2015 Ekim Anneleri

Himm simdi anladim cnm sagolasin korktum bian:-)
Yok ay korkulacak bişey :KK48:
Bebek dilini rahat kullanamıyomuş o yüzden ufak bir müdahale ediyo doktor çok önemli büyük bir şey değil bebek dilini dışarı çıkaramıyomuş fln öle bitişik olduğunda :)

Canım oluyor bazen böyle. Ben de geçtiğimiz hafta yaşadım üç gece sabaha kadar oturduk mahvetti beni gece olunca korkuyordum yine aynı olacak diye ama bir anda geçti kızım evde gün boyu uyumaya başladı sen de sabret geçecek bugünler de

Günaydın canim inşallah bu msjindan sonra uyumussunuzdur benim kızımda önceki gece aynen tarif ettiğin gibiydi sanırım bizim kızlar zor bir dönemden geçiyor inşallah fazla uzun sürmez bu halleri

Amanin msj yazamadan gönderdim ya :) emzirirken msj yazmamak lazım :) sağolun teyzeleri destek için, bi huysuzuz bu günlerde, düzelecek inşallah.

Mrb kızlar kontrolden geldik 6.800 gr olmusuz boyumuzda 64 cm 2. Ayda kilosu 5700du 2 ayda 1100 gr almış bana çok az geldi sadece anne sütü alıyor doktor kilosuna normal dedi ama anne yüreği işte hep fazlasını istiyo :KK16: sonra da amaaaan sağlıklı olsun zayıf olsun diyorum. Bebisi 4 aylik olanlar sizin nasıl kilo aliminiz

TEşekkür ederim canım benim bakalım işlerimi hallederim inşallah. Durunun da kalça ultrasonu ve göz muayenesi yapılacak yapabilirsek. Tatlımı yaptım bakalım nasıl bir sonuç çıkacak yarına her zamanki tariflerimin dışında bir şey denedim hadi gözün aydın senin de tatil başlar başlamaz geliyorlar:) sen de yoğun olursun şimdiden kolay gelsin canım öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar:)
Sagolasin canim cok ozledim bizimkileri...guzel durumuz nasil biz daha göz muayenesi yaptırmadık kalca ultrasonunu 2 aylikken yaptrdik kolay bir işlem☺☺guzel olmuştur ellerine saglik canimm☺

Mrb kızlar kontrolden geldik 6.800 gr olmusuz boyumuzda 64 cm 2. Ayda kilosu 5700du 2 ayda 1100 gr almış bana çok az geldi sadece anne sütü alıyor doktor kilosuna normal dedi ama anne yüreği işte hep fazlasını istiyo :KK16: sonra da amaaaan sağlıklı olsun zayıf olsun diyorum. Bebisi 4 aylik olanlar sizin nasıl kilo aliminiz
Cnm çok güzel kilo alımı bnm kız 6200 çıktı bu ay bir önceki ay 5800 dü :)

günaydın canlar
ben işe başlamadan önce baya bi süt depolamıştım buzluktaydı eğer sütüm yetmezse diye
mert buzluktaki sütleri çok severek içmedi ama mec bur kaldığı için herhalde istemesede içmek zorunda kaldı
çünkü ben 2 aydır çalışıyorum ama hiç mama vermedim

2 gündür kabus yaşıyorum büyüme atağı olabilir
dün gece acil e götürüyodum mert i
ağlıyor ama nasıl gözlerinden yaşlar akıyor bu sefer bende başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu ben ağlayınca 4 yaşındaki oğlumda başladı ağlamaya :KK43:
Canim cok uzuldum umarim mert daha iyidir. Buyugune de kiyamam annesine uzulurmus kuzucuk.Bazen ben de agliyorum ediz aglarken ozellikle aglamasi bitiyor ama ic gecirmeleri bitmiyor meme emerkenboyle karni sarsiliyor cok uzuluyorum. Allah dermansiz dert vermesin, biz uzulelim de onlar iyi olsunlar

