2015 Ekim Anneleri

Tatlım nasılsın kaç gündür karşılaşamıyoruz özlettin kendini
Canim ben de ozledim sizi, ediz duzene girince birkac gundur biraz ev isleri biraz yemek biraz da kendime vakit ayirmaca gunler ucup gitti, ama hep okuyorum tabi. Ataman hayirli olsun canim, kalca ultrasonu da iyi cikmis cok sevindim, cok da guzel gidiyor durumuzun gelisimi masallah. Misafirlerin geldi sanirim bir de nasil gecti? Cok yoruldun galiba bugun, umarim duru hanim bugun guzel uyur da dinlenirsin

Canim benim sagol. Rezene kimyon tohumu anason iciyorum aksamlari, 5ten sonra uyutmamaya calisiyorum, 7 bucukta banyo yaptiriyorum. Ama bence 4 ayimiz yaklasti buyudugu icin duzene giriyor bunlarla hic alakasi olmayabilir.
Anladım canım peki rezene kimyon anason u sen mi kaynatıp veriyorsun yoksa humananin çayları gibi mi ? Bir de ne kadar veriyorsun biberonla mi veriyorsun ?

Anladım canım peki rezene kimyon anason u sen mi kaynatıp veriyorsun yoksa humananin çayları gibi mi ? Bir de ne kadar veriyorsun biberonla mi veriyorsun ?
Yok caNim kendim iciyorum, sutumden bebise geciyor, bir cay kasigi rezene tohumu bir cay kasigi kimyon tohumu yarim cay kasigi anasonun uzerine 1 bardak kaynar su koyup 10 dakika beklwtitorum, sonra iciyorum. Bebislere hem uyku hem gaz icin iyi geliyor, rezene anason da anneye sut arttiriyor. Bebise direk vermek istersen sanirim anason ve kimyonlu gaz damlalari var sanofinin gormustum sanirim ama ciddi gaz sorunu yoksa senin icmeni tavsiye ederim bence daha dogal boyle

Kızlar annemle kız kardeşim bugün geldiler çok şükür kafa dinleyebilecem inşallah.ama elamiz huysuz kızlar çünkü dış çıkarıyor alttan iki tane geliyor beyaz beyaz görünmeye başladı durmadan ağzına biseyler sokmaya calisiyir Dislik aldık elinden düşürmüyor umarım kolay cikaririz

Yok caNim kendim iciyorum, sutumden bebise geciyor, bir cay kasigi rezene tohumu bir cay kasigi kimyon tohumu yarim cay kasigi anasonun uzerine 1 bardak kaynar su koyup 10 dakika beklwtitorum, sonra iciyorum. Bebislere hem uyku hem gaz icin iyi geliyor, rezene anason da anneye sut arttiriyor. Bebise direk vermek istersen sanirim anason ve kimyonlu gaz damlalari var sanofinin gormustum sanirim ama ciddi gaz sorunu yoksa senin icmeni tavsiye ederim bence daha dogal boyle
Anladım canım bende o şekilde içiyordum eve gelince bosladim biraz belki onunda huzursuzlugu vardır Dila da tekrar başlayayım en iyisi ona da humananin rezene kimyon çayını veriyorum bazen ama pek ise yaramıyor gibi zaten kaşıkla vermeye çalışıyorum ne kadarını yutuyor bilemiyorum :)

Kızlar annemle kız kardeşim bugün geldiler çok şükür kafa dinleyebilecem inşallah.ama elamiz huysuz kızlar çünkü dış çıkarıyor alttan iki tane geliyor beyaz beyaz görünmeye başladı durmadan ağzına biseyler sokmaya calisiyir Dislik aldık elinden düşürmüyor umarım kolay cikaririz
Canim erken degil mi kac aylik melegin

Aaaa gözün aydın canım inşallah fazla huzursuzlanmadan cikiverir dişleri darısı basimiza

