- 1 Ekim 2024
- 722
- 336
- 18
- 29
Başın sağolsun canım. Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla tekrar anne olmayı nasip etsin inşallahBen bebeğimi kaybettim. Listeden çıkarabilirsiniz. Hepinize sağlıklı doğumlar kızlar. Kendinize çok iyi bakın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başın sağolsun canım. Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla tekrar anne olmayı nasip etsin inşallahBen bebeğimi kaybettim. Listeden çıkarabilirsiniz. Hepinize sağlıklı doğumlar kızlar. Kendinize çok iyi bakın.
Dr ismi nedir ?
Fuat Bora ben oğlumda da ona gittim o zaman maddi yönden sıkıntı vardı doğumu yapamadım ama çoğu zaman kontrole ona gittim. Geçen hafta Mevlana fizik tedavi araştırma Hastanesi'ne gittim bebeği göremiyorum dedi bende direk Fuat beye gittim hemen bebeği gördük daha ben sormadan içim rahat etsin diye kalp atışını dinlettiAdi ne canim doktorun![]()
Ay demkki doktordan doktora degişiyor belkide dun özele gtsem bebegi gorebilirdim ams yinede bekleyeyim bir hafta daha garanti olsun ama içim içimide yiyo bebişi ve kalbini goremedigim icinFuat Bora ben oğlumda da ona gittim o zaman maddi yönden sıkıntı vardı doğumu yapamadım ama çoğu zaman kontrole ona gittim. Geçen hafta Mevlana fizik tedavi araştırma Hastanesi'ne gittim bebeği göremiyorum dedi bende direk Fuat beye gittim hemen bebeği gördük daha ben sormadan içim rahat etsin diye kalp atışını dinletti
Canım 7 haftalıktı gittiğim zaman Bebek bi var dedi bi yok dedi sonra cihaz kötü dedi dayanamadım birkaç gün sonra gittim özele içim rahat etmedi diye gördüm çok şükürAy demkki doktordan doktora degişiyor belkide dun özele gtsem bebegi gorebilirdim ams yinede bekleyeyim bir hafta daha garanti olsun ama içim içimide yiyo bebişi ve kalbini goremedigim icin
Dört gözle bekliyorum geçeceği zamanıgünaydınn
hala devam ediyor. günün hep aynı saatlerinde. sabah işe gelmeden önce, akşam eve gidince. açken oluyor sanıyordum ama bazen tokkende öğürme geliyor. az kaldı geçecek sabır
Su benim de aynı hiç içesim yok zorla içiyorum midem bulanmazken yiyorum sonra o da gidince üzülüyorum bebiş alsın da faydasını artık giden gitsin diyeyimsen ye yinede. çıkarsanda ondan vitamin alınıyormuş
benimde mesela ağzımın tadı yeni yeni geliyor. hala su içemiyorum o ayrı
Bu hafta hafta ya 7ye gircek benim minik garanti olur hem bos gebelik olur diye korkuyorumCanım 7 haftalıktı gittiğim zaman Bebek bi var dedi bi yok dedi sonra cihaz kötü dedi dayanamadım birkaç gün sonra gittim özele içim rahat etmedi diye gördüm çok şükür
Canım anlıyorum seni emin ol bende çok şey düşündüm rüyalarıma girdi artık. Allah'ın izniyle bebişini göreceksin güzel düşünelim güzel olsunBu hafta hafta ya 7ye gircek benim minik garanti olur hem bos gebelik olur diye korkuyorum
İnşallah benim yavrum nazlandigi icin gorunmemiştirCanım anlıyorum seni emin ol bende çok şey düşündüm rüyalarıma girdi artık. Allah'ın izniyle bebişini göreceksin güzel düşünelim güzel olsun![]()
Öyledir tabi canım benim birde mide bulantısı gecseydi iyiydi yataktan zor çıkıyorum hiçbir şey yapamıyorumİnşallah benim yavrum nazlandigi icin gorunmemiştir![]()
Folbiol hiç önerilmiyor artık bebeğin ihtiyacı olanın on kat fazlası varmış içerisinde bana öyle demişti doktor kesinlikle vermiyor dedi şimdi görünce yazmak istedim tabi doktorunuz verdiyse bişy diyememFolbiol
Sen hangisini kullanıyorsun canimFolbiol hiç önerilmiyor artık bebeğin ihtiyacı olanın on kat fazlası varmış içerisinde bana öyle demişti doktor kesinlikle vermiyor dedi şimdi görünce yazmak istedim tabi doktorunuz verdiyse bişy diyemem
Benimde mide bulantisi var bi kac gundurÖyledir tabi canım benim birde mide bulantısı gecseydi iyiydi yataktan zor çıkıyorum hiçbir şey yapamıyorum
Çok üzüldümBen bebeğimi kaybettim. Listeden çıkarabilirsiniz. Hepinize sağlıklı doğumlar kızlar. Kendinize çok iyi bakın.
Kabız olunca ağrılar oluyor ilk ağlıma bu geldiBenim alt karnımda öğleden beri bir sızı var, büyüme ağrısı mı acaba yoksa ciddiye mi almalıyım bilemedim![]()