günaydın yorgun ama mutlu anneler:) ben sizlere bişey sormak istiyorum kuzucuklar neler yapabiliyor artık? benim kızım 3 ay 14 günlük oldu bugün, sesli kahkaha atıyor, sohbet ediyor bizimle agular cıkarıyor, emerken biri seslendiğinde dönüp bakıyor göz takibi de güzel ama hala ellerini kullanamıyor ulaşma cabası yok oyuncaklarına, ana kucağı gibi koltuğu var ona oyuncak takıyorum bakıyor heyecanlanıyor cırpınıyor ama eller gitmiyor, tabi bu arada eller genelde hep ağızda emmeye calışıyor sürekli...
Canim eli kulagindadir bizimki tam 3 bucuk ayda bir gunde degismisti, birden uzanip tutmaya basladi. Sirt ustu yatirip yanina en sevdigi oyuncaklari koy rahatca dokunabilecegi mesafeye, eline sik sik cingirak gibi rahat tutabildigi seyler ver, cok yakinda tutar kuzun

Canim bizim haftaya randevumuz gelince yazarim ama artik kilo alimlari yavasladi cogu bebis 550 almis 3. Ayda. Bence ediz de az aldi bu ay. Doktor iyi dediyse hic sikma canini saglikli olsunlar da. Hem anne sutu ile beslenen bebisler genelde cok kilolu olmuyor. Ama seni cok iyi anliyorum ben da soyle biraz ele gelse diyorum:)

Merhabalar kızlar sabahtan beri göz dr u ortopedi çocuk dr u derken koşturmaktan giremedim. Kalça ultrasonumuz normal çıktı sorun yok düzelmiş açıklık boy kilo ölçümü gayet iyi 6800 gr 63 cm. Çocuk gelişimci oldukça kilolu olduğunu söyledi. Göz de normal çıktı sonuçlar. Sonraki ay kan ilacı başlayacakmış burada olmayacağım için birazdan gidip kan ilacını alacağım sağlık ocağından. Bizden durumlar böyle birazdan çıkıp milli eğitimde işlerimi halledeceğim of akşam da misafir gelecek. Gece ancak girerim canlar. Hepinizin yazdıklarını okudum cevap yazamıyorum öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)

pessinus pessinus Masallah cnm bebise kilosu gayet iyi hem saglikli olsunlar cani icinde olsun yeter tabi her anne gibi bende yumuk yumuk yanaklari olsun istiyrm ama saglikli ya diyorum gerisi onemli degil

Son düzenleme:
Kizlar 4 gundur ediz aksam 8de yatip sabah 7-8 arasi uyaniyor:nazar::nazar::nazar:. Tabi emmeye kalkiyor ama o kadar. Cok mutluyum ya ilk defa rahat yemek yiyoruz babasiyla. Yavas yavas duzene mi giriyor diyecegim ama kesin bir iki gune yine bir supriz hazirlar oglusum. O zamana kadar keyfini cikariyim ben en iyisi
İnsallah boyle dvm eder annesi bu gunlerin tadini cikar bebislerin sagi solu belli olmuyor :-)

Merhabalar kızlar sabahtan beri göz dr u ortopedi çocuk dr u derken koşturmaktan giremedim. Kalça ultrasonumuz normal çıktı sorun yok düzelmiş açıklık boy kilo ölçümü gayet iyi 6800 gr 63 cm. Çocuk gelişimci oldukça kilolu olduğunu söyledi. Göz de normal çıktı sonuçlar. Sonraki ay kan ilacı başlayacakmış burada olmayacağım için birazdan gidip kan ilacını alacağım sağlık ocağından. Bizden durumlar böyle birazdan çıkıp milli eğitimde işlerimi halledeceğim of akşam da misafir gelecek. Gece ancak girerim canlar. Hepinizin yazdıklarını okudum cevap yazamıyorum öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)
masllah tosbik kuzucuga:-) dr konrollernizde cok iyi gecmis cok sukur bugun seni yogun bi tempo bekliyor anlasilan gecese misil misil uyiyun bebislede guzelce dinlenin;)

Canim cok uzuldum umarim mert daha iyidir. Buyugune de kiyamam annesine uzulurmus kuzucuk.Bazen ben de agliyorum ediz aglarken ozellikle aglamasi bitiyor ama ic gecirmeleri bitmiyor meme emerkenboyle karni sarsiliyor cok uzuluyorum. Allah dermansiz dert vermesin, biz uzulelim de onlar iyi olsunlar
canım benim doğru söylüyorsun işte bazen elimde olmuyor sinirlerim yıpranmış galiba

Back