Merhabalar kızlar sabahtan beri göz dr u ortopedi çocuk dr u derken koşturmaktan giremedim. Kalça ultrasonumuz normal çıktı sorun yok düzelmiş açıklık boy kilo ölçümü gayet iyi 6800 gr 63 cm. Çocuk gelişimci oldukça kilolu olduğunu söyledi. Göz de normal çıktı sonuçlar. Sonraki ay kan ilacı başlayacakmış burada olmayacağım için birazdan gidip kan ilacını alacağım sağlık ocağından. Bizden durumlar böyle birazdan çıkıp milli eğitimde işlerimi halledeceğim of akşam da misafir gelecek. Gece ancak girerim canlar. Hepinizin yazdıklarını okudum cevap yazamıyorum öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)
Canim maasallah duru ya:nazar: yorucu bir gun olmus tatlim misafr de gelicekti iki muhabbet edersin ne guzel☺kontroller de tamam masallah guzelimize

Canim ben de ozledim sizi, ediz duzene girince birkac gundur biraz ev isleri biraz yemek biraz da kendime vakit ayirmaca gunler ucup gitti, ama hep okuyorum tabi. Ataman hayirli olsun canim, kalca ultrasonu da iyi cikmis cok sevindim, cok da guzel gidiyor durumuzun gelisimi masallah. Misafirlerin geldi sanirim bir de nasil gecti? Cok yoruldun galiba bugun, umarim duru hanim bugun guzel uyur da dinlenirsin
Düzene girmenize sevindiö canım bol koşturmacalı bir gün oldu inanılmaz yoruldum yazık kızımla gün boyu dışardaydık ve çok şükür o bizi hiç üzmedi sakin sakin bekledi.teşekkür ederim canım bugün ücretsiz izin için dilekçemi de verdim. Gelişimi çok iyi dedi drlar da çok şükür.misafirim geldi gitti Allahtan saat onda gittiler remen pilim bitti. Duru uyudu azıcık oyalanıp ben de yatarım herhalde. Kendine vakit ayırman çok güzel benim de çok ihtiyacım var

Canim maasallah duru ya:nazar: yorucu bir gun olmus tatlim misafr de gelicekti iki muhabbet edersin ne guzel☺kontroller de tamam masallah guzelimize
Evet canım oldukça yorucu bir gün oldu sonuna geldik çok şükür. İyi oldu ama yoruldum. Senin misafirlerin geldi mi

Evet canım oldukça yorucu bir gün oldu sonuna geldik çok şükür. İyi oldu ama yoruldum. Senin misafirlerin geldi mi
Yok canim yarin yola çıkıyorlar pazar buradalar nasipse...dinlenirsin guzelce duru hanim uyudu mu annesi benimki gunduz hic uyumadi ev savas akani gbi darmadaginik zor ya cdden..kar da geliyor cook soguk☺sen eskisehire ne zaman gdeceksin nasipse

Yok canim yarin yola çıkıyorlar pazar buradalar nasipse...dinlenirsin guzelce duru hanim uyudu mu annesi benimki gunduz hic uyumadi ev savas akani gbi darmadaginik zor ya cdden..kar da geliyor cook soguk☺sen eskisehire ne zaman gdeceksin nasipse
Hımm anladım canım hayırlısıylA gelsinler inşallah. Duru da bizim yüzümüzden parça parça uyudu akşam da misafir yanında düzgün uyuyamadı saat 11-11.30 arası uyudu bakalım ne kadar uyuyacak. Ben de yattım yorulmuşum her yanım zonkluyor. Kısmetse haftaya canım ama hangi gün net bir şey yok eşimin işini ayarlamasına bağlı. Eskişehir de çok soğuktur yaa ne yapacaksak oralarda:(bir de hiç canım istemiyor ama mecbur. Muhtemelen çok uzun süreli orada olacağım:(

Hımm anladım canım hayırlısıylA gelsinler inşallah. Duru da bizim yüzümüzden parça parça uyudu akşam da misafir yanında düzgün uyuyamadı saat 11-11.30 arası uyudu bakalım ne kadar uyuyacak. Ben de yattım yorulmuşum her yanım zonkluyor. Kısmetse haftaya canım ama hangi gün net bir şey yok eşimin işini ayarlamasına bağlı. Eskişehir de çok soğuktur yaa ne yapacaksak oralarda:KK43:bir de hiç canım istemiyor ama mecbur. Muhtemelen çok uzun süreli orada olacağım:KK43:
Canim uzuun ve rahat uykusu olur insallah..sende uyuyup guzelce dinlen bende yorgunum bugun uyumadi pis pisladim surekli belim koptu..insallah havanin iyi oldugu gunlerde olur hava alirsiniz sizin icinde bi degisiklik olur canin istemiyorsa çok da uzun kalma guzelim insanin evi gibisi olmuyo nereye gitsek de ev baska daha rahat ediyoruz hayirlisi guzel geçer insallah

