• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    29
Adi ne canim doktorun 🤗
Fuat Bora ben oğlumda da ona gittim o zaman maddi yönden sıkıntı vardı doğumu yapamadım ama çoğu zaman kontrole ona gittim. Geçen hafta Mevlana fizik tedavi araştırma Hastanesi'ne gittim bebeği göremiyorum dedi bende direk Fuat beye gittim hemen bebeği gördük daha ben sormadan içim rahat etsin diye kalp atışını dinletti

Fuat Bora ben oğlumda da ona gittim o zaman maddi yönden sıkıntı vardı doğumu yapamadım ama çoğu zaman kontrole ona gittim. Geçen hafta Mevlana fizik tedavi araştırma Hastanesi'ne gittim bebeği göremiyorum dedi bende direk Fuat beye gittim hemen bebeği gördük daha ben sormadan içim rahat etsin diye kalp atışını dinletti
Ay demkki doktordan doktora degişiyor belkide dun özele gtsem bebegi gorebilirdim ams yinede bekleyeyim bir hafta daha garanti olsun ama içim içimide yiyo bebişi ve kalbini goremedigim icin

Ay demkki doktordan doktora degişiyor belkide dun özele gtsem bebegi gorebilirdim ams yinede bekleyeyim bir hafta daha garanti olsun ama içim içimide yiyo bebişi ve kalbini goremedigim icin
Canım 7 haftalıktı gittiğim zaman Bebek bi var dedi bi yok dedi sonra cihaz kötü dedi dayanamadım birkaç gün sonra gittim özele içim rahat etmedi diye gördüm çok şükür

günaydınn
hala devam ediyor. günün hep aynı saatlerinde. sabah işe gelmeden önce, akşam eve gidince. açken oluyor sanıyordum ama bazen tokkende öğürme geliyor. az kaldı geçecek sabır
Dört gözle bekliyorum geçeceği zamanı 🙂

sen ye yinede. çıkarsanda ondan vitamin alınıyormuş
benimde mesela ağzımın tadı yeni yeni geliyor. hala su içemiyorum o ayrı
Su benim de aynı hiç içesim yok zorla içiyorum midem bulanmazken yiyorum sonra o da gidince üzülüyorum bebiş alsın da faydasını artık giden gitsin diyeyim

Bu hafta hafta ya 7ye gircek benim minik garanti olur hem bos gebelik olur diye korkuyorum
Canım anlıyorum seni emin ol bende çok şey düşündüm rüyalarıma girdi artık. Allah'ın izniyle bebişini göreceksin güzel düşünelim güzel olsun 🥰🙏

Kızlar merhaba
Fetal dna yaptıracaklar hangi merkezde yaptıracaksınız. Doktorum haftaya yapalım dedi ancak önerdigi yerin yorumları iyi degildi. Güvenilir bildiginiz bir yer var mı

Folbiol hiç önerilmiyor artık bebeğin ihtiyacı olanın on kat fazlası varmış içerisinde bana öyle demişti doktor kesinlikle vermiyor dedi şimdi görünce yazmak istedim tabi doktorunuz verdiyse bişy diyemem
Sen hangisini kullanıyorsun canim

Benim alt karnımda öğleden beri bir sızı var, büyüme ağrısı mı acaba yoksa ciddiye mi almalıyım bilemedim :(

Kızlar iyi akşamlar tabii ki biliyorum erken ama yine de sormak istiyorum yorum yapabilecek var mı cinsiyet nedir sizce 🥲🙏

Eklentiler

• 17395622622951685673401193383246.webp
    17395622622951685673401193383246.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar ben bugün bisey farkettim, bu ilk sağlıklı gebeligim. Tam sezeryan için açılan yer var ya orada bi kabartı, yatay bir çizgi gibi oluşmuş, boğum gibi bisey. sizde de var mı böyle bişey, yoksa karnım mı büyümeye başladı

kızlar benim doktorum 2li tarama testi yapacak. Fatal dna ilk defa duydum. Doktorunuz mu önerdi yoksa kendi isteğinizle mi?

Back
X