2015 Ekim Anneleri

Tabiki bu en doğal hakkınız. Belkide ben yanlış anlamisimdir. Ki benim anladigim şekildeysede bu çok normal.
Bide ne bileyim grup ta en son çok az paylaşım oluyodu ben ve bir kaç kişi dışında kimse paylaşım yapmıyodu hatta bazılarımiz herkes nerelerde diye paylasim ve yorumlar yapmıştık.

Bide ne bileyim grup ta en son çok az paylaşım oluyodu ben ve bir kaç kişi dışında kimse paylaşım yapmıyodu hatta bazılarımiz herkes nerelerde diye paylasim ve yorumlar yapmıştık.
sebebini doğru anlamışsın. tüm gönerileri herkes görüyordu ama ne bir beğeni ne bir yorum yoktu bırak paylaşımı. ondan sonra millet paylaşımı kesti en sonunda gruptan ayrılalım desik ama geçmişi sikmek günler alacaktı o yüzden grubu kapattık.

Ben de bir ayı aşkın zamandır sağmıyorum kızıma ancak yetiyor. Çalışmayacağım da daha zaten o yüzden anlamı yok. Ben bir kere göğsüm çok dolu olduğu için sağmıştım yine öyle yaparım herhalde bir de memlekete gideceğim dışarı çıkıp kızımı evde bırakacaksam yaparım sanırım
Benimde daha var çalışmama. Bazen fazla emmiyor çok dolu olursa göğsüm o zaman sağıyorum.dışarıda genelde beraber çıkıyoruz, çok zorda kalırsam emzirip çıkıyorum acıkana kadar geliyorum

Benimde daha var çalışmama. Bazen fazla emmiyor çok dolu olursa göğsüm o zaman sağıyorum.dışarıda genelde beraber çıkıyoruz, çok zorda kalırsam emzirip çıkıyorum acıkana kadar geliyorum
Benzer durumlardayız canım ilk zamanlar birden sütüm çok geldi kızım haliyle bitiremiyordu o zaman her gün sağıyordum ama şimdi bitiriyor ben de yanındayım veriyorum memeyi. Dışarı da çıkmadan emziriyorum gelene kadar acıkmıyor. Ne iş yapıyorsun canım sen?

Canim uyutmustum ama uyandi benim bebis smdi yine uyur insallah☺
İnşallah uyur canım duru da uyuyor benim yarın misafirim gelecek yarın gündüz de işlerim var norm fazlası olmuştum atamam oldu ilişik kesip başlangıç yapacağım belki duruyu dra götüreceğiz zaman kalmayacak hazırlığa.

İnşallah uyur canım duru da uyuyor benim yarın misafirim gelecek yarın gündüz de işlerim var norm fazlası olmuştum atamam oldu ilişik kesip başlangıç yapacağım belki duruyu dra götüreceğiz zaman kalmayacak hazırlığa.
Canim yarin yogun bir gunun olacak Allah yardimcin olsun atama da hayirli oldum yeni okul mu hadi hayirlisi tatlim bende amasyadan abimileri bekliyorm cmts bincekler insallah cok seviniyorm yegenlerim gelecek diye☺☺yine uyuttum gbi dalsa tam bende uyurum bu gece uykum var☺

Canim yarin yogun bir gunun olacak Allah yardimcin olsun atama da hayirli oldum yeni okul mu hadi hayirlisi tatlim bende amasyadan abimileri bekliyorm cmts bincekler insallah cok seviniyorm yegenlerim gelecek diye☺☺yine uyuttum gbi dalsa tam bende uyurum bu gece uykum var☺
TEşekkür ederim canım benim bakalım işlerimi hallederim inşallah. Durunun da kalça ultrasonu ve göz muayenesi yapılacak yapabilirsek. Tatlımı yaptım bakalım nasıl bir sonuç çıkacak yarına her zamanki tariflerimin dışında bir şey denedim hadi gözün aydın senin de tatil başlar başlamaz geliyorlar:) sen de yoğun olursun şimdiden kolay gelsin canım öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar:)

İyi geceler güzel anneler, benim kız uyumuyor:KK43: yatırıyorum 5 dk geçmeden basıyor çığlığı. Mutfağa geçtim çocuk omzumda nutellayla kafa çekiyorum, kavanozun dibine vurasım var. Bebeğe mide bulantısı yapıyormuş gerçi çikolata çok tüketince.bi bebek uykusu varken niye uyumaz yaa. Çıldıriciim:mad:

İyi geceler güzel anneler, benim kız uyumuyor:KK43: yatırıyorum 5 dk geçmeden basıyor çığlığı. Mutfağa geçtim çocuk omzumda nutellayla kafa çekiyorum, kavanozun dibine vurasım var. Bebeğe mide bulantısı yapıyormuş gerçi çikolata çok tüketince.bi bebek uykusu varken niye uyumaz yaa. Çıldıriciim:mad:
Canım oluyor bazen böyle. Ben de geçtiğimiz hafta yaşadım üç gece sabaha kadar oturduk mahvetti beni gece olunca korkuyordum yine aynı olacak diye ama bir anda geçti kızım evde gün boyu uyumaya başladı sen de sabret geçecek bugünler de

Back