• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar dün yazmıştım ya pazar günü adet olmam lazımdı halen olmadım. Ama 20 lik dişim çıkıyor diye antibiyotik içmiştim ondan mı gecikti acaba demiştim. Sabah test yaptım ilk 1 dk yoktu sonra 2-3 dk sonra sanki hayalet çizgi gibi çıktı. Yaklaşık 5 dk sonra da çıkmış olabilir tam bilmiyorum. Kuruma çizgisi olabilir mi? Boş yere umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3541134
Yok kıruma çizgisi bu kadar pembe olmaz

Oy cnm gecçmiş olsun sana bende dün gece geldim sehir dışındaydım bugünle 5 günüm var canım ama beklemiyorum artık dün baya sancım oldu heralde regl gelecek bu ayda tutmadı test yapacaktım vazgectim duphaston bugun bitiyor 4 güne kadar olmazsam ozman yaparım test hayırlsı bakalım
Insanin evinde yataginda evinin içinde olmasi gibisi var mi 🥲🤗
Sagol kuzucum 💗
Hadi bakalim az kalmis o zaman desene. Du bakalim daha varmis regle hemen olumsuzu çağırma. Benimde dünden beri batan kasık agrilarim var ya yumurtlama geliyor yada enfeksiyondan oluyor. Hafif akıntı da baslamis bi test yaptim simdi ov.testi bakalm ne sonuc çıkacak

Yok bebeğim ya her ay olanla aynı.. bu ay yumurtlama günlerini üstüste değerlendirmiştim eşimde keçiboynuzu filan yapmıştı acaba olur mu diye umut işte .. sende var mı
Bizde üst üste değerlendirdik canım arada eşimde pekmez falan yedi yani bilmiyorum bende faydası olur inşallah 🙏 bende dün biraz kasık ağrısı oldu yumurtlamanın 3. Günü falan aşırı halsizlik uyku hali vardı o geçti arada meme ucum sızlıyor birde gaz var başka da bir şey yok nedense bu ay içimde bir his var olacak gibi ama Allah bilir tabi sanırım o da üst üste değerlendirdik diye 🥰🙈

Insanin evinde yataginda evinin içinde olmasi gibisi var mi 🥲🤗
Sagol kuzucum 💗
Hadi bakalim az kalmis o zaman desene. Du bakalim daha varmis regle hemen olumsuzu çağırma. Benimde dünden beri batan kasık agrilarim var ya yumurtlama geliyor yada enfeksiyondan oluyor. Hafif akıntı da baslamis bi test yaptim simdi ov.testi bakalm ne sonuc çıkacak
Aynen öyle cnm hayırlısı bekleyelm bakalım senin adet bttimi hadi inşallah 🙏🏻

Bizde üst üste değerlendirdik canım arada eşimde pekmez falan yedi yani bilmiyorum bende faydası olur inşallah 🙏 bende dün biraz kasık ağrısı oldu yumurtlamanın 3. Günü falan aşırı halsizlik uyku hali vardı o geçti arada meme ucum sızlıyor birde gaz var başka da bir şey yok nedense bu ay içimde bir his var olacak gibi ama Allah bilir tabi sanırım o da üst üste değerlendirdik diye 🥰🙈
Al benden de aynısı. Gaz var arada birde ufak kaşık batmaları benim de bu ay yaş günüm olur mu acaba bana bir hediye diye Allah’a dua ediyorum ….🤲

Demi öyle oluyor 😅 erken gebelik mi yapıyorsun ? Hangi marka iyi acaba bende netten sipariş vericem haftasonu , ne kadar geç o kadar iyi🤗
Predictor early kestirdim gözüme en iyi o , bana hiç yalancı filan çıkarmadı şimdiye kadar :)

Aynen öyle cnm hayırlısı bekleyelm bakalım senin adet bttimi hadi inşallah 🙏🏻
Kuzum bitti çok şükür 🙏 dün hafif pembeli gibi akıntım oldu ama seffaf icinde cok az. Hastanedeydim gun boyu diye pek takip edemedim ama genel bir akinti artışı vardı. Bu sabah da yine ayni sekilde akinti olunca simdi bi test yaptim böyle cikti. Yumurtlama baslayacak galiba diye yorumladım ama. İnşallah öyle olur 🙏

Eklentiler

• 20250122_130425.jpg
    20250122_130425.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba ben bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum öncelikle Allah çoçuk isteyen herkese nasip etsin inşallah benim adetim 12 gün geçti 1 yıllık evliyim ilk defa böyle oldu 6 gün önce hafif kasık ağrısı mide bulantısı karın ağrısı oldu evde test yaptık 3 defa negatif çıktı kan testimi yaptırmam gerekiyor akşamları baş ağrım oluyor dün akşam hafif kan geldi bu gün de aynı şekilde oldu ama adet olmadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim geç döllenme mi acaba Allah razı olsun şimdiden
Bazen testlerde gecikmeye rağmen negatif çıkabiliyor kan testi en net olanı kan verip netleştirin bence 🙏🏻

Back