Canim benim sagol. Rezene kimyon tohumu anason iciyorum aksamlari, 5ten sonra uyutmamaya calisiyorum, 7 bucukta banyo yaptiriyorum. Ama bence 4 ayimiz yaklasti buyudugu icin duzene giriyor bunlarla hic alakasi olmayabilir.
Canım rezene anason kimyon tohumunu nasıl ne ölçülerde veriyosun

Hımm anladım canım hayırlısıylA gelsinler inşallah. Duru da bizim yüzümüzden parça parça uyudu akşam da misafir yanında düzgün uyuyamadı saat 11-11.30 arası uyudu bakalım ne kadar uyuyacak. Ben de yattım yorulmuşum her yanım zonkluyor. Kısmetse haftaya canım ama hangi gün net bir şey yok eşimin işini ayarlamasına bağlı. Eskişehir de çok soğuktur yaa ne yapacaksak oralarda:KK43:bir de hiç canım istemiyor ama mecbur. Muhtemelen çok uzun süreli orada olacağım:KK43:
Geçmiş olsun canım atlattık ikimizde misafirleri bgün. Allahım kolaylık versin

Geçmiş olsun canım atlattık ikimizde misafirleri bgün. Allahım kolaylık versin
Senin de mi misafirin vardı canım? Hadi geçmiş olsun. Ben 4 e kadar dışardaydım bir de ancak mutfak işlerini yetiştirabildim valla banyoyu temizleme işini bile yapamadım zaman kalmadı. Demişlerdir ne kirli diye ama yetişemiyorum evde her şey benim üzerimden yürümeye çalışıyor o da zorluyor ister istemez

Senin de mi misafirin vardı canım? Hadi geçmiş olsun. Ben 4 e kadar dışardaydım bir de ancak mutfak işlerini yetiştirabildim valla banyoyu temizleme işini bile yapamadım zaman kalmadı. Demişlerdir ne kirli diye ama yetişemiyorum evde her şey benim üzerimden yürümeye çalışıyor o da zorluyor ister istemez
6 aile vardı canım bnde de :) bnde aynı yetişemedim ama mecbur yapcak bişey yok anlayacaklar artık çocukla uğraşıyoruz :) ama senin işin bnden zor valla allahım işinizi kolaylaştırsın bn çalışmıyorum

Canım sabretmelisin duruyu da uykusuz günlerinde uyutmak için her yolu denedim ayağımda salladım gezdirdim emzirfim kucakta salladım uyumadı yatağına koydum 10 dkya uyymuştu. Belli olmuyor nasıl uyuyacakları
Daha yeni uyudu insallah uyanmaz tukendim artik biz de boyle zor mu buyuduk anneme uzuluyorum inan

Yorgunum çok yorgunum yiğit beni çok yoruyo doğdu doğalı mememde su ara tek isteğim deli gibi sütüm olsa da mememde durmaya devam etse oğlum ama öyle değil çok ağlıyo lanet olsun şu sütü artıramadım doğum kilomun üzerine çıktım sırf sut olsun diye yok olmuyo şimdi eli mahkum mama yapicam ağlamaktan bitap oldu yavrum dua edin sütüm çoğalsın yoksa çıldırıcam
Cnm isyan etme sukret ki azda olsa anne sutu alabiliyor kuzucugun ya hic alamasaydi onun rizkini veren Allah rizik icinde Ya Rezzak zikrini cekebilirsin Allahin izniyle artacaktir sutub sen yuregini ferah tut hem mama vererek evladina kotuluk yapmiyorsunki bu onun gelisimi icin gerekli ve gerekli oldugu surecede verecegiz stres yapma bu durumu kendine

Back