Kizlar biz de bugun 6 aylik olduk. 70 cm olmus boyumuz,,kilomuz da 8 kg, 500 gr almisiz. Doktorumuz iyi buldu ama artik 5 ogun ek gidaya gececegiz en kisa zamanda dedi. Asi hic korktugum gibi olmadi, doktorumuz yurtdisindan iki asinin birlikte verildigi bir asi getirtmis, bu ay onu yapti, yapmadan koluna krem surdu acisini azaltsin diye, asilarin kalanini da gelecek ay yapacakmis. Oyle olunca o kadar yaygaraci oglum azicik dudak buzdu bitti. Sonrasinda da henuz pek atesimiz yok, tabi butun gun hafif keyifsizdi,,bir de kabiz olmusuz iki gunun sonunda yardimla zor yapti kusum kakasini. Kizlar biraz erken bir soru olacak ama ustune kafa yormus olan varsa cevaplarinizi bekliyorum. 5 ogun ek gida olunca ne zaman anne sutu verecegim diye sordum. Doktor da kahvslti bulamacinin, purelerin ve corbalarin icine koyabilirsin ayrica ne zaman isterse her an verebilirsin dedi. Simdi nasil yapsam pek bilemiyorum, o kadar ek gidadan sonra yemegin ardindan kesin almaz. Uykuya dalmaya yakin hafif sindirmis acikmis olsa emerek uyumasini istemiyorum. Yok kafama estikce surekli versem bu sefer ileride surekli meme ister mi acaba diye dusunuyorum. Var mi fikirleriniz? Aramizdaki 2 cocuklu tecrubeli anneler siz nasıl yaptiniz?