidaya hazirdir demisti biri
Canım bende bi makalede dediğini duydum üzerine sayfasında azalma varsa siz yemek yerken iştahlı iştahlı bakıyorsa uzanıyorsa çocuk hazırdır yaziyordu. Yiğit çok istekli ama desteksiz oturamıyor. Çelişki anlıyacağın.çocuktan çocuğa değişiyor bence durumlar. Bende tam emin değilim ama başlamak istiyorum. Bide 6.3 aylık bi arkadaşımın bebeği çocuğa hic bisey vermedi hic tadına bile baktirmadi çocuk simdi yediğini kusuyormuş. Naparsin simdi korku oldu bu bana mesela. İyi düşünelim ;)

Öyle yaptım canım zaten bizim gaz sorunumuz var yoğurt ve meyveye bile alışmasi uzun sürdü arkami dönsem biri birsey veriyor sanki aç birakmisim bu kadar zaman

Sağol canim papatya vereyim bari soğuk algınlığı dedi doktor balgam söktürucu ve peditus verdi çok şükür antibiyotik almamıza gerek yokmus sütte verebilirsin hiçbir sakincasi yok dedi
İyi çok şükür cnmbol bol emzir en büyük ilaç o.birde ev nemli olsun boğazları hemen geçer.bizim öksürük vardi bi ara kaloroferin üstüne su koydum anında geçti buhar makinen varsa da olur

İyi akşamlar herkese. Takipteydim ama yazamadım, ek gıda konuşulmuş bende yavaştan blw usulü başlayayım dedim daha önce yoğurt denemiştim sanırım yoğurt bişeyler yapıyor oğlumun yüzünde zaten dermatit var ama yoğurt yeyince bi kaç dk içinde farklı yerlerde de kızarıklık oldu o yüzden yoğurt vermeyeceğim 1 ay kadar, havuç haşladım verdim onda sorun olmadı ama başka nedenlerden şimdilik tadımlara ara verdik. Bu da benim havuç yiyen davşan oğlum :) maşallahınızı alırız teyzeler :)
20160318_115141.jpg

İyi akşamlar herkese. Takipteydim ama yazamadım, ek gıda konuşulmuş bende yavaştan blw usulü başlayayım dedim daha önce yoğurt denemiştim sanırım yoğurt bişeyler yapıyor oğlumun yüzünde zaten dermatit var ama yoğurt yeyince bi kaç dk içinde farklı yerlerde de kızarıklık oldu o yüzden yoğurt vermeyeceğim 1 ay kadar, havuç haşladım verdim onda sorun olmadı ama başka nedenlerden şimdilik tadımlara ara verdik. Bu da benim havuç yiyen davşan oğlum :) maşallahınızı alırız teyzeler :)
Eki Görüntüle 1802596
Maşallah ya yerim ben o bıdığı:) inş iyi olduğunuzda başlarsınız yiyeceklere canım

Eki Görüntüle 1802596
Oyy maşallah sana paşa oğlan :-)

Dil

Dila da bayılıyor yüz üstü durmaya zaten hep öyle uyuyor uyanikken de sırt üstü bırakırsak hemen dönüyor Güneş in yaptığı yüzme hareketini yapıyor :) ne tatlı oluyorlar dimi uyudu uyumadi derken buyuyorlar ya hemencecik :KK61:
Hakikaten öyle. Aylar ne çabuk geçmiş. Şimdi de dişiydi, ek gıdasıydı, uykusuydu, emeklemesiydi derken yine geçip gidecek:KK61:

İyi çok şükür cnmbol bol emzir en büyük ilaç o.birde ev nemli olsun boğazları hemen geçer.bizim öksürük vardi bi ara kaloroferin üstüne su koydum anında geçti buhar makinen varsa da olur
Ah canim hic emmedi malesef odayi nemlendiriyorum cok sagol canim

Eki Görüntüle 1802596
Maşallah çok datluuuuuuu:nazar::nazar::KK15:

Ya sabır ya Allah:KK62: eve dönünce sebze çorbasina başlamayı düşünüyordum patates havuç kabak koyarım pirinç koyarım irmik koyarım vs... diye hayal kuruyorum az önce ben odada annemle konuşurken salona bir gittim dila kv kucağında dolma yiyor :KK62: gel de Çıldırma ya kalp kırmadan ayrılmak istiyorum ama bırakmıyorlar ya
Dolma mı yok artık kv coştu iyice :KK11:

Günaydın kızlar pek yazamadım bu aralar kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum biraz evde de sıkıldım galiba sinirli sinirli dolanıyorum ortalıkta

Kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinizr teşekkür ederiz süt ve süt ürünlerine karşı alerji çıktı kakasinda gizli kan görüldü geçene kadar ben de baturalp de süt ve süt ürünleri tüketmicez ha bide yumurta var işte durumlar böyle hepinizi öpüyoruz

Oyy kuzum benim insallah gece rahatsiz etmemistir yedikleri:-( bide nasilda yiyo diye mutlu olmustur kv de te Allahim yaa dolmada nedir ya hepsi ayri cins bu kv lerin o_O

Kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinizr teşekkür ederiz süt ve süt ürünlerine karşı alerji çıktı kakasinda gizli kan görüldü geçene kadar ben de baturalp de süt ve süt ürünleri tüketmicez ha bide yumurta var işte durumlar böyle hepinizi öpüyoruz
Çok geçmiş olsun canım dikkat ettiğinizde düzelirsiniz inş Allah büyük dertler vermesin bunlar geçici

Canım bende bi makalede dediğini duydum üzerine sayfasında azalma varsa siz yemek yerken iştahlı iştahlı bakıyorsa uzanıyorsa çocuk hazırdır yaziyordu. Yiğit çok istekli ama desteksiz oturamıyor. Çelişki anlıyacağın.çocuktan çocuğa değişiyor bence durumlar. Bende tam emin değilim ama başlamak istiyorum. Bide 6.3 aylık bi arkadaşımın bebeği çocuğa hic bisey vermedi hic tadına bile baktirmadi çocuk simdi yediğini kusuyormuş. Naparsin simdi korku oldu bu bana mesela. İyi düşünelim ;)
Cnm kusuyorsa bu yiyemedigi icin degil aksine hazir olmadigi yada baska bi sikintisi oldugu icinmis.bizim kizda herhangi bi istek atilma vs de yok bazen bos kasigi uzatyrm agzina dogru acmiyo bile agzini galiba hic hazir degiliz biz gerceidaha yeni 5 aylik olduk,arada teklif edebilirsin cnm bence en azindan tadina bakar bende aman kesinlikle 6 olana kadar vermicem demyrm bakalim gozlemlyrm oyle biz yerken agiz sapirdatsa falan dayanamam veririm zaten:-)

Eki Görüntüle 1802596 [/QUOTE]
Eki Görüntüle 1802596
Allahimm tatli tavsamcik seniii:nazar:nazar: su blw yi cok korksakta bizde dusunyrz nasil cnm cok ogurdumu baslarda?anneme blw yi anlattim oda neymis diyo videolarini izlettim e ozmn ben hepinizi blw ile buyutmusum dedi O:-) :-D

Günaydın kızlar pek yazamadım bu aralar kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum biraz evde de sıkıldım galiba sinirli sinirli dolanıyorum ortalıkta
Cnm bahar yorgunlugundandir havayi guzel buldukca al kuzucugunu yuruyus yap insan bunaliyo evde hayatimiza birden girdi kuzucuklar iyi oldu hos oldu ama iste insani sapittiriyor minikler:-)

Back