- 14 Kasım 2024
- 1.919
- 743
- 38
- 30
Evet malesef bize cok acımasız geliyor bunları duymak bende hemen araştırma yaptı doktprum sağolsun patolojiye gönderildi sonuçta bişey cıkmadı tamemen doğa geregi olması gereken sağlıksız bebek dediler büyüse bile sakat olabilirdi dediler ve bu durum benim için iyiye bir işaret oldugunu söylemişti 9 haftalıkken gittim 7.haftada kalbi durdugunu ve çürümeye başladığını söylemişti yani kanamam gelmese benide zehirliycekti yani o çürümüş minicik bedenini bile benden almasınlar istedim ama biliyorum ki ahirette bu dünyada kaybettigimiz bebeklerimiz bize şefaatçi olacak orda onlara kavuşacağız lütfen o güzel yüreğini ferahlat hersey cok güzel olacak bir bebegin daha olcak ve cok güzel bir anne olacaksınIyi olmus canim kanlarina baktirdigin hadi bakalim saglikli sonuclar gelir umarim.
Kesinlikle katılıyorum infertilite dr.lari daha ciddiye aliyor konuyu. Diger dr.lar biraz daha üstün körü ilerliyor. Genel muayene seklinde inceleyip geciyor.
Drlar ve prosedürler o kadar acimasiz ki.. ben bebegimi kaybettim gittim genetik test yaptırmaya bana 2.yada 3.dusukten sonra yapiyoruz fln dediler yaa.. ne kolay cikiyor agizlarindan bu sözler insanlar kac kere yasasin istiyorlarsa bu acıları.. halbuki bebek düşünen tüm ciftlere yapilmali bana göre

Amin cnm benim vardır bundada bir hayır diyoruz cok şükür bu günümüze rabbim bize bir hayat daha bağışladı kıymetini bilmek lazımeva0108 kuzum güzel dualarin dileklerin icin teşekkür ederim.. bende her duamda sizlere yer veriyorum. Allahım gözümüzü yolda birakmaz insallah... insallah en kisa zamanda nasip olur hepimize hayallerimizdeki güzel saglikli bebisler...
Depremle ilgili yasadiklarinizi olurken gözyaşlarımı tutamadim.. biz uzaktayken ne kadar üzüldük çırpındık en ufak faydamiz dokunabilir mi diye sizler neler ne acılar yaşadınız. Allahım korumuz sizleri.. böyle felaketler yasatmasin Allahım bir daha kimselere... cok gecmis olsun tekrar.. dünden beri zaten o günün videolari hep karsima cikiyor aglaya aglaya bi hal oldum...

Ayy cnm benim inşallah layığıyla yapabilirim Rabbimde kabul eder inşallahAy maşallh canim ne guzel inşallh namazini hiç birakmazsin 40gun kilinca daha hiç birakamzsn zateninan dunya hayati geçici bi heves Burda yaşadigimiz kotu iyi hersey bizim sinavimiz
Allah gönlüne göre versin kuzum
![]()

Yaa yazdıkalrın Cok güzell inşallah bende yapabilirim. Yenebilirim niye bilmyorum ama bendede o utangaçlık var işte nasıl dışarı cıkarım diye hep böyle düşünyorum cok saçma bir düşünce biliyorum ama elimde değil niyet edip girdim bir yola rabbim utandırmasın inşallah layık olabilirimYa ne kadar mutlu oldum senin adına bak ben de 25 yıl açıktım yani tesettürlü değilidm daha sonra tesettüre girdim İlk zamanlar çok zorlandım aşırı zorlandım yani evlendiğim gibi bunu yaptım ve daha öncesinde bu kararı aldım ama umduğum gibi gitmedi hiçbir şey ertesi gün oldu kayınvalidem sana mehir için bilezik alacağız dedi ve ben çıkamadım dışarıya çıkamadım şal takacağım diye o kadar kötü olmuştum ki annemi özledim diye bahane uydurdum eşime onlar kyucumya gitti ben fotodan seçtim bilezik. Bu arada kendi isteğimle bu kararı almıştım yıllarca gelinlik hayali kurup düğünümde açık olup sonrasında kapanma kararı almıştım tam da istediğim gelinliği buldum Aslında çok zıttı yani epey açık ama ertesi gün tesettürlü biri olmak neyse şimdiki aklım olsa keşke blue çağına girdiğimde bu kararı verebilseydim Yani annem babam bana bu konuda çok daha fazla üstüme düşseydi bana ve ablalarıma. Yani eski benim evimde eski tarzındayım crop bile giyiyorum kendi evimde çok özgürüm. Aşırı severim bakım yapmayı Yani insanlar tesettürlü insanları bakımsız falan sanıyorlar bazen şahit oluyorum aşırı komık.Neyse gel gelelim alıştım vesaire derken o kadar çok yanlışım olduğunu fark ettim ki sana tavsiyem bir gün tesettüre geleceksen tamamen hakkıyla yapmaya çalış yani ben kot pantolon ve tunik giyiyordum. Bunların ne kadar yanlış olduğunu gördüm ve bu görüşüm maalesef babamın kaybı ile başladı araştırmalara başladım ruhsal dünyama dönmeye başladım. Çok güzel elbise feraceler var artık kot pantolonu ev dışında hayatımdan çıkardım çok bol pantolon giyiyor muyum evet ama böyle hem nine gibi görünmeyip hem de tarz olmak istedim tarz derken dikkat çekici değil tabii ki de bizim yaşımiza uygun eğer bir gün tesettüre girersen sana çok güzel sayfalar önerebilirim. Maalesef şu bir gerçek ki ben kur'an'daki sureleri okuyana kadar bu kadar detay bilmiyordum. Bizim ve kocalarımız gözleri giydikleri şortları dahi tesettüre dikkat etmemiz gerekiyor sırf bu yüzden cenneti kaybetmek istemiyorum. Tesettür bir kadın için o kadar değerli ki yani yabancı erkeklerden kendini gizlemesi çok güzel bir şey ben bu kafaya ermem 27 yıl falan .Bu arada çok şükür namazımı kılıyorum yani belim tutkunken bile böyle şeyler soylenmezz ama gözlerimle secde ettim uzanarak Çünkü uzanırken bile belim ilerlemiyordu 3 gün önce . manevi gücümü buna bağlıyorum yani özellikle son birkaç aydır daha güçlüyüm cocuk konusunda nmazı maalesef kaçırdığım anlar oldu ama o kadar alışmışım ki belim o kadar kötüyken bile eşime beni götür abdest alayım namaz kılmalıyım dedim. Yani bunları neden anlattım bilmiyorum ama bu dünya gerçekten bomboş hem de çok boş sahte amaçlar sahte insanlar günümüz bomboş geçiyor her gün bir kelime dahi kuran açıp okumak gerek. Geçen gece babama okudum çok rahatladım ve yine her gün okuma kararı aldım yani 10-15 gün arayla olacak iş değil İnşallah gerçekten kalbindeki böyle daha da ilerleyerek hayatına geçer canım
Ben senide açık sanıyordum ne güzel bir yola girmişşsin hepimize nasip olsun inşallah ya

Ahh cnm benim sizlerde okdar iyisinizki inşallah rsbbimde huzuruna kabul eyler bizleri Allah'a yakın olmak kadar huzurlu hiçbirsey yokk Rabbimden ne istersek koşulsuz nasip eden o inşallah layık bir kul olabilirimO kadar güzel kalbin varki senin bu düşünceleri bile Rabb'im sana nasip etmiş. Allah'ın izniyle devamı da gelir derdini sadece yardana anlat emin ol koşulsuz şartsız seni tek dinleyen derman veren odur. Rabb'im her daim mutlu etsin seni. Bizlere yardımcı oldun elinden geldiğince hepimize cevap verdin. Merhametin de gönlün gibi çok güzel. Rabb'im gönlünden geçen ne varsa kabul etsin canım bu mübarek günün hürmetine![]()

Amin cnm hayırlı cumalar herkezeBugün günlerden cuma. Rabb'im mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa en hayırlısını en güzelini nasip etsin. Cumanız mübarek olsun canlar.
Hayırlı Cumalar![]()
Ya şuan şok oldum cnm hayırlı olsun sağlıkla büyüsünGittim bugün doktor böyle seyler olabilir dedi normal karsıladı pozitif konuştu gebelik olarak değerlendirdi haftaya cuma gidicem inşallah o gün kese kalp atışı falan duyarız inşallah![]()