• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kizlarr sln nasilsiniz bebisler nasil uzun zmndir giremedim yangin ckti evimizde cok sukur sadece maddi kaybimiz oldu tadilatti temizlikti derken 2 haftadir gocebe gibi yasadik dun nihayet evimize geldik ceydaninda ne duzeni kaldi ne birseyi bi yandan kendi derdimizle ugrasirken bi yandanda kizimizin gelisimine yemesine icmesine uykusuna karisanlarla ugrasmaktan omrumden omur gitti Allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin bu surecte onu anladim coook yoruldum cok...bugun sabah bu yorgunlugumu unutturan birsey oldu sabah ceydayi kendi yatagimizda yatirip bi kac dkligina odadan ciktim bi geldim odaya yuzustu donmus yuregim agzima geldi hemen cevirdim nasil gulucuk saciyor:-) megersem donmus bizim sipacik biraktim tekrR dondu tabi ben agla aglaaa sen nezamn buyudun yaaa diye Allahim acilarini gostermesin ne kadarda cabuk buyuyorlar...bizde durumlar boyle kizlar aci tatli biarada ssizler nasilsiniz kuzular nasil
Canım çok geçmiş olsun, Allah tan sadece maddi kayıp cana olmasın da.. Maşallah Ceyda ya, mutluluk gözyaşları :) amin canım evet çabucak büyüyorlar. Bizde dönme adına çok bi çalışma olduğu söylenemez :) yüzüstü yatırdığımda sırt üstü dönüyor sadece :)

Canım çok geçmiş olsun, Allah tan sadece maddi kayıp cana olmasın da.. Maşallah Ceyda ya, mutluluk gözyaşları :) amin canım evet çabucak büyüyorlar. Bizde dönme adına çok bi çalışma olduğu söylenemez :) yüzüstü yatırdığımda sırt üstü dönüyor sadece :)
Yüzüstünden sırt üstüne daha mı kolay oluyor acaba biz de aynı durumdayız diğer türlü dönme çabamız pek yok yatırınca sırtüstü sağa sola bakıyor sadece

Kizlarr sln nasilsiniz bebisler nasil uzun zmndir giremedim yangin ckti evimizde cok sukur sadece maddi kaybimiz oldu tadilatti temizlikti derken 2 haftadir gocebe gibi yasadik dun nihayet evimize geldik ceydaninda ne duzeni kaldi ne birseyi bi yandan kendi derdimizle ugrasirken bi yandanda kizimizin gelisimine yemesine icmesine uykusuna karisanlarla ugrasmaktan omrumden omur gitti Allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin bu surecte onu anladim coook yoruldum cok...bugun sabah bu yorgunlugumu unutturan birsey oldu sabah ceydayi kendi yatagimizda yatirip bi kac dkligina odadan ciktim bi geldim odaya yuzustu donmus yuregim agzima geldi hemen cevirdim nasil gulucuk saciyor:-) megersem donmus bizim sipacik biraktim tekrR dondu tabi ben agla aglaaa sen nezamn buyudun yaaa diye Allahim acilarini gostermesin ne kadarda cabuk buyuyorlar...bizde durumlar boyle kizlar aci tatli biarada ssizler nasilsiniz kuzular nasil
Ayy canım benim ya çok geçmiş olsun inşallah Allah benzer durumlarla karşılaştırmaz bir daha. Maşallah ceydaya da kısmet sıra bizlerde galiba gerçi hiç dönmeye çabalamıyor ama bir gün elbet yapacak.çok hareketli bir kız değiliz ancak çenemiz var konuşup duruyoruz:) bu arada kızın kardeşimin adaşı o yüzden daha bir yakın hissettim:) ben de eşimün görevinden dolayı ocak sonu memlekete gelmiştim eşimün burada görevi bitti tam eve gidiyoruz derken başka bir şehre göreve gitti ben hala memleketteyim. Cumartesi annemlere geçtim bir üç hafta daha buradayım kısmetse sonra inşallah evime gidebileceğim. İlk günler çok zorlandım karışanlardan dolayı sonra onlar bize biz onlara alıştık karışan olduğunda da takmadım kendi bildiğimi okudum bir buçuk ay böyle geçti.

kızlar benim sütümde azaldı malesef iş yerinde 3 kez sağıyorum 250 ml çıkıyor ancak ben 1 aydır ek gıdaya da geçtim anne sütünde cici bebe ezip veriyorum,yoğurt,meyve püresi falan veriyorum 4. ayından beri havuçlu tarhana çorbası yapıyoru zeytin yağı koyuyoru kabız olmasın diye de öyle yani 250 az malesef

Xeroderma_pig Xeroderma_pig tatlim allah razi olsun senden, ne kadar vakit kaybetmisim dusuk seviyede calistirmaktan. tek gogusten 25 dakikada 180 ml cikti. Ya 45 dakikada cikarirdim ben bu kadari yada iki sefer yapmam gerekirdi. Gogus ucum fln da acimadi
Gözlerim kocaman kocaman oldu:KK57: maşallah:nazar: çift göğüsten 120 ancak bende, öyle diyim:KK43: nazar duası okudum valla şu an:)

Canım çok geçmiş olsun, allah korumuş sizi, mala gelsin zarar yeter ki. Ceyda da büyümüş annesi:KK36: her gün yeni şeyler yapacak artık:KK46:

Çok geçmiş olsun şükür siz iyisiniz benim kızda artık rahat dönüyor tek hamlede hatta artık oyun halısına bırakıp içeri gidemiyorum sürünerek parkeye çıkıyor

Kızlar benim kızın işaret parmağı hep ağzında, diş etlerini kaşıyor. Açtım baktım hep kıpkırmızı olan diş etleri hafif soluk görünüyor ön alt kısımda. Bi de iğnenin ucu gibi beyaz noktalar var pamukçuğa benzer ama sanırım diş gelecek:) ayyy yerim onuu :KK68:

Oğlum tutmadı, ilk 3 ay çok uğraştım toplasam 10-15 kez emmiştir o da doyumluk değil sonrada bende uğraşmayı bıraktım. Bide hatam ilk günler sütüm gelmedi mamaya başladık gelmediği gibi elimle sağmak da aklıma gelmedi kimse de demedi sağmaya çalış diye ancak emzir emzir dediler bende biliyorum emse gelecek, 4. gün elimle sağmayı akıl edebildim o da çay kaşığına geliyordu ancak tabi uyarılınca ertesi gün doldu taştı ama bebek tutmadı ağzına sağdım olmadı velhasılı benim de içimde ukte kaldı emzirememek. 1 aydır da doğru düzgün sağmıyorum. Kısmet dedim artık ne yapalım şuan düşünmüyorum ama olur ya ikinci çocuk olursa o emer inşallah diyorum.
Anladım canım benim kızımın doğum kilosu düşüktü 2.250 kg doğdu tutuyordu emiyordu ağlıyordu mama yiyince ancak sakinleşip uyuyordu iki memeyi 8 kez emzirdiğimi bilirim ama sonu gene mama oluyordu ilk 3 hafta biberon vermedim çabaladık çok kızımla ama yapamadık sonra şöyle birşey okudum süt üretim sorunlarına düşük tartılı(2.700 altı) bebeklerde daha çok rastlanırmış bebek gerekli gücü vererek ememezmiş annede ona göre süt üretirmiş Allah kısmet eder ikinci olursa dibine kadar emzirmek istiyorum çok içimde kaldı

Cok sagol canim.Ceyda yaklasik 2 haftadir calisyrdu donmeye korkudan hep yerde yatiriyrdum gunduzleri ne olur ne olmaz yaninda yokken doner diye doneneyince sinir olup agliyrdu kismet buguneymis cok hizli buyuyorlar yaa cok senin kuzucugunda eli kulagindadir annesi dikkat et heran donebilir

Ayy canım benim ya çok geçmiş olsun inşallah Allah benzer durumlarla karşılaştırmaz bir daha. Maşallah ceydaya da kısmet sıra bizlerde galiba gerçi hiç dönmeye çabalamıyor ama bir gün elbet yapacak.çok hareketli bir kız değiliz ancak çenemiz var konuşup duruyoruz:) bu arada kızın kardeşimin adaşı o yüzden daha bir yakın hissettim:) ben de eşimün görevinden dolayı ocak sonu memlekete gelmiştim eşimün burada görevi bitti tam eve gidiyoruz derken başka bir şehre göreve gitti ben hala memleketteyim. Cumartesi annemlere geçtim bir üç hafta daha buradayım kısmetse sonra inşallah evime gidebileceğim. İlk günler çok zorlandım karışanlardan dolayı sonra onlar bize biz onlara alıştık karışan olduğunda da takmadım kendi bildiğimi okudum bir buçuk ay böyle geçti.
Cok tesekkurlwr cnm..o ceneden bizdede var valla bize laf birakmiyo bide bagira bagira ses cikariyo artik oturup onu dinliyrz tv sesini falan bastiriyor:-)..senin isin de zormus canim uzun bi sure evden uzaklasmak cok zor..Allah kolaylik versin kendi annende bi nebzede olsa daha rahatsindir babasininda burnunda tutuyordur kuzucuk ya Allah onnda yar ve yardimcisi olsun

Canım çok geçmiş olsun, allah korumuş sizi, mala gelsin zarar yeter ki. Ceyda da büyümüş annesi:KK36: her gün yeni şeyler yapacak artık:KK46:
Cok sagol cnm. heryeni gun onlardaki bu degisimi izlemek okadar guzel birseymiski daha emekliycekler yuruyecekler konusacaklarr bunlar hayal gibi geliyor suanda ama zmn hizla akiyor hepsine az kaldi insallah:-)

Kızlar benim kızın işaret parmağı hep ağzında, diş etlerini kaşıyor. Açtım baktım hep kıpkırmızı olan diş etleri hafif soluk görünüyor ön alt kısımda. Bi de iğnenin ucu gibi beyaz noktalar var pamukçuğa benzer ama sanırım diş gelecek:) ayyy yerim onuu :KK68:
Cnm cay kasigi ile test et tok ses gelirse dis geliyor demekmis hadi hayirlisi bakalim insallah kolaycik cikarir:-)

Cnm sen kaç gel bana dilayla bende mardindeyim:)yakiniz
Ah canım çok teşekkür ederim keşke öyle bir şey olsa bayram ederdim :)) bugün Nevruz diye dışarı çıkmadık kalan gunlerde bir yerlere gidince çabuk geçer insallah